folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bir Web Sitesi Icın Onerı Istıyorum

Bir Web Sitesi Icın Onerı Istıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

gunaydın hocalar ben bı ınsaat malzemelerı satan bı fırmanın web sıtesını aldım ve yapacam aklımda wordpress kurmak var ama karar veremedım nası bısey olacagına adamın bana verdıgı bellı baslı urunler var o urunlerı sadece gosterecem resımler falan var donecek falan nası bı tema yada nası bı sıte kurmlaıyım yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_mashadov
    emir_mashadov's avatar
    Erkek

haci wordprese hakimsen bence super cunku karsi taraf daha kolay yonetebilir.. fakat wordpresste bir takım sorunlar var kasılma gibi onları halledebileceksen dogru eklenti ve seo'yu saglayabileceksen bence super....

[ #emir_mashadov ] - ...|...Yorumsuz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende bir inşaat firmasınin web sitesi işini aldım, bu konu bana da yardımcı olacak.. Teşekkürler Hocam.. :D

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ama nası bı tema kuracagımı bulamadım o kadar cok tema varkı secemedım site bu onceden bı arkadas asp ıle satıs sıtesı gıbı bıse kurdu adamlar ıstemedı 

www.ismailkofalihirdavat.com  urunler tanıtılsın su var bu var olsun yeter dedı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hem uplamıs olayım hemde sorayım elınde html template olan varsa oda oabılır ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

www.ponyboyakabini.com kendi çizim ve yapımımız. cms pulse ile yönetim paneli kurduk.

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ınan sabah 8 den berı ınceleme yapıyorum hala da yapuyorum :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Hocam hayırlı olsun..Allah daha çok iş versin. Bizide ayırmasın. Eğer sıkıntı olmazsas kaça çalıştığınızı yazarmısınız.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

1000 tl aldım kardesım ben yarısı bıttı az bıse kaldı kardesım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ozaman mavi gri siyah gibi tonların hakim oldugu bi tema seç bide gelişmiş bi resim galerisi koy. galeride ürünlerin açıklamasını felanda girebilceğin bişi olsun. anasayfayıda slideını logosunu içeriğini bi güzel düzenle tamamdır.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 2123 Toplam Mesaj: 13