Bendeki Bu Şanssızlık
-
geçmiş olsun ama geri geleceğini sanmıyorum numaranı kaydettir çalındı diye birilerini dolandırınca sana patlamasın.
burada birinin telefonu çalındı.
hatırlarsınız o konuyu tam bir efsaneydi. çalanın fotosuna evinin adresine kadar belliydi . hatta sinyal bile vardı.
yurtdışında bulundu. gülcistandı heralde
yani o bulamadıysa senden hiç umut yok
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam sahibinden'deki ilanlarada bak arada. Kim bilir belki adam ilan verir. 2. el telefoncular kimlik fotokopisi istiyor çoğu yerde bunlarda nete yöneliyor.
takip ediyorum hocam da polisin bu durumda elinin kolunu bağlı olması beni şaşırttı.yetkileri yok resmen izlemek için savcılıktan izin çıkması lazımmış
-
futurist bunu yazdı
geçmiş olsun ama geri geleceğini sanmıyorum numaranı kaydettir çalındı diye birilerini dolandırınca sana patlamasın.
hatırlarsınız o konuyu tam bir efsaneydi. çalanın fotosuna evinin adresine kadar belliydi . hatta sinyal bile vardı.
futu bulundu ki o cihaz.
çalıntı olarak satın alan bir kişi polis eşiliğinde muride teslim etmiş kuzu kuzu.
-
inşallah benimkide bulunur hocam.
-
zalimadam bunu yazdıfuturist bunu yazdı
futu bulundu ki o cihaz.
çalıntı olarak satın alan bir kişi polis eşiliğinde muride teslim etmiş kuzu kuzu.
valla mı :) nasıl kaçırmışım o kısmı en son gittiğini biliyorum. sen deyince sanki anımsadım ama bu o olaymıydı . iyi öyleyse
-
Yukarda yazdıklarımı iyi oku yoksa üstüne su içersin.
-
MbK bunu yazdı
hocam telefonu kapattırırsam hiç bulunmaz dediler karakolda
-
Benimde telefonu üfürmüşlerdi. Adamla beraber 2 sene sonra buldular. Şikayetçi olmadım. Kamu davasının savcı tarafından sürdürüleceğini biliyorduk. Avukatım iyi olduğu için bulunduğunu düşünüyorum. Diğer türlü zor. Biraz zorlamıştık biz çünkü.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Benimde telefonu üfürmüşlerdi. Adamla beraber 2 sene sonra buldular. Şikayetçi olmadım. Kamu davasının savcı tarafından sürdürüleceğini biliyorduk. Avukatım iyi olduğu için bulunduğunu düşünüyorum. Diğer türlü zor. Biraz zorlamıştık biz çünkü.
hocam polis polis otobüsün kamera kayıtlarını bile benim almamı istedi abi sizin işiniz değil mi dedim.izmit otobüsünde olmuş biz karışamayız falan dedi.adamlar sallamadı yani.ulaşıma gittim bana vermediler.sonra tanıdık bulduk yarın tekrar gideceğim bakalım.çıkar mı bişey otobüsün kapısının dışını gösteren kamera varsa çıkar bişeyler
-
arcsinx bunu yazdıMbK bunu yazdı
hocam telefonu kapattırırsam hiç bulunmaz dediler karakolda
Sen bilirsin hocam.Şuan onu çalan her türlü okuttu.
Kapatmasan bile Savcılığa gidip dosyanı takip et. ;-)