folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir İnci Göz Hastanesi

Bir İnci Göz Hastanesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar bir inci göz hastanesinde lazer ameliyat olmayı düşünüyorum  kurum hakkında pek bilgi bulamadım bilgisi olan varmı ? 

gitti muaneye oldum ama yinede kormuyorumlazer sizce güvenlimi ? aranızda yaptıran  varmı?

daha önce yaptırıp sorun yaşayan varmı ?

buradaki yazılara baktım ama sağlık olunca insan korkuyor yinede 

http://bit.ly/birincigozlazer

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yeminle inci sözlük konusu sandım :| hatta halen daha şüphe duyuyorum :|

kuzenim yazın lazerle gözünü çizdirmişti, 3-4 gün vampir gibi gözleri kıpkırmızı dolaştı daha sonra düzeldi, sorunsuz şuan.

ameliyata girmeden önce youtubda ne kadar video varsa kendi izledi bizede izletti :| ama çok uzun süren bi operasyon değil, 15dk damı 20 dk damı ne bitmişti onunki. normalide öyle zaten çok uzun süren bişey değil.

not. farklı hastaneydi onu ameliyat ettirdiğimiz yer.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

bu adamlar o işi ilk kez yapmıyolar 2 yıllık kurum, bence benim amcam katarak amiliyatı olmuştu o farklı bişey ama yani bizce güzel bi hastane

EdepsizPenguen tarafından 09/Ara/13 11:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

hocam avrupagözün bir şubesine veya bayrampaşa göz hastanesine git memnun kalırsın.

Bayrampaşa göz hastanesinin doktorları daha proftur.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

işin içinde inci varsa bir bokluk vardır :P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

arkadaşlar inci sözlükle bi alakam yok olmadıda olamazda.

lazer güzel bir ameliyat 3.5 numara gözlük kullanan biri olarak sonuçta gözlüksüz bir hayata merhaba demek daha güzel oluyor .

biraz araştırınca insan korkuyorda hemde basitte gözüküyor youtubede çokça izledim ama yinede meaktayımS:

http://bit.ly/birincigozlazer  şimdi burada yazmışlar ama yazıkları gibi basitmi değilmi sanırım olmalıyım  bugün son kontrole gidecem bakalım ne cıkacak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

lazer güzel bir ameliyat 3.5 numara gözlük kullanan biri olarak sonuçta gözlüksüz bir hayata merhaba demek daha güzel oluyor .

biraz araştırınca insan korkuyorda hemde basitte gözüküyor youtubede çokça izledim ama yinede meaktayımS:

http://bit.ly/birincigozlazer  şimdi burada yazmışlar ama yazıkları gibi basitmi değilmi sanırım olmalıyım  bugün son kontrole gidecem bakalım ne cıkacak.

kaça yapacaklar 

kurum karşılıyormu

sen bir ol bakalım 1 sene sonra görüşelim tekrar memnun kalırsan hanımıda yaptırayım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

beyoğlu göz avrupa göz ve dünyagözü araştırdım çok şikayet varmış dünyagözden acaip derecede şikayet duydum kime sorsam dünyagözden uzak dur diyorlar adamlar işi paraya döktü diyorlar açıkçası bende dünyagöz dışında bi yere girecem ama bakalım dediğiniz hastaneler bana biraz uzak ama tekrar muayene olmam gerekecek buradaki kontrolüm bitsin bakalım ne diyecekler ona göre bide avrupagöze gidebilirim. yada beyoğlu göz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

beyoğlu göz avrupa göz ve dünyagözü araştırdım çok şikayet varmış dünyagözden acaip derecede şikayet duydum kime sorsam dünyagözden uzak dur diyorlar adamlar işi paraya döktü diyorlar açıkçası bende dünyagöz dışında bi yere girecem ama bakalım dediğiniz hastaneler bana biraz uzak ama tekrar muayene olmam gerekecek buradaki kontrolüm bitsin bakalım ne diyecekler ona göre bide avrupagöze gidebilirim. yada beyoğlu göz.

kuledibi zamanın en iyilerinden şuanki halini bilmiyorum işi ticarete dökmüşlermidir ama hemşire tanıdık var yine gidersen görüştüreyim

http://www.osmanogluhastanesi.com.tr/?Kurumsal&s=iletisim bide bu var göz konusunda prof yer

dunyagoz gibi yerlerde bana fastfood mantığıyla çalışan yerler gibi geliyor sürümden para kazanma güdüsü ile çok iş yapan yerler gibi :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

kaça yapacaklar 

kurum karşılıyormu

sen bir ol bakalım 1 sene sonra görüşelim tekrar memnun kalırsan hanımıda yaptırayım

1100 euro sgk karşılamıyor ama duyduguma göre göz numarası 15-17 numara olanları karşılıyormuş.

Toplam Hit: 4341 Toplam Mesaj: 32