Bir Warez Sitesinde Neye Dikkat Edersiniz?
-
bazı yavşakların bir siteyi sömürüp bir teşşekkür bile etmedikleri için o eklentiler vardır bunu yazdığın iyi oldu sitenin ilk giriş kısmına böyle düşünenler bi zahmet siktirsin yazıcam.
-
:D O bahsettiğin üye olmanın zorunlu olduğu siteler değil, yorum yapmanın zorunlu olduğu siteler olmalı ki internet aleminin en saçma sapan olgusu. Bir kere içinde bulunduğun oluşumdan feyz al. Var mı Tahribat'ın o "yavşak" diye tabir ettiklerine bir yaptırımı? Yok. neden yok? Çünkü gerçekten gerek yok. Olay teşekkür beklemekse büyük ahmaklık. He üye sayısı artsın vs.. ise ki bence hep bu yüzden, saçmadır 2 kıytırık link görmek için üye olma zorunluluğu hatta üzerine bir de "sadfdsfsdf" gibi bir yorum yapma zorunluluğu. Nasıl küfredilir bi tahmin edilse... İnternet tamamen örgün bir mecra ve teşekkür bekleyerek site açmak büyük bir hata. Sen yap bırak kendi haline gerçekten teşekküre değer birşey ise teşekkürü ederler. Zorla teşekkür mü olur ya. İlla alta "sağolasın kardeşşşşş, emeğine saaağlık" yazılması hoşuna gidiyorsa bırak sen site yapma.
-
Piyasada tahribat kalitesinde site var mı yok!!! ilk başta tbt ile karşılaştırmak gibi bir hata yapmayalım.
ben o siteden hit ve üye sayısına göre reklam alıp para kazanma vs gibi işler yapıcam eğer ki aradığın şey oysa siteye girip üye olucaksın ha ilerde site tutulunca zaten bu durumu otomatik olarak kaldırırım millete işine gelirse kısmına girer.Bende isterim girdiğim sitede bilgiyi al çık giren açısından çok iyi ama webmaster için kötü bir durum tek yönlü düşünmeyin.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
Piyasada tahribat kalitesinde site var mı yok!!!
Tahribat başından bu yana "yavşakları" üye olmaya zorlamıyor. Sende başından beri kaliteli ol diyorum işte, fena mı? Yukarıda yazdığım önerileri sana bir manav olarak yapmadım zaten. Bu işleri takribi 12 yıldır da ben yapıyorum. Tek yönlü düşünüp düşünmemek diye birşey yok, sormuşsun işte neye dikkat edersiniz diye.; "Yine üye budalası bir site" diyip anında çıkarım hocam. İyi geceler.
-
knuckle bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
Piyasada tahribat kalitesinde site var mı yok!!!
Tahribat başından bu yana "yavşakları" üye olmaya zorlamıyor. Sende başından beri kaliteli ol diyorum işte, fena mı? Yukarıda yazdığım önerileri sana bir manav olarak yapmadım zaten. Bu işleri takribi 12 yıldır da ben yapıyorum. Tek yönlü düşünüp düşünmemek diye birşey yok, sormuşsun işte neye dikkat edersiniz diye.; "Yine üye budalası bir site" diyip anında çıkarım hocam. İyi geceler.
sanada iyi geceler hocam yalnız warez işi yapıyosun bir yerden götürmek gerek.
piyasadaki en sağlam warez sitelerinden olan softarchive bile kısa zaman önceye kadar link için üye olun diyordu.
herkesin örnek verdiği warezbb üye olma zorunluluğu getirmese We have 1608773 registered users diyor olurmuydu o kadar üyesi ?
Bende iyi olacak şeylerin farkındayım veya atladığım yerler varsa diye müridlere danışma gereksinimi duydum ama bir sitenin tutulması içinde gerekli olan şeyler var. -
Uploadlar'da emeğe saygı, rep istememe veya linkleri görmek için mesaj at gibi saçma salak uygulamalara yer verilmemeli. Ne emeğe saygısı??? Adamın aylarca-yıllarca çektiği filmi dakikalık et, yada 10'larca kişiden oluşan yazılım ekibinin dişini tırnağına katıp yazdığı programı da peşkeş çek. Sonra kendi 2-3 saatlik upload çalışman için teşekkür bekle... Emeğe saygı lafının en gereksiz olduğu yer bence warez siteleri. Tamam ben de korsan kullanıyorum ama en azından yediğim bokun farkındayım.
-
sağdan soldan maymunu tokatla,orayı burayı parmakla gibi şeyler çıkmassa benim için kafidir.
bknz : warez-bb.org üstüne tanımam! -
düzgün reklamlı ve abuk sabuk tşk s.a a.s gibi postları olmayan.
-
herkes rus warez siteleri felan demişdi verinde rus warez sitelerini acemilerde yararlansın
-
Ruslar yapıyor arkadaş,