Bir Kaç Resim (Yorum Sizin)
-
liboş ne demek? liberal demek
liberal ne demek? özgürlükçü demek
aklına gelebilecek hemen hemen herşeye çok uç noktalara özgürlük vermek isteyenlerdır..
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------
benim için yazarın kimin için çalıştığı ve kimin çıkarlarını savunduğu önemlidir..
-----------------------------aynen katiliyorum, Dagistan cetinkaya gibi yobaz bir insanin bunlari cizmesi normal
Zamanda cizer, fikri liderleri Amerikadan vize alip yasayacak....
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------tuncaxxz bunu yazdı:
benim için yazarın kimin için çalıştığı ve kimin çıkarlarını savunduğu önemlidir..
-----------------------------aynen katiliyorum, Dagistan cetinkaya gibi yobaz bir insanin bunlari cizmesi normal
-----------------------------sen varya eziğin önde gidenisin biliyorsun dime?
dağıstan çetinkayaya yobaz diyorsun sen muhattaba bile alınmayacak derecede bilgisiz cahil bir insansın.
ezik bilmiyorsan yorum yapma. bana dağıtsan çetinkayanın hayatını anlatsana ne biliyorsun hakkkında? saçmalamayacaksın bilmediğin şey hakkında konuşmayacaksın adam olacaksın.
burnuna sarımsak tıkamışsın etrafta gül kokusu arıyorsun.
-
seboist bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
üstten 3. resim güzelmiş hoşuma gitti
o resim günümüzde halkın gözü önünde bulunan çoğu kişiyi temsil ediyo bence
-----------------------------tabiki demir pamuktan ağır çekcek normal heryerde böyle.ama o göz önündkilrd aslında göz önünd olmayanları temsil ediyor.tabiki herkes kendi gücünde.bence bi enterasanlık yok
-
SiyanojeN bunu yazdı:
Turan-Mete bunu yazdı:
dağıstan çetinkayaya yobaz diyorsun sen muhattaba bile alınmayacak derecede bilgisiz cahil bir insansın.
ezik bilmiyorsan yorum yapma. bana dağıtsan çetinkayanın hayatını anlatsana ne biliyorsun hakkkında? saçmalamayacaksın bilmediğin şey hakkında konuşmayacaksın adam olacaksın.
-----------------------------sen de saygısızın önde gidenisin bunu biliyorsun değil mi?
nerden biliyorsun dağıstan çetinkaya'nın yobaz olmadığını? nerden biliyorsun karşındakinin neyi ne kadar bildiğini?
birilerine hakaret ederek bir yerlere varamazsın. arkadaşın tezini çürütecek şekilde kanıtların varsa seni çok ilgilendiriyorsa bu konu ortaya koyarsın..
-
2. upload resimler ram gercekelr ;)
-
http://img142.imageshack.us/img142/5382/cizgiyorumca8vmozaci8.jpg
bu fena değildi... güzeldi hepsi..sağolasın..
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------sen de saygısızın önde gidenisin bunu biliyorsun değil mi?
nerden biliyorsun dağıstan çetinkaya'nın yobaz olmadığını? nerden biliyorsun karşındakinin neyi ne kadar bildiğini?
birilerine hakaret ederek bir yerlere varamazsın. arkadaşın tezini çürütecek şekilde kanıtların varsa seni çok ilgilendiriyorsa bu konu ortaya koyarsın..
-----------------------------ben dağıstan çetinkayayı tamnırım ideolojik çizer paso askere laf atar zamanda yazar çizer gerisini sen devamoını getir
-
Bundan sonra resimleri direk siteye at böle link verme.Upload ettiğin linki adres cubuguna yapıstır ctrl + a yap sonra ctrl + c yap ardından konuyu acacagın sayfaya yapıştır sonra böle olacak

Ardındandan konuyu aç ve olayı bitir :)
-
bu çizerin chp ile bi sorunu olduğu apaçık ortada
tuncaxxz inde ilk mesajına katılıyorum