folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Mi Asp.Net Mi PHP Mi? Neden???



Asp Mi Asp.Net Mi PHP Mi? Neden???

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2004
    Erkek
    ben kesinlikle php yi tavsiye ederim ama çağa ayak uydurmak lazım baktım .net hepsini solladı ozamanda .net öğrenip onu tavsiye ederim:D

    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yazo
    yazo's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2005
    Erkek
    eğer gerçekten etkili bir şeyler yapmak istiyorsan asp ile başla.aspyi iyice bir öğrendikten sonra asp.net'i öğren.şüphesiz en üstün kodlama dili asp.net'tir.altında dot.net teknolojisi var ztn o yeter.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Polymorphic abiye katılıyorum.Web programcılığında bu istediğin 3 dilden en kolayı php,ve çoğu board sistemi php ile yazılmıştır.Php ile başla,asp ile devam et en sona asp.neti sakla çünkü en zoru odur ;) zordur ama zor olduğu için sadece uzmanlar tercih ediyo,lamerler elleyemez asp.netle yazacağın bir siteyi ;)

    :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    Asp ile başla php'ye devam et diyenleri anlamıyorum. Nereden bu kanıya varıyorsunuz? Gerek syntax olarak gerekse platform olarak çok zıt diller. Ayrıca php'nin syntax'ı okunurluğu gayet iyi, fonksiyonların kullanımı ve anlaması basit. Bu devirde asp ile para kazanan kaldı mı? .NET ise platforma bağımlı. Ruhumu şeytana satacam, windows'un o kadar derdiyle uğraşacam, ilerde program yazma ortamıma ve yardımcı uygulamalara bir ton para ödeyecem diyorsanız .NET kullanabilirsiniz. Şimdi her şey basit görünüyor tabiki ne de olsa crack'i var hemen indirir cracklersiniz. İşte bunu para kazanırken yapamayacaksınız! Evinize gelip götürecekler sizi ve ödeyemeyeceğiniz para cezasına çarptırılacaksınız! Basit düşünmeyin, kurumsal düşünün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    bence asp.net en iyisi... kodlarken bir program kodlar gibi sana o güveni ve sağlamlığı veriyor.. üstüne diğerlerine oranla(bildiğim kadarıyla) 2/3 oranında hızlı sonuç veriyor... en önemlisi hakimiyet açısından uçmuş bir dil.. yani istediğin her boku yapabilirsin.. bir de yapmak istediğini daha az kodla yaptırabilirsin ...ama öğrenmekte biraz döt ister:)

    Nerde Gençliğim:(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    laser
    laser's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2009
    Erkek

    Zaknafein bunu yazdı:
    -----------------------------
    aga bak çok durust olayım.ben html den sora php ye girdim. öğrenmesi kolay çeşit türlü şeyler yapabileceğin bişey. senin yaratıcılığına kalmış bi olay.php yi öğrendim demiyorum ama sayılır.
    asp ye geçem dedim. kaldım böle ne lan bu dedim zikerim asp sini dedim.gir forumlara php mi fazla asp mi?
    gir istatistiklere phpyle yapılan mı aspyle yapılan sitelerde mi artış var?vede ayrıca bence php,apache ve mysql dunyadaki en hızlı siteleri olusturıor. hem duyduguma gore asp paralı.
    karar snn arkadas.

    ayrıca zumsuk html den sora javascript bence deli işi.

    -----------------------------

     

    neden php de artış var biliyomusun herkes beleşçi oldu kod yazmayı bilmeyen mybb,smf,wordpress kullanıyo bunlarda php olduğu için artış var yoksa asp.net tüm dillerden iydir söle bana php ile adamın kendisi yazmış kaç site var 20 den bile az

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Haziran/2008
    Erkek

    fenaa hortlatmışın :| 2006 - 2009 :S


    ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lord_of_the_php
    lord_of_the_php's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2009
    Erkek

    web için tabiki php


    varıyo haa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    Php bugüne kadar web aleminde kraldı bundan sonra da olmaya devam edecektir. Asp.net yeni yeni geçti php mantığına.. 6 sene önce asp desteğini çekip kendinden ekmek yiyenleri windows hep yarı yolda bırakmıştır.

    Evet php ile bir sürü beleş dediğiniz forumlar yapılmıştır çünkü bugünkü asp.net teknolojisi ile adam akıllı forum kodlanamıyor :)

    Php web alemine düzen  ve kuralları koyarken asp neredeydi ? Asp.net teknolojisi iyice gelişen ve inanılmaz bir boyuta ulaşan web teknolojisi pastasından yeniden nemalanmaya çalışan microsfotun oyunudur, bugüne kadar nerdeydi ?


    Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makaveli3673
    makaveli3673's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek

    php, sebep; kaynak cok ve bedava. php'de bir hata alinca yada takildigin yer olunca cok kisa zamanda arastirip bulabilion ama asp.nette oyle degil

Toplam Hit: 7155 Toplam Mesaj: 32