Başbakan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    bahsettiğimiz türban senin benim onun eşinin taktığı türban değil zaten.devlet kurum ve kuruluşlarında serbest olsun denilen türban.sokakta takılan türbana kim ne demiş.
    ha şuda var
    bu ülkede hiç bi türbanlı bayan türbanlı diye aşağılanıp, rahatsız edilmedi.
    ama eteği kısa yada kıyafeti açık diye çok aşağılanıp, rahatsız edildi.al sana yeni bi polemik konusu.
    sorunda zaten burada.mahalledeki türbanlıya kim karışır karışabilir.
    sorun devlet içindekilerde zaten .
    Evleneceğin bayanla Allah mutlu mesut bi hayat veriri inşallah sana :)

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingLion
    KingLion's avatar
    Erkek
    ewet ama şöle bişi daha var türbanı süs diye takıp altına yırtmaçlı etek ve yok takı cıncık boncuk ve 10 ton makyaj yapanıda var?????

Ubi dubium ibi libertas
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Saolasın medcezir. İnşallah hep birlikte o günleri görürüz..

"devlet kurum ve kuruluşlarında serbest olsun denilen türban"
    Devlet kurum kuruluşlarına giren türban ne anlama giriyor? Serbest olmalı. Çünkü nasıl zamanında sağ-sol davasına bir üniversite gençliği yok edildiyse yaş kararlarından sonra da binlerce kız öğrenci başörtüsü yüzünden okulundan ayrıldı. Bu sana bana bu ülkeye ne getirdi? Kim cezasını çekti? Okuldan ayrılan kızlar mı? Yoksa o kızların bakacağı hastalar mı, yetiştireceği öğrenciler mi? İcatları mı? Kısacası kaybeden gene bu ülke olmadı mı? Arkadaşlar tesbiti iyi yapın.. Ona göre konuşun..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    LYCRa bak kendin diyosun işte benim eşimde muhtemelen kapalı olucak şimdi bu siyasal simgemi die.Hayır kesinlikle değil ama bu türban olayı okadar karıştırıldı ki milletin kafası da karıştı.Bunu sen biliyosun ben biliyorum toplumun 3/2 si bilmiyo durum böyle olunca ortalık karışıyo bu durumda devletin olaya el atması lazım iken devlet dahada karıştırıyo halkı gaza getiriyo.Hal böyle iken tabikide insan düşünüyo siyaset/din/simge??

koka affola sürşmeler oluyo.gece nin biyarısı

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    olm bilgisayarımın işlemcisinde bi sorun var yanık kokuları gelio. yanarsa aletim ben de sizi yakarım ona göre
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    olmaz mıı.belkide türbana saygıyı aşağılara çekenler onlardır dimi.
    işte müslümanlığın giyimle, kıyafetle olmadığını anlayabilirsiniz o türbanlı ama yırtmaçlılara bakınca.şahsen benim onlara bakış açım acımaktan başka bişey değildir.çünkü baba ve çevre baskısıyla o hale geldiği çok bariz.herkes hayatını yaşasın olayıda budur işte.babası dindar olsun demiş kıza baskı yapmış, kızın zoruna gitmiş ama içinde " kendi hayatım " fikri olan birisi olduğu için ortaya böylesi absürt bi görüntü çıkmış.güler misin sabaha mı bırakırsın.din insanların hayatlarını yaşanılmaz etmemeli bence, hele baskıyla din hiç olmaz.
    "Dinde baskı yoktur"

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    sildim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    LYCRa ne düşünüyorsun okuyorum okuyorum bir türlü anlamıyorum.Yazılan cevaplara göre mi cevap veriyorsun ne..

Türban simgeleştirildi bu bukadar basittir.2+2=4 kadar nettir.Baş örtüsü ile türbanı ayırmayı bilmek gerekir.Ayıramıyorsunuz da diyecek birşeyim yok gelin ayırt etmesini göstereyim size.Dikkat ederseniz akp türban ve başörtüsünü ayırmadan konuşuyor(türban sakıncalı laf oldğndan) Başörtüsü diyor..Sorun bu noktada diyor.Oysa hiç de bu nokta da sorun yok.Babannem başörtü takıyor ve türbana karşı çünkü fetocuları ve Akp hükümetinin icraatlerini biliyor.Ayrıca kullanış amaçları bile farklı..Türbanın din ile ilişkisi olduğunu düşünmüyorum(çoğunluk için) Kısmen dini için kullanan da var..Amaç siyasete türban aracılığıyla halkın geniş tabanına oynamak(Siyasete kendilerinin oluşturduğu oy deposunu taşımak) Bu yüzden dindar kişi ile dinci herifi ayırmak gerekir.Haa yine akp deki şerefsiz birkaç kürt ve dinsiz piçleri unutmamak gerekir.Uzun konu..

İsteyen türban zaten takabilir.Bazı yerler var ki oralarda takamaz.Bu sadece türban için geçerli değildir sokun kafanıza.Birilerinin kışkırtmasına gelip ortalığı alevlendirmeyin sonra Akp gibileri gider meydanda donsuz kalmış hissine kapılırsınız..

AKP nin icraatlerini ise anlatmaya ne gerek var.AKP 1107 imam hatip mezunu diyanetliyi diğer bakanlıklara atanmış üstte de bahsi geçmiş zaten neyse kadrolaşmanın sadece bir yüzü bu..Anlat anlat bitmez AKPnin boklukları..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    zyrex konulara göre cevap yazıyorum.
    akp yi savunduğum yok. akpnin de tayyibin de ... sayarım..

ben laf söylenecek adamları üstüne basa basa söylüyorum. fetullahçılar, kaplancılar ... hedef bunlar.. Diğer başıkapalı kişilere bunları söyleyemezsiniz.. Az anlayın şu laflarımı ya.. Bakın çarşaf meselesi.. Bu konuyu çok iyi bilirim. Mesela İslam'da çarşaf vardır ama karaçarşaf yoktur. Osmanlının sonlarında çıkan bi saçmalıktır ve afganistan görüntülerini hatırlayın.. hiç bi tane kara çarşaflı gördünüz mü? hayır.. neden osmanlı son zamanlarında afganistanla alakası yoktu o yuzden.. Kara çarşafa karşıyım mesela.. Sizin düşünceleriniz benim düşüncelerimle bir olmalı. Ben ayırt ederim ve o yuzden beni dinlein siz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deniz
    deniz's avatar
    Erkek
    neden tayip seçildi;
    1) mecliste oy vericek adam yok tu....
    2) din milletin en zayıf noktasıdır ve bu adamlar bizi kullandı...dini suistimal ettiler...
    3)lanet olsunki oy kullanmadık...
    ---------------------------
    iyi oldu az bile bu miillete seçtiniz çıkın bakim işin içinden şimdilere şükedin daha neler neler gelcek başımıza önceden kapalı insanlar dışlanırdı :( şimdi isee kolu açık hatun görseler o...pu oluyor...nasıl bir çelişki... ben okadar normal karşılıorum ki olacağı buydu olan oldu daha neler gelcek başımıza ooooo......

madem annen çalışmayı çok istior peruk taksın LYCRa benim okuldaki hocalrım ölee yapıorr okulun kapısına kadar türban içeri girince peruk kimseninde karıştığı yok...madem türkiyede yaşıorsun belli başlı yasaları var onlara uymak zorundasındır.....

Toplam Hit: 7967 Toplam Mesaj: 68