folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)

Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

ne tıklaması abi sese duyarlı bişeyler yaparım bağırınca açılsın bağırınca kapansın :D

Sesin kısılıpta hasta olursan.:) irenç bi espirik ama olsun 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yapabilcein şeyleri söyleyelim.. hayallerle uğraşma:)

sen evde yoksun, ve çiçeklerinin.. sen tatildeyken belli saatler arasında güneş görmesini istiosun öğlen 11:00 - 14:30  arası panjurların otomatik açılcak sonrasında kapanıcak ( motorlu panjurlar var )

underın dediği gibi akkılı ev için.. pda da kullanıolar, veyahut shuttle pc tarzında pcleride bağlıolar..pda'ya Tv izlicem dediğinde

tık ışıklar loş olucak projeksiyon perdesi inicek.. ses sistemin filme göre eko edilicek.. panjurlar kapanıp klima bimlemkaç dereceye gelicek

su bastı sensörleri var bunlarıda kullanabilirsin.. su bastımı direk evine gelen, su hattını kestirebilirsin..

bunların alayı evi pazarlarken show yapabilcein şeyler bana göre hiç bi halta yaramaz boş masraf:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

alexelebek bunu yazdı:

Smart home, home intelligent, home domotic, maison domotique olarak aratirsan google'da cok fazla bilgi sahibi olabilirsin. Ben "Arnould" marka elektrik malzemesi kullanarak bir akilli ev tesisati yapmistim... Inan oyle bir evde yasamak adama cok fazla zevk veriyor. Tesisati bitirip, isi teslim ettikten sonra bile evden cikasim gelmemisti. Gelelim sorunun cevabina, ev de aklina gelebilecek her turlu elektrikli aleti, goruntu, ses sistemlerini dahil edebilirsin. Bu senin kisisel istegine ve maddi durumuna baglidir.

http://www.legrand.fr/particuliers/la-maison-domotique-in-one-by-legrand_728.html

Sayfanin en altinda "La domotique dans la maison" yazan yerdeki linke tikla ve video' u izle...

baktim o firmaya ben daha once genede saol Alex :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

bune kardesim adam teknolojik ev soruyor verilen cevaplara bak. 

bi konu da da civitmadan cevap verilsin, mesaj silmekten parmaklarim agridi banlasam daha kolay olacak.

---

konu ile alakali olarak soyle birseyler yapabilirsin

ev bahceli ise evden yonetebilecegin guzel bir sulama sistemi, dis kapiya kamera, bahcenin her tarafini gorebilecegin kamera

aslinda o kadar cok sey varki yapabilecegin mutfak icin ayri teknoloji var, banyo icin ayri, salon icin ayri oda icin ayri.

mesela aklli evler icin yeni kullanilan her yeri tek bir pda ile yonetibecegin sistemler var.

x odanin klimasini ac kapa, mutfaktaki firini calistir, banyoyu hazirla su sicaklikta olsun gibi

sana tavsiyem bu tip evlerin resimleri ve nasil olduklarini anlatan dergiler var onlara bak derim

abi Allah senden razi olsun.. yani boyle ciddi mesajlarda dalga gecenler.. uff yaaa... misket falan verelim ellerine 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

iSo bunu yazdı:

yapabilcein şeyleri söyleyelim.. hayallerle uğraşma:)

sen evde yoksun, ve çiçeklerinin.. sen tatildeyken belli saatler arasında güneş görmesini istiosun öğlen 11:00 - 14:30  arası panjurların otomatik açılcak sonrasında kapanıcak ( motorlu panjurlar var )

underın dediği gibi akkılı ev için.. pda da kullanıolar, veyahut shuttle pc tarzında pcleride bağlıolar..pda'ya Tv izlicem dediğinde

tık ışıklar loş olucak projeksiyon perdesi inicek.. ses sistemin filme göre eko edilicek.. panjurlar kapanıp klima bimlemkaç dereceye gelicek

su bastı sensörleri var bunlarıda kullanabilirsin.. su bastımı direk evine gelen, su hattını kestirebilirsin..

bunların alayı evi pazarlarken show yapabilcein şeyler bana göre hiç bi halta yaramaz boş masraf:D

reis sen buralardamydin :) ben seni msn ye ekledim ama kabul etmedin galiba :) gerci benim nick degisti :) senin sarkini begenen ve tahribatta yayinlayan kisiyim belki ordan hatirlarsin :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    :) günümüz şartlarında saint benua fransız lisesinde okuyan azılı iki kaşarın bir web sitesinden gündelik yaşamlarını izleterek para kazandıgını hatırlatayım bir sosyal ag sitesinden eriştim bu kaşarlar hemen karaköy zürafa sokakgın yanındaki lisede okuyorlar sanırım oradaki ablalarını örnek almışlar liseden kerhaneye yatak yada dikey geçiş yapıcaklar bunların ögrenci seçme yerleştirme sınavına girmiycekleride kesin benim evim olsa bu kaşarları kapısına köpek diye dikerim. benimde hayal işte :)

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ben bir şeye tıklamak istemezdim

Tıklasam da başka şeylerle tıklardım

Ben konuşmadan anlayan bir ev isterdim... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guteritter
    Guteritter's avatar
    Erkek

Salon mutfak birleşik, amerikan mutfak mı diyolar amerikan bar mı diyolar işte o

bodrumu sadece kendime ait duvarlar raflar ve kitaplar ile dolu araştırabileceğim bir kütüphane ortamı ve çalışabileceğim ve notlarımı tutabileceğim bir masa ve sandalye ve ayaklarımı uzatıp okuyabileceğim o deri koltuklardan

mutlaka yarı açık bir teras kışın da oturabilmem için bir bölümü kapatılmış olucak ve bir de teleskop olacak terasta 

bir garaj her türlü abuk subuk mekanik icad yapabileceğim bir depo ile desteklenmiş 

keyif sürmek için değil araştırmak, geliştirmek ve üretmek için bir ev isterim ben...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

o kadar akıllı evin olacak otomatik herşey iyi güzelde, sabah kalkacan diyecekler ekmek al çöpü çıkar ne keyfi kalacak o zaman :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Babam sigara al dediğinde gidip alan ev istiyorum.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 6663 Toplam Mesaj: 36