Balkon Magandası!!! :S
-
Beyler şimdi gördüm haberlerde,birisi havalı tüfekle balkondan ateş edip çocuğun birinimi öldürmüş ne,bunun bizle ne alakası var demeyin çünkü adam bir bilgisayar firmasında üstdüzey yöneticiymiş... :S lan bizden birimiki bi haberiniz varmı?Havalı tüfekle öldürmüş çocuğu,havalı tüfeğin yapısını değiştirip güçlendirmiş.Bizden birimi varmı gören duyan?Aramızda psikopatlar var hani belki kazayla fln bişi olmuş olabilir...
-
Vay ipne çocuğu bebeye sıkılırmi a.q
-
Abi bebeye değil öyle ortaya sıkmıştır yahut bi yere sıkmıştır ama sekmiştir bilemeyiz,o baykuşa sıktım deyip bayaa bi sıkmış :D ama adını fln duyamadım,bizden birimi diye merak ettim sadece,bilgisayar firması,üstün zeka ve havalı tüfeği geliştiricek psikopat bi ruh başka nerde olur :D
-
Ben değilim.
-
Biz 3ümüz değiliz o zaman, geriye kaldı 18079-3 = 18076 üye :D
-
tvlerde genelde cahil insanları falan maganda olarak gösteri, ama bak adam üst düzey yöneticiymiş :|
bu arada bende diilim :)
-
Eğitim düzeyi belirlemez magandalığı,en azından öyleyse bile istisnalar var :) evet bu arada kaldı 18075üye :D
-
be nim o ben :P
finik emrahın kuşunuda ben vurdum
-
Athzai Khaine ipnesi olmasın bu psikopat. Beklenir bu kişilikten. Zaten msnde de yok =)
-
athzai dir o başkası olamaz
-
önce çocuğun babasını vurmuş sırtından adam hastaneye gitmiş yarım saat sonrada çocuğu getirmişler kafasından vurmuş çocuk ölmemiş ama çok oyun oynamış heralde...
Toplam Hit: 6834 Toplam Mesaj: 22