Atarlı Gencler..?
-
Alayınız tek sıra olsun kralınız 1 adım öne çıksın.
-
Sizin fare kovalamışlığınız kadar benim kedi düzmüşlüğüm var derdi amcam
-
bükemediğim bileği öperim büktüğümü kırarım dikkat et :D
-
Biz Aslanın Kral olamadığı,Kartalın yuva yapamadığı,Kanaryanın uçamadığı yerdeyiz,BİZ ESKİŞEHİR'liyiz...Herkes Haddini Bilecek.!
-
Bkz: Atarlı apaçiler -> http://www.facebook.com/hergunbiryeniapaci#!/video/video.php?v=1417717530910
-
yerin kulağı war , ben yer miyim ? hayır yemem... :P çok cips yiyom amk
-
bir elimde tepsi, bir elimde pepsi yarısını sokem derken girdi hepsi.. nası ama:)
-
Duanla yaşamadımki bedduanla öleyim. :D :D kamyon yazısı biraz ama atarlıdır. inceden ayarı verir :D
-
Bu kulturleri merak ediyorsan Adana Kabadayilari , Laz Kabadayilari , Istanbul Kabadayilari diye arastir kurcala hoca.Ulkemizde Adana,Istanbul ve Laz kabadayilari ve onlarin literature kazandirdiklari coksey vardir.Ancak atar edebiyati , kabadayilik suan bilinen kor cahil,polat bozuntusu tiplerdenfalan degil.Harbi atari olan adam polise,devlete siginmaz, vurur yatar , vurulur cikar intikamini alir.Kari,esrar,harac isine girmez vs.
Yani incelersen guzel konudur,harbi anadolu insaniyla karsilasirsin.Bizim Adana'nin meshurlari vardir mesela: Melez Ahmet, Karikatur Duran, Yarim Allah Arif, Asfalt Riza, Ince Cumali, Allah'in Oglu Kemal, Suleyma Sirri, Deveci Abdullah...
Bizim buralardan yadigar bir soz. "Biz ne babalar gördük, güle güle öldük"
-
Bu gece yine içtim yalnız bu kez şerefine değil şerefsizliğine içtim. ;)