Atmler Neden Kaldırılıyor
-
selamlar son bir haftdır dikkatimi çekti atmleri kaldırıyorlar metrobüs metro gibi yerlerden tüm bankaların atmsini yalnız. Sebebi nedir bilen var mı yoksa istanbula özel bişey mi?
-
Harbi he bende Mecidiyeköy metrodakilerw denk geldim yenilecek sandım ama niye kalkarki acaba
-
rant vardır rant sıkı durun :)
-
Belediye kiraya zam yapmıştır.
-
Levent dekileri de kaldırdılar 1 haftadır yoklar
-
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ATM cihazlarının konulması için bankalarla yapılan sözleşmelerin süresinin dolması nedeniyle kaldırıldıklarını ifade etti. İBB, sözleşmelerin yenilendiği ve cihazların yeniden takılacağını da ekledi.
Bankalara göre ise belediye yeni kabinler oluşturacağı gerekçesiyşe cihazların kaldırılmasını istedi. Yeni kabinlerin yapılmasını benkleyen bankalar yakında yeniden cihazları yerleştireceğini söyledi.
Sözleşmelerin neden daha önceden kesintiye yol açmayacak şekilde yenilenmediği veya yeni kabinler yapılmadan eskilerinin neden söküldüğü soruları ise yanıtsız
-
-
Kol gibi fiyat çekti bankalara atm için İBB bir nevi mecbur kalındı diyeyim size beyler
-
Mecidiyeköy metrodan da kaldırmışlar.
Lan insan en azından duyuru yapar.
-
ptt y yer açıyorlar.)
-
DE5TROY3R bunu yazdı
Mantıklı ama karşı çıkardım ben. Ünide herkes zıraat kullanıyor ekmek kuyruğu gibi sıra oluyor. İş bankası kullanıyorum maks 2-3 kişi oluyor. Eski düzene devam :)