BAŞKASI ADINDA MSJ CEKME
-
arkadşlr ya başkasının adında msj çekme varmış istediğin nodan istediğine bunu bilen varsa bi zahmet yardım etsin please!!!
-
hadi ya. var mı öyle bi şey? ben ilk defa duyuyorum. böyle bi şey yapabilen varsa helal olsun.
-
evet arkadaşım var .. programin ismi clickatel messenger .. ! 5 tane yada daha fazla tam bilmiyorum başkasının adına msj atabiliyosun .. gidin araştırın benden istemeyin ( her şeyi devletten beklemeyin ) : = )
-
devletten değil tahribattan bekliyoruz... Farklı şeyler... Devlete hizmet gibi ....
-
yhaa dai bu knu kac kere acıldı bnde hep aynı şeyi söledim bi ara wardı kullanıoduk ama suan ücretsiz olarak yoq ! hatta deca dküman olarak yazmıstı onu arastırın sitede olması lazım ama suan ücretli...
-
bi dökümanlara bakın be kardeşim orda yazıyo fake sms başlkığı altında
-
Eet kardeşim böle bir program var hatta bu sitede de yanyinlanıyor... Daha üye olduğunuz sitenin içeriliğini bilmiyorsunuz..Az araştirin beyler herşeyi, milletten beklemeyin...ama bu seferlik benden size kiyak :http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=24 alın bunu okuyun ve yükleyin...
Yanliz 5 mesaj hakkiniz var ..detayli bilgi nasil kullanıldığını gösteriyor zaten orda açik açik...
-
link bozuk ..
-
o olayin devri kapandıı :) çözüm üretiyemiyoruz şu anda malesef :)
-
ugarasmayın boyle basit işlerle 'tavsiye' 010101001
-
valllaaahiiii ben indirdim catir catirda kullandimmmm manyak bisi tavsiye ederim. karsi tarafi delirtmede veya alangirli islerinizde gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.
bence FAKESMS basliginin oldugu dosyaya gidin bir daha deneyin. ben indirdiysem neden inmesin? ben bu beceriksiz halimle indirdim siz mi indiremeyeceksiniz yaw?