Bir Vampirin Anıları
-

Parşömen Yapraklardan Bazıları Krem Rengiydi, Kalın Ve Sağlamdılar. Pek Çok Yaşam Süresi Boyunca Dayanacak Şekilde Yapılmışlardı. Diğerleri Ince Ve Yıpranmışlardı. Geçen Zamandan Sararmışlardı Ve Çevirdikçe Tedirgin Edici Bir Şekilde Çatırdıyorlardı. Ne Süslü Çizimler Ne De Kenar Çizgileri Vardı. Sadece Siyah Mürekkeple Yazılmış Satırlar. Akıcı El Yazısını Okumak Başta Biraz Güçtü; Yazarın Kullandığı Kaligrafi Tarzı Üç Yüzyıldır Pek Kullanılmıyordu. Içindekiler Kısmı Yoktu Ama Atılmış Olan Tarihlere Bakılırsa Bu Bir Tarihçeydi.
ilk Sayfayı Açtı Ve Okumaya Başladı:
ben, Strahd, Barovia Lordu, Iyi Biliyorum Ki Hükümdarlığım Sırasında Gelişen Olaylar, Tarihi Kaydetmek Yerine Çarpıtmakta Usta Olanlar Tarafından Korkunç Bir Şekilde Yanlış Anlatılmıştır. Bu Yüzden Olayların Bir Kaydını Tutmaya Karar Verdim Ki Sonunda Gerçekler Anlaşılsın...
van Richten'in Nefesi Kesilir Gibi Oldu. Tüm Tanrılar Adına, Bu Kişisel Bir Günce Miydi ?? [Arka Kapak]
http://rapidshare.com/files/1519944/ravenloft_i-ii.rar
-
Ravenloft ingilizceleri dahil serinin büyük kısmını okumuşumdur bir ara white-wolf alıcaktı almadı sanırım çok saglam bir seridir....
-
"Üç şeyden emindim,
Birincisi o bir vampirdi..
İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı...
Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona aşık olmuştum..."
teşekkürler :)
-
hep merak etmişimdir, bi vampir eroinmanın birinden kan emerse nolur? die...
-
Genel vampir edebiyatına ve World of Darkness oyunlarına göre kandaki birşeyi alırsan senden ondan etkileniyorsun kısa bir süre
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoja dehşetsin yaw artık bende merak ediorum ne olur acaba :)
-
kont strahd von zarovich baroviadır, barovia strahddır.
ravenloft kitapları arasındaki en güzel kitaplardan birisidir "ben strahd, bir vampirin anıları" fantastik kurgu romanları severlerin okumasını öneririm. barovia tarihinin nasıl çarpıtılabileceğini öğrenebilirsiniz. -
kapil bunu yazdı:
-----------------------------Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------hoja dehşetsin yaw artık bende merak ediorum ne olur acaba :)
-----------------------------zuhaa kafa olur heralde yada "korkunç bir film" deki zenci gibi sarıp içer zuhaa
-
kafkafkaf bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
-----------------------------Athzai_Khaine bunu yazdı:
ne olucak bence yan basar a.q.
eskiden bir kan derdi vardı şimdi de morfin derdi olur maddi manevi zarara uğrar psikolojik olarak çöker her gün dozunu biraz daha artırır sonrada bir şatonun köhne tuvaletinde zıbararır
-
hadi diyelim eroini boş verdi.
ya kanını içtiği kişide thailaria babesia talasemi:) varsa
tüm canlıları etkileyen bi çok ölümcül kan hastalığı var.
hepatitde olabilir.
hele birde aids varsa vampir abi tİkİ kökünden tuttu demektir ehuehe
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------hadi diyelim eroini boş verdi.
ya kanını içtiği kişide thailaria babesia talasemi:) varsa
tüm canlıları etkileyen bi çok ölümcül kan hastalığı var.
hepatitde olabilir.
hele birde aids varsa vampir abi tİkİ kökünden tuttu demektir ehuehe
-----------------------------vampirler canlı değildir yani mikrop etkilemez ama; içtiği kanda afyon tarzı bir şey varsa etkilenir...
ama kolay kolay ölmez ;)