folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbuğdan Özlü Sözler

Başbuğdan Özlü Sözler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    iyide burda kimse Atatürkü sevmiyorum ,o kurtarıcı değildir falan dememiş ki : ) .Türkeşe başbuğ der Atatürke ulu önder der,kurtarıcı der biraz fazl büyütmüyo musunuz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    xtlan bunu yazdı:

iyi diyorsunda buna ben karar vermiyorum zaten :)  senin parti baskanin olabilir senin icin ulasilmasi imkansiz birisi olabilir senin idolun, hayatinin anlami herseyin olabilir ama basbug olamaz.birakin orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak.

bir insanin basbug olmasi icin belli kriterler vardir. yoksa her onune gelen kendini bir seyler ilan eder.

şimdi sen bize Atatürk düşmanıda dersin neyse uzatmayı pek sevmem.

ne alaka :) bu kadar yazidan sen bunumu anladin

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

Alparslan Türkeşin en kadim dostlarından biri zamanında fetoydu artık gerisini siz dusunun

gercek türkculerden biri hiç kuskusuz Nihal Atsız dır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek

tmm arkadaşım ama gönülle olmıcaksa neyle olıcak sen bi insana gönülden inanmıyosan ona başbuğ diyemezsin....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek
    Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:

Alparslan Türkeşin en kadim dostlarından biri zamanında fetoydu artık gerisini siz dusunun

gercek türkculerden biri hiç kuskusuz Nihal Atsız dır

nazi bayrağıyla Türk çülüğü savunmak sana mı düştü
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Kelv1n bunu yazdı:

herkezin başbugu kendine diye birşeymi olur yapma öyle düşünme. Atatürkten sonraki en sevdiğim adam Türkeştir

Atatürk, unutmaki sana bu vatanı kazandıran kişilik, başyapıt.

Atatürk zaten hiç bir zaman unutulmayacak bir şahsiyettir bende severim Türkeşi Türkeşle aynı ortamı paylaşmış olanları çok dinledim adam hiç bir zaman etrafındaki insanları küçümsememiş herkesle bir şeyler paylaşmış hiç bir zaman Atatürk'e ve Türk Cumhuriyetine bir saygısızlık etmemiş kişilik sahibi güçlü bir kişilik olarak tanınırmış

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

AntiOksidan bunu yazdı:
    iyide burda kimse Atatürkü sevmiyorum ,o kurtarıcı değildir falan dememiş ki : ) .Türkeşe başbuğ der Atatürke ulu önder der,kurtarıcı der biraz fazl büyütmüyo musunuz?
    bazi kavramlari oyle kafana gore kullanamassin.

mesela ben uzay ordulari baskumandaniyim diyebilirim :) ama basbugum demem o makama olan saygimdan diyemem.biri kendisine basbugum diyebilmesi icin bu sifati kabul edebilmesi icin belli seyler yapmalidir.Bakiniz Ataturk.Kucuk bir ornek :Tarihde seymen karsilamasi 3 kez yapilmistir. Biriside Ataturke, ankaraya geldigi zaman. (diger ikisinide siz bulun). Anlatmak istedigim sey bu.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Arkadaslar bosuna tartısma ortamı yaratmayalım konu çöpe tasınmasın xtlan emin olki ilk konumu editleye bilsem sadece senin için o başbuğ kelimelerini kaldıracam.Ve bundan sonraki yorumlarınız sözler üstüne olursa daha seviyeli bi konu olur.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    Kelv1n bunu yazdı:
    xtlan bunu yazdı:

iyi diyorsunda buna ben karar vermiyorum zaten :)  senin parti baskanin olabilir senin icin ulasilmasi imkansiz birisi olabilir senin idolun, hayatinin anlami herseyin olabilir ama basbug olamaz.birakin orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak.

bir insanin basbug olmasi icin belli kriterler vardir. yoksa her onune gelen kendini bir seyler ilan eder.

şimdi sen bize Atatürk düşmanıda dersin neyse uzatmayı pek sevmem.

ne alaka :) bu kadar yazidan sen bunumu anladin

profilindeki resim ve "orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak" bu cümleden sonra öyle bir şey sezdim.

bence uzatmayalım herkez seçimlerden dolayı ztn gergin birbirimizi germeyelim ;)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek

sen kısaca Alparslan Türkeş in başını çektiği davayı yok sayıyosun demektir.bişey yapması gerek dediğine göre

Toplam Hit: 5008 Toplam Mesaj: 49