Beyler Grafik İle İlgili...
-
*** artık bundan sonra burda sizlerleyim burada herhangi bir problemi elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısacagım.. ***
-
haydi hayırlısı PYTH0N , aramıza hoşgeldin
-
PYTH0N photo shop'u iyi kullandığını duydum doğrumu??
-
valla ben senden sonra geldim senden bende hoş geldik diyleim bir isteğin olursa yardımcı olurum kolay gelsin...
-
Arkadaşlar tek isteğim Avatar Lab 1.0 ın cragini bulmaklütfen yardım edin ya yok hiçbiyerde crack olmadanda yaptığım modelleri kaydedemiyorum ...
-
Quake III e model yapmak istiyorum arkadaslar. Studio max le bi tane yaptım şimdi onu .md3 formatına çevirmek gerek e onuda yaptım plugin bulup ii kötüoldu ama daha basit ne ile hangi programla falan yapılır yardım ederseniz sewinirim...
-
s.a. beyler :>
martyn quake3 ile ilgli sorunu tam olarak anladım ama su an icin sana cevap veremeyecegim yine ama sana bir link verecegim hatta 2 tane bak burada senin dedigin gibi quake3 modelleri falan var ayrıca senin dedigin gibi de bi plug-in falan buradaki sitelerde olabilir bi bakman lazım linkler soyle:
www.planetquake.com
http://www.cs-skins.net/ de bu tür seyler var bi göz atman gerek.
*** MuTReFT senin soruna gelince ;
elimden geldigi kadar iyi kullanmaya calısıyorum ps yi eger benim yakın arkadaslarıma falan sorarsan iyi kullanıp kullanmadagıımı ogrenirsin.
*** iBAS hepbirlikte bu isi ogrenecegiz sizinde bildiginiz ve yaptıgınız seyler varsa bizimle paylasın...
-
Ben Photoimpact programina degisik fontlar eklemek istiyorum bunu nasil yapacam..
ve Zikici fontlar nerden bulurum..?
bilen warmidir -
hoşgeldin pyhton. derslerini özledik ya.
-
:))
-
martyn
download.com"da
milkshape diye bir program var
o programda yapabilirsin.
Toplam Hit: 4849 Toplam Mesaj: 13