Banko 4 Maç!..
-
evet beyler!..iddaa için size 4 maç veriyorum oran yine az ama yine öz sayılabilecek bir kupon..4 maç haricinde başka maçlarda soleyeceğim fakat oynayıp oynamamak size kalmıs!..geçelim maçlara..grubumuzdaki butun maçlara oyanayın diorum we hepsine 1 vermenizi öneriorum:)
20:00 Norveç v Yunanistan 233 yunanistanın 1 macı eksik olmasına ragmen grupta lider durumdalar!..oyunları hiçte ilgi cekici deil yani kötü futbolları war..oyunu kilitliyorlar..fakat bu macta karsılarında ew sahibi diri güçlü bir norwec war!..her iki takımında kaybetmemek için oynayacagı dogru fakat norvec yunanistanın agzına sıcar!..oran:1,95
20:30 Türkiye v Macaristan 235 neredeyse bu macı final havasına soktuk!..ben sucu terimde arıyorum!..genç dinamik istekli bir milli takım yaratamadı!..genç ve yetenekli oyunculara yer wermeli!..sanırım bu maçta oyle olacak!..maltayı unutmuş deiliz..maç fark olabilir!..1 oynayın!..oran:1,15
21:00 Bosna & Hersek v Moldova 242 grubumuzun son maçı!..bosna macaristana yenilerek şok oldu ve umutları tekrar yesertmek istiyor!..zayıf moldova karsısında galip geleceklerini düşünüyorum...1 oynayın..oran:1,20
22:00 İngiltere v Rusya 256 ingiltere grubunda 3. sırada!..fakat sekiz macın besini deplasmanda oynadılar!..kalite ve saha avantajı sebebiyle bir kazanmaya bir hayli yakın!..rusya ingiltereye rakip olamaz!..gönül rahatlığıyla 1 oynayabilirsiniz..oran:1,40
kupon şöyledir!...
233----1 oran:1,95
235----1 oran:1,15
242----1 oran:1,20
256----1 oran:1,40
olası kazanç::3,7674
fazla kazanmak isteyenler su maclara da oynayabilirler...226-karadağ-isveç:0(berabere)3,40------211-kırıkkale-türk telekom:1(1,90) ayrıca telekoma kafam girsin:P-------236-arsenal sarandi-river plate:ilkyarı 0 ikinci yarı 2(4,20)bana güvenip kupon yatıranlara tesekkur ederim!..gecen werdiğim 2,45 lik oran tutmus!..fakat maceralı olmustu..cska son dadikalara 1-1 beraberlikle girmiş bende reneye hoca fena göt oldum konuyu sil demiştim o da tamam dedi!..konu silindi fakat 90 artılarda gelen cska sofia golu kuponun tutmasını saglamıstı!..kelv1n e özellikle bana güvenip 100 ytl yatırdığı için tesekkur ettim!..bende 200 ytl yatırmıstım aynı maclara..bu maclarada 200 ytl yatıracagım!..şimdiden herkese tesekkur ederim!..bol kazançlar..
-
hocam ipne yunanLıLara güvenemiom :D
o mac berabere bitcek kanımca.
ayrıca finlandiya-polonya macı da cok pis alt ve berabere gibi gelio.
-
hacı dusuk oran ıcın hıc gırme rıske yaw deymez 1 yatır ama alabılırsen tam al
-
abi şimdi ben oynarım , tum müridler yatar:S en iyi ben oynamayım sizinkiler tutsun
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------abi şimdi ben oynarım , tum müridler yatar:S en iyi ben oynamayım sizinkiler tutsun
-----------------------------
sen oynama zaten:) -
hoca delirme norweç felaket bu aralar :P deplasmanda fobisi var yunanın.. bunu en son kurtuluş savaşında gördük deplasman fobisini :P
bosna ya güvenem derim..
rusya yeni bi yapılanma içinde kerzhakov,zhirkov,shitchev mi ne bu oyunculara dikkat :P bide tabiki titov var :P akinfeev de fena kaleci değil hani :D -
bunu en son kurtuluş savaşında gördük deplasman fobisini :P
zouazzah :D -
exploit bunu yazdı:
bunu en son kurtuluş savaşında gördük deplasman fobisini :P
zouazzah :D
nabacan olm öle yazarken tarihi de düşündq:P -
bulutbey bunu yazdı:
tutmassa varyaa...
ee -
iMPaLa bunu yazdı:
bulutbey bunu yazdı:
tutmassa varyaa...
ee
remoteyle gelecekler size :D -
hp32 bunu yazdı:
iMPaLa bunu yazdı:
bulutbey bunu yazdı:
tutmassa varyaa...
ee
remoteyle gelecekler size :D
remoteye çakiim o şimdi hackle urasıodur pezo!...olum kupona yorum yapın lan bana değil:)