Bilgisayarda Donanımsal Problem Var
-
Bilgisayara flash bellek taktığımda bbilgisayara cd takmışcasına ilginç sesler geliyor sorun nedir anlayan müridler yardım lütfen.
-
İlginç ses dediğiniz nedir, açıklar mısınız?
-
video koyabilirmisin ?
-
Bilgisayara cd takınca cd yi okumak için cıv cuv gibisinden sesler çıkıyor ya aynı o sesten cıkıyor cd okurken cıkardıgı sesten geliyor.
-
mantıksız la cd takınca cd döndüğü için ses gelir cd rom dan flash disk ne alaka haa şu olabilir flash disk takınca ses harddiskten geliyordur ordanda disk sesi geldiği için benzetmişsindir flash takınca harddiskten niye ses gelir onu bilemedim
-
eminmisin sürekli mi oluyor..belki cd unutmuşsundur içinde.
tam oalrak usbyi bağladığında mı hep o ses çıkıyor..
-
Lotus bunu yazdı
mantıksız la cd takınca cd döndüğü için ses gelir cd rom dan flash disk ne alaka haa şu olabilir flash disk takınca ses harddiskten geliyordur ordanda disk sesi geldiği için benzetmişsindir flash takınca harddiskten niye ses gelir onu bilemedim
Aynen tariff ettiğin gibi . Peki bu sıkıntı olurmu o konuda bbilgisi olan var mı, servise verelimmi. Bilgisayarın calısmasında sıkıntı yok. Sadece ses biraz moralimi bozdu ne dersiniz?
-
donanımla uğraşırken edindiğim tecrübe diyor ki ; çalışıyorsa kurcalama
-
Ses Harddiskten Geliyorsa, Yazılımsal Bir Düzensizliğin, Flash Takıldığında Harddisk Kafasını Yoracak düzeyde Okuma Kafalarını Oynatmasından Olması olabilir, Flash Takılınca Harddiskten Sürücü Yüklemesi için Gereken Dosyalar Harddiskin Kafayı Gereksiz Hareketlerle Yorması yani Anlatabildim umarım.
Çözümü, Makineye bir Format At, Driverleri Yeniden Yükle, Sanırım Bir Daha yapmaz.. Yada Gece Defrag yap, Sabaha kadar Bitirir Sanırım...
Harddiske Zararı Dokunurmusuna Gelince Kafa Gereksiz Hareketler ile Yorulduğu İçin Harddiskin Ömründen yer, Başkada bi halt olmaz...
-
usb nin içinde pc ye fazlasıyla yük olacak bir dizin varsa (virüs gibi) o zaman makinan işlem yapabilmek adını bir nevi vites yükseltiyor doğal oalrak işlemci ısınıyor ve fan daha hızlı dönmek zorunda kalıyor olabilir bi fan speed programı ile bak bakalım oluyor mu olmuyor mu diye (driver düzgün yüklenmemiş olabilir oda üstteki sebebi götürebilir olayı ) başka bir yoldan ele alırsak konuyu usb de bir kötü yazılım için hdd nin tüm bilgilerini çekiyor olabilir buda hdd yi döndürür ve normalden daha fazla ses çıakrttıraiblir
NOT: başına hiç gelmemiş üstteki saçma bulabilir her ikside başıma geldiği için yazdım
-
asiminnesli bunu yazdı
usb nin içinde pc ye fazlasıyla yük olacak bir dizin varsa (virüs gibi) o zaman makinan işlem yapabilmek adını bir nevi vites yükseltiyor doğal oalrak işlemci ısınıyor ve fan daha hızlı dönmek zorunda kalıyor olabilir bi fan speed programı ile bak bakalım oluyor mu olmuyor mu diye (driver düzgün yüklenmemiş olabilir oda üstteki sebebi götürebilir olayı ) başka bir yoldan ele alırsak konuyu usb de bir kötü yazılım için hdd nin tüm bilgilerini çekiyor olabilir buda hdd yi döndürür ve normalden daha fazla ses çıakrttıraiblir
NOT: başına hiç gelmemiş üstteki saçma bulabilir her ikside başıma geldiği için yazdım
Hocam Üstteki Deyip Durmasaydın Daha Hoş Olabilirdi, My Name İs ShockMan. :)Ustam Söylemlerinde Haklılık Payı Vardır, Esasen Senin Önerini Önce Ele Almasını İsterim. Benimkinden Daha İyi Bir Öneri Sunmuşsun.