Bilgisayar Açılıyor, Oturum Açılmıyor (Yardım)
-
Merhaba Arkadaşlar!
Hoş Geldiniz Yazısından Sonra,
''Oturum açmadan önce bu windowsun kopyasının mirosoft tarafından etkinleştirilmesi gerekiyor. Windows şimdi etkinleştirmek istiyormusunuz.''
Evet Hayır
Evet'e Tıklayınca Karşılaşılan bir sorun nedeniyle windowsun bu bilgisayarın lisans durumunu dogru olarak denetlemesini engelledi. Hata Kodu: 0X80004005
diyor.
Hayır'a Tıklayınca Oturumu Kapatıyor.
Ayrıca windows home edition'ı tahribattan indirdigim dosyayla etkinleştimiştim yaklaşık 3 ay sorunsuz kullandım.
ama şimdi böle bi problemle karşı karşıyayım
bide 1hafta önce aynı problem olmuştu ewete tıklayınca windows zaten etkinleştirildi çıkmak için tamama tıklayın diyodu tıklıyodum yine oturumu kapatıyordum annamadım gitti..
güvenli modda açıyorum acaba windows klasörünün içinden halledilebirl bi sorunmu ? acele yardımınızı bekliyorum
selametle...
-
etkinleştirmenin crackini tekrar yapmayı dene..
-
yok hojam denedim değişen hiç bişey olmadı :S
-
aynı sorun bende oldu hp pavilion bilgisayar 50 dolara bayıldım orjinal dvd için getirtim hp den geldi çektim formatı oldu bi daha çektim olmadı sonrada driverleri bulup çaktım normak xpyi o en iyidsi::
-
hojam yapmayın ya vardır bunun bi yolu format atma gibi bi durum söz konusu deil benim için şuan halletmem gerekiyo :S
-
etkinleştirme için kullandığın crackin farklısını dene.. Belki sorun crackdedir...
-
yok hojam farklı crackte denedim olmuyo zatne güvenli modda denedigim için yapabileceklerimde kısıtlı :S
-
bende de ole oldu format atmak zorunda kaldım,format att daha iyisi
-
istedigimi alamadım ama saolun yine eyw köten devrimci radikal hack grubu
-
verilerin önemliyse işkicil harddisk olarak tak başka bilisayara kurtarabilirsin verileri
-
ewt arkadaşlar
saat 16,30 civarlarında güvercinlerimi besledikten sonra ewe geldim ve problemimi çözdüm
demekki neymiş ota boqa format atmıycakmışız
buyurun link ilerde karşınıza çıkarsa format atmayın bi enterla halledin
http://rapidshare.com/files/94246166/XP_Home_Edition_SP2_Crack_www.kayinticiyiz.biz.rar.html
selametle..