folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Avast! Professional Edition Türkçe ( Son Sürüm ) + Crack...

Avast! Professional Edition Türkçe ( Son Sürüm ) + Crack...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Arkadaşlar; Nod32 İle Uyumlu Çalişiyor. Özellik'le Ev Kullanıcılarına Kesinlikle Tavsiye Ederim! Turuva Atlarını Direk Yakalyıp İster otomatık, ister manuel silme yönü var. Avastın paralı sürümüdür. Yedi Yıldan Ve On Yıldan Bu Yana Kullandığını Söylüyen Arkadaşlarım Var. Onlar Tavsiye Ettiler Kurdum Ve İnanın Çok Memnun Kaldım!... Ne pc'yi kasıyor nede yoruyor!...

Kesinlikle Hepinize Tavsiye Ederim. Kurduktan sonra Memnun Kalmazsanız PM Atın:)

İşde Size Download-Link :http://rapidshare.com/files/75033629/avast__Professional_Edition_Tuerk_e_4.7.1098.zip.html

Not; Önce Keydeki; Seriallerden her hangi birini proğroğmı kurmadan önce not defterine kaydedin. Serial giriceğinizde Direk Girersiniz. Yoksa Avast Keyi Engelliyor :)

Hadi Kolay Gelsin... 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    saol kardeş çok makbule geçti ..

www.atsizcilar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serenat
    serenat's avatar
    Erkek

trojen var bilginize...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     avira antivir kullanıyordum yeterince koruyamadıgını düşündüm :) kspersky kurdum a.q. karalisteye alındım şimdide bunu yüklesem memlun kalırmıyım düşünüyorum değermi? bi açıklarsanız sevinirim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Turuncu; Amac Bilgisayarını Korumaksa Değer Kardeşim. Pc'ime Nod32 , Norton, Kasper Gibi Güzel proğramlar Kurdum.

Nod32: Bazı Dosyalara Zarar Verdi.

Kasper; msn'nemi sildi. ( inan çok boktan bir proğram )

Norton 2007 int scuri: pc'yi kasıyor

Avast'a Gelin'ce, Ev Kullanıcısı İçin Kesinlikle Öneririm...

1 Aydır Falan kullanıyorum Ve inan çok memnunum. Size Verdiğim Sürüm'se Paralı olanıdır. Hani Avast com'a üye olup'ta bize verilen serialler gibi değil.. Son sürüm ve ücretli.      Truva Atlarını kesinlikle Affetmıyor!  Yakalıyor ve siliyor...

'' Bence Mükemmel '' 

Essan'da Bilir....

Kullanmadığım Virüs Proğramı Kalmadı :D 

'' Tavsiyem Bu Size Sunduğum Proğramdır '' 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek
    serenat bunu yazdı:
    -----------------------------

trojen var bilginize...

Keyi; Trojen olarak algılıyor:) Bu Normal... Tarama Yaptırttığım'da Tuva atı olarak belirledi ve sildi...

Bunu Başlıkta Belirttim... Önce Serialleri Almanızı Önerdim... 

Elinizdeki Herhangi Virüs Proğramı ile Keyi Taratabilirsiniz.. ( sorun çıkmadığını görüceksiniz ) Avastla Tarattığınız'da Virüslü olduğunu söylüyecekdir :D Serialleri Alın silin.. Yeniden Taratın bakalım bulucakmı :D Bulmaz. Zira: Key Adı ustunde :D Serialleri haliyle açtırmıyacakdır.... 

Not Defterine biriki serial atın , işinize bakın :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    Feryad bunu yazdı:

Arkadaşlar; Nod32 İle Uyumlu Çalişiyor. Özellik'le Ev Kullanıcılarına Kesinlikle Tavsiye Ederim! Turuva Atlarını Direk Yakalyıp İster otomatık, ister manuel silme yönü var. Avastın paralı sürümüdür. Yedi Yıldan Ve On Yıldan Bu Yana Kullandığını Söylüyen Arkadaşlarım Var. Onlar Tavsiye Ettiler Kurdum Ve İnanın Çok Memnun Kaldım!... Ne pc'yi kasıyor nede yoruyor!...

Kesinlikle Hepinize Tavsiye Ederim. Kurduktan sonra Memnun Kalmazsanız PM Atın:)

İşde Size Download-Link :http://rapidshare.com/files/75033629/avast__Professional_Edition_Tuerk_e_4.7.1098.zip.html

Not; Önce Keydeki; Seriallerden her hangi birini proğroğmı kurmadan önce not defterine kaydedin. Serial giriceğinizde Direk Girersiniz. Yoksa Avast Keyi Engelliyor :)

Hadi Kolay Gelsin...

Kardeş bende PC_Cillin 2008 kullanıyorum, pc cillin i 6-7 yıldır. Çok memnunum ama kasıyor. ddr2 2GB 800mhz ram taktım aq sırf bu yüzden.

Ama nedendir bilinmez şu sıralar içime sindirememeye başladım pc-cillin'i. Makina sağlam maşallah, makinayı yorması önemli değil benim için, sence pc cillin le kıyaslarsan nasıl?

not: ben bunu yazdığıma ve düşündüğüme inanamıyorumn :) koyu pccillinciyim. ama nedendir bu aralar bir kurt var içimde.

not2: pc cillin le beraber ikisini kurmayı kabul ediyormu haberin varmı 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Bolvadinli;

Avast Diğer Virüs Proğramlarını Tanıyor....

pc silin'i bilmiyorum ve inan hiç kullanmadım..

Avast , Norton , Nod32 bu üçünü aynı anda bir ay kadar kullandım. Haliyle PC'yi kastı ve üçü çakişmadi bende. Benim Ram'da Yüksek.

Dene Çakişmaz'sa Kullan... 

Sürekli kendisini güncellemesi Ve Truvaları Yakalaması en güzel yönü:) Ondan çokkk seviyom :D Geçenler'de Arkadaşın laptop'ta Truva atı vardi. bundan bir buçuk ay önce. Avastın normal , parasız sürümünü kullanıyor idi. PC Çöktü.. Avastın ucretsiz proğramı olan o Avast Truvayı buluyor ama silemiyordu. Bu hem siliyor hem kendinigüncelik güncelliyor. Fazlaca Söze Gerek Yok

Kurun Deneyin Memnun Kalmazsanız Silin Demeyeceğim...

O Kadar İddialıyım!

Memnun Kalacaksınız!!! 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

kardeşim şimdi benim c sürücüsü askeriye gibi nizamidir, ve ölede kalması lasım :)

Ha diğer sürücüler kerhaneden daha düzensiz :)

neyse şimdi deepfreze yi aktif edip kuracam ve taratacam malı. Eğeeeer en ufak bir bok bulsun sikerim o pc cillin'i.

eğer çakışmalar ve kasma olmazsa da ikisinide kullanacam. Deney raporunuda buraya yollayacam :) bizimde bir katkımız olsun çorbana.

Emeğine salık bu arada çokdan indirmiştim ama kurmamıştım.

kurup geliyorum :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Bolvadinli; Sabırsızlıkla Bekliyorum:)

Hayır Sabahın Dördü:) Derdimize Bak:D

Tahrib Kardeşliği Bu Olsa Gerek:)

Aslında İnsanlık Desek Daha Kapsamlı Olucak :D 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    Feryad bunu yazdı:

Bolvadinli; Sabırsızlıkla Bekliyorum:)

Hayır Sabahın Dördü:) Derdimize Bak:D

Tahrib Kardeşliği Bu Olsa Gerek:)

Aslında İnsanlık Desek Daha Kapsamlı Olucak :D

eywllh kardeş.

şu an paketleri güncelliyorum. aq bazen düşünüyorum benmi pc ye çalışıyorum, yoksa omu bana.

bebeğim gibi bakıyorum aq um malına. dile gelse baba diyecek, o kadar özen gösteriyorum :)

en büyük sanal, tahribat ;) ve en büyük kardeşlik tahribat kardeşliği. 

Toplam Hit: 5837 Toplam Mesaj: 19