folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bayan Ambulans Şöförleri



Bayan Ambulans Şöförleri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2010
    Erkek

    arkadaşlar şu ara çok gözüme takılıyo. garipsemeden edemiyorum. yani ben şahsen aktif bir sürücüyüm ve birçok arkadaşa göre ters düşebilir ben kadınların araba kullanmasının yasaklanması taraftarıyım :D neyse konu bu değil. uzun zamandır görüyorum bayan ambulans şöförleri çoğalmakta. bugün yine gördüm bi tane. bangır bangır geliyo ambulans bi kavşak düşünün bize yeşil yandığı halde bütün trafik ambulansı bekliyor. ambulans sirenleri açık ama gayet sakin bir şekilde kavşağa gelmeden önce duruyor sağına soluna bakıyor sonra tekrar kalkıyor ağır ağır hastaneye doğru yol alıyor ve bütün trafik onu bekliyor. çok komiğime gitti. yani herkes iyi olduğu bildiği işi yapmalı. bugün bayanlar yüzünden kaç defa kazanın eşiğinden döndüm sayamam o derece. (yolda giderken zınk die durup 4 leri yakıp üzerine bluz bakmaya gidenler dahil.) yaratıcı bayanlara bizden daha esnek ve daha çabuk bir çene yapısı vermiş olabilir. ama sürücülük değil. gerçekten kötüler bana göre =)) bu gidişle bize ev yolu gözüküyo gibi. hanımlar çalışsın bizde yemek yapıp yerlerimi silelim? valla benim görüşüm. paylaşmak istedim. yorumları bekliyorum...

    (BU KONU BAYANLARIN ÇALIŞTIRILMAMASIYLA İLGİLİ DEĞİLDİR. AMAN DİYİM.)


    Kendi şansımı yaratırım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2010
    Erkek

    Hocam tamamen katılıyorum sana . Günde hiç çıkmasam 4 saat trafikteyim . Trafik beni yormuyor bayan sürücülerin yorduğu kadar :)


    İndia İndia !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2011
    Erkek

    tamamiyle sana katılıyorum.

    2hafta falan önce bi megane sahibi ablanın bulundugum araca 80-90la kavşakta girmesiyle birlikte bu düşüncemin ne kadar doğru olduğunu gördüm.8/8 onda. 


    sabır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    trafiğin yoğun olduğu bi caddede arabayı sağa parketmiş uzaktan farkettim bunun kafa dışarda kesin çıkıcak bu hiç aynaya filan bakmadan bi çıktı önüme sola kırdım ani bir fren durdum ablanın altındaki araba audi a6 camı açtım sordum ablacım hiç mi sağına soluna bakmıyosun dedim sadece pardon dedi bende cvp verdim ben değilde bi kamyon olsaydı o pardonu diyemezdiniz diye anlamadı tabi mal mal baktı yüzüme angut karı,kıssadan hisse bunun  gibi daha neler geldi başıma şu kadın şöförler yüzünden.


    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ekim/2008
    Erkek

    Güzel araba kullananlarda var yani dikkatli kullanmak önemli. tabiki ambulans şöförü olarak bilemem ama güzel bir uygulama olmuş. sonuçta dikkatli gitmek lazım o kavşaktan durupta yavaşlamadan geçse yeşildede biri geçse ambulansu görmeden kaza kaçnılmaz olur. haberlerde görüyoruz ambulans kazalarını sonuçta erkekte kullansa.


    Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    Ambulans şöferleri eğtiim almıyor mu eğer alıyorsa kadın erkek fark etmez bence.


    "bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2009
    Erkek

    Ambulans şoförlerini bilmemde kadınlar trafiğe çıkmamalı bence ,

    Şuana kadar düzgün araba süren bayan göremedim.

    Hep bi panik halindeler , sanki ilk trafiğe çkışları gibi..

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2002
    Erkek

    bayanlarda orta decere yoktur. ya iyi kullanırlar ki bu çok çok azdır ya da çok kötü kullanırlar.


    Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2009
    Erkek

    harbiden bi ambulansın durup sağı solu kontrol etmesi tuhaf bişey. :) 
    erkeklerin %95inde araba sürme yeteneği varken kadınların da %95inde bu yetenek yok :) ama geriye kalan %5lik kısmı da harbiden iyi kullanıyo. bizim bi komşu var. kadın resmen yarış şöförü gibi mübarek. çok profesyonel sürüyo arabasını.


    aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

    hukumetimiz sagolsun !! o bayan soforlerde bayilmiyor ambulans kullanmaya,zaten meslekleri o degil.onlar normal hemsire (acil servis hemsiresi),bi kararnameyle butun ambulans soferlerinin isine son verilip,hemsireleri 2 saat gibi komik bir kursla ambulans soforu yapiverdiler,tabi sozlesmeli olanlari.uygulamanin ilk zamanlarinda da kucuk,buyuk bir suru kaza olup tepki almisti bu karar,ama saglik bakanligi israrla devam ediyor buna.hadi alisir,uzmanlasirlar diyelim ama ayni hemsire de kullanmiyor ki ambulansi ,o hafta acil servisde ambulans nobetine kim denk gelirse o kullaniyor,yani en fazla ayda 1 bilemediniz 2 kez yapiyorlar bu gorevi..ne kadar guvendeyiz anlayin.


    Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2010
    Dişi

    Yesil isik varken bile durmak ve etrafa bakmak Turkiye'de gerekli olan bir sey saniyordum cunku trafik kurallari orada cok ihlal edilip hice sayilirken her yil trafik kazalarinin aldigi can sayisi da artiyormus ..

    Buraya Turkiye'den gelen bir akrabam ile bir gun annemin arabasini alarak bir mall 'e gitmek istemistik , Turkiye'den ehliyeti oldugu icin burada arac kullanabildigini soyleyen akrabamin yanina oturdum ,mesafelerin uzakligi bakimindan bir yerden baska bir yere gitmek istiyorsaniz bir otobana cikmaniz gerekebilir ve bizde oyle yaptik , otobandayiz en sag seritteyiz ama sag seridin icine sigamiyoruz bir turlu ve yol alirken surekli olarak orta seritten gecen arabalarin korna sesleri ile tekrar kendigimizi icinde bulundugumuz seride geri atip sonra yavas yavas tekrar orta seritten gecen arabalarin uzerine dogru surukluyoruz kendimizi ... bu garip surus teknigi beni cok korkuttu ve kaza yapacakmisiz gibi surdugunu soyleyerek onu uyarip en sag seritte gitmek istiyorsa iki cizginin arasinda yol almasi gerektigini anlatmak istedim ... bunu yapmamasi gerektigine inandigini cunku en sagdan giderse mazgallarin calinmis olabilecegini ve oralarda mazgallar yerine birer kocaman cukur olabilecegini soyledi , onun yuzune hayretle bakip mazgali calmak mi ? diye sormustum :) simdi buradan erkeklerin ehliyeti alinmali ve trafige cikartilmamalilar gibi bir sonuc cikartabilirmiyiz ? sizin konunuzdaki de oyle bir sey .. hem bir de soyle bir sey var , siz konuya yesil de bile duruyor gibi gordugunuz bicimde anlatip olaya o ambulansin disindan bakiyorsunuz ama o an  ambulansin icinde birisi yasam mucadelesi veriyor ve cok acil hastaneye yetistirilemezse bu mucadeleyi kaybedebilir ..tam o sirada yesil yandi diye etrafina bakmayan ambulans soforu bayanin kirmizi yandigi halde gecen bir ihmalkar kisi tarafindan kazaya ugratildigini dusunsenize ..

    ayrica olaya bay - bayan olarak bakip biz bayanlari yemek yapip yerleri silen kendinizi de diger erkekler gibi calisan bir kisi olmali kalibina sokmussunuz , oysa etrafinizdaki restaurantlarin cogundaki ahci ve mutlak calisanlari bayan degildir belki ve pek cok temizlik sirketinin calisani da bayan degildir , gunumuzde artik bir bayan icin yan gelip yatma diye bir sey yok tam tersine kendisine guvenen ve calisip kazanabilen bu yuzden de artik eskisi gibi sadece gorucu usulu ile bir kisinin de calistigi icin ve kendisi de klasik tablodaki yerini alip evde yemek yap evi temizle cocuk bak diye bilinen gorevleri yapacagi icin evlenen de az , ilginc bir noktada : erkek calisir mantigi dogruysa ,neden Turkiyede calismak istedigi halde bu kadar cok issiz erkek varken calismak isterse issiz bayan hic yok :) erkekler is bulup calisamiyorlarsa bu onlarin erkeklik sifatlarini ellerinden aliyormu ? sizin bize trafik konusunda takmak istediginiz beceriksiz sifatini biz size is konusunda takip size beceriksiz sifatini yakistirsak hosunuza gider mi ?

    Turkiye'de kadinlarin ehliyetini ellerinden alalim ve onlari trafige cikarmayalim diyorsunuz , peki buna da bir savunma yapalim ; Turkiye'de her yil binlerce kadin tore cinayetlerine kurban gidiyor , her uc evlilikten biri zorla yada erken yasta yaptiriliyor ve kadinlarin yuzde kirkikisi siddet goruyor ve bu siddet gordum diyen kadin sikayette bulunup beni oldurecek ,koruyun diye dilekce verirse cigliklari havada kaliyor ve kocasi tarafindan olduruluyor .. her gun bunun gibi bir haberi okumamiz artik normal gibi gelmeye basladi degil mi ? 8 kursunla kocasi tarafindan oldurulen kadin , ogretmen bir bayanin ayrilma asamasinda oldugu kamyon soforu esi tarafindan bogazinin kesilmesi .. gibi uzucu haberler .Aile ici siddete maruz kalan kadin sayisi belki on bini gecerken buna dur demeyen erkekler simdi kadinlar kotu kullandiklari icin onlarin arac surme haklarini da ellerinden alalim diyorlar ! Biz Cumhuriyetin onurlu kadinlariyiz ve istatistiklerden bahsedip yuzde doksanbesimizin kotu arac kullandigini yazarken altina biz erkekler de yuzde doksan besimiz kadinlara kotu davraniyoruz diye gercekleri de ekleyecek kadar da onur sahibi olmalisiniz .kadin tacizine hic girmeyelim bile...

    Bir bakan cikar kocasi iyi kazaniyorsa kadin calismamali der bir sey demezsiniz , calisan kadin aldatir der bir imam bir sey demezsiniz , kadinlarin ise girmesi erkekleri issiz birakiyor der ekonomiden sorumlu bir bakan bir sey demezsiniz , esini birisi ile birlikte gorsen iki tokat vurmazmisin der millet vekili bir sey demezsiniz ,bu defolar say say bitmez ..

    Siz boyle kotu davranmaya devam ettiginiz surece biz daha cok hirslanip her turlu fursati degerlendirip gerekli egitimleri de alip guclu kadin kollari ile Turkiyede siyasi guc de edinip politika olusturma sureclerini parlemento isleyicsine yerlestirip bir gun sakin size yemek yaptirip yerleri sildirmeyelim ?

    Cinsellik,dogurganlik ve emzirme haklari,kiz cocuklarinin haklari,toplumsal adalet,toplumsal cinsiyet esitligi,siddet,egitim haklari,ekonomik haklar,yasal haklar gibi ve daha pek cok sozunu bile etmedigimiz haklarimiz gibi yeri geldiginde kendinize tanidiginiz haklardan hic odun vermezken, bizim hak ettigimiz ama saglamadiginiz haklarimizi da bize tam olarak verin , sonra trafikte arac kullanma hakkini geri almaktan soz edin ..


    There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 4097 Toplam Mesaj: 28