Bana Yardım Edin
-
Şimdi arkadaşlar ailemde x kişi ver kim olduğunu bahsetmek istemiyorum
Şimdi bu kişi kendini bi bok sanıyo her şeyi kendi her şeyi çok iyi biliyo yengeç burcu zaten belli oluo burçdan dolayı harbiki hiç bi şey bildigi yok. bağırsın çağırsın sever hep bağırarak çözüm bulmaya çalışır ama sanki cok cözüm oluyo bağırmak ya o bağırdıkca cevresindeki kimse onu daha cok takmamaya başlıyo hiç bir şeyi normal sesle beceremez. Napmalıyım bu kişiye karşı sizce çok sinirlerimi bozuyo ?
-
edit
-
edit ailemde yi okumamışım hacı yaş 20 ayrıla biliyorsan evden çek git
-
1.derece birlikte oturuyom yane napsam ya kılın teki mesela bir örnek vereyim = Şimdi bi yere gittim hafta sonu çeşmeye gittim her her lafında hafya sonu çeşmeye gittin ya onun yüzünden bi daha gitmicek sin flan filan amk kıllatıyo
-
Hocam bende yengeç burcuyum ama hiç bana uymuyor bu özellikler neyse :)
Aldırma he de geç, anlatmaya devam etsin. Sen dinlemiş gibi yap kafan başka yerlerde olsun, aynı sorunu bende arkadaşımda yaşıyorum ve söylediklerini duymuyorum bile kafam hep başka yerde o anlatmaya başlayınca, gülmeye başlayınca bende sırıtıyorum anlamasın diye :)
Süper bir çözümdür tavsiye ederim :):)
-
yengeç burçları üstüne alınmasın bi yerde okumsutum cünkü ama insanın aprına gidecek soler soledimi napcam hayatı burnumdan getirdi
-
Baban mı?
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Baban mı?
babam hayatta yapmaz amk anam -
SeRDaR bunu yazdı:
Baban mı?
-----------------------------anasıymıy :)=
-
Hocam ozaman annen ise alttan alıcaksın. Birşey diyorsa tamam diyip fazla uzatmıcaksın, sabretmeyi biliceksin :D
-
ula para olsa başka eve çıkcam ama :D