Başbuğdan Özlü Sözler
-
iyide burda kimse Atatürkü sevmiyorum ,o kurtarıcı değildir falan dememiş ki : ) .Türkeşe başbuğ der Atatürke ulu önder der,kurtarıcı der biraz fazl büyütmüyo musunuz?
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------iyi diyorsunda buna ben karar vermiyorum zaten :) senin parti baskanin olabilir senin icin ulasilmasi imkansiz birisi olabilir senin idolun, hayatinin anlami herseyin olabilir ama basbug olamaz.birakin orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak.
bir insanin basbug olmasi icin belli kriterler vardir. yoksa her onune gelen kendini bir seyler ilan eder.
-----------------------------şimdi sen bize Atatürk düşmanıda dersin neyse uzatmayı pek sevmem.
ne alaka :) bu kadar yazidan sen bunumu anladin -
Alparslan Türkeşin en kadim dostlarından biri zamanında fetoydu artık gerisini siz dusunun
gercek türkculerden biri hiç kuskusuz Nihal Atsız dır
-
tmm arkadaşım ama gönülle olmıcaksa neyle olıcak sen bi insana gönülden inanmıyosan ona başbuğ diyemezsin....
-
Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
-----------------------------Alparslan Türkeşin en kadim dostlarından biri zamanında fetoydu artık gerisini siz dusunun
gercek türkculerden biri hiç kuskusuz Nihal Atsız dır
nazi bayrağıyla Türk çülüğü savunmak sana mı düştü -
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------herkezin başbugu kendine diye birşeymi olur yapma öyle düşünme. Atatürkten sonraki en sevdiğim adam Türkeştir
Atatürk, unutmaki sana bu vatanı kazandıran kişilik, başyapıt.
Atatürk zaten hiç bir zaman unutulmayacak bir şahsiyettir bende severim Türkeşi Türkeşle aynı ortamı paylaşmış olanları çok dinledim adam hiç bir zaman etrafındaki insanları küçümsememiş herkesle bir şeyler paylaşmış hiç bir zaman Atatürk'e ve Türk Cumhuriyetine bir saygısızlık etmemiş kişilik sahibi güçlü bir kişilik olarak tanınırmış -
AntiOksidan bunu yazdı:
iyide burda kimse Atatürkü sevmiyorum ,o kurtarıcı değildir falan dememiş ki : ) .Türkeşe başbuğ der Atatürke ulu önder der,kurtarıcı der biraz fazl büyütmüyo musunuz?
bazi kavramlari oyle kafana gore kullanamassin.mesela ben uzay ordulari baskumandaniyim diyebilirim :) ama basbugum demem o makama olan saygimdan diyemem.biri kendisine basbugum diyebilmesi icin bu sifati kabul edebilmesi icin belli seyler yapmalidir.Bakiniz Ataturk.Kucuk bir ornek :Tarihde seymen karsilamasi 3 kez yapilmistir. Biriside Ataturke, ankaraya geldigi zaman. (diger ikisinide siz bulun). Anlatmak istedigim sey bu.
-
Arkadaslar bosuna tartısma ortamı yaratmayalım konu çöpe tasınmasın xtlan emin olki ilk konumu editleye bilsem sadece senin için o başbuğ kelimelerini kaldıracam.Ve bundan sonraki yorumlarınız sözler üstüne olursa daha seviyeli bi konu olur.
-
xtlan bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------iyi diyorsunda buna ben karar vermiyorum zaten :) senin parti baskanin olabilir senin icin ulasilmasi imkansiz birisi olabilir senin idolun, hayatinin anlami herseyin olabilir ama basbug olamaz.birakin orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak.
bir insanin basbug olmasi icin belli kriterler vardir. yoksa her onune gelen kendini bir seyler ilan eder.
-----------------------------şimdi sen bize Atatürk düşmanıda dersin neyse uzatmayı pek sevmem.
ne alaka :) bu kadar yazidan sen bunumu anladin
-----------------------------profilindeki resim ve "orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak" bu cümleden sonra öyle bir şey sezdim.
bence uzatmayalım herkez seçimlerden dolayı ztn gergin birbirimizi germeyelim ;)
-
sen kısaca Alparslan Türkeş in başını çektiği davayı yok sayıyosun demektir.bişey yapması gerek dediğine göre