Bisikletimi Çalmaya Çalışmışlar
-
Nomm bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıNomm bunu yazdı
14.kata çıkarmada 1.kattaki yada 2.kattaki komşunla konuş o kattaki demire bağlamayı rica et.
Giriş katta demirlere kilitledim. İlle de dışarı koy diye bir sürü laf ettiler.
Dicenki kardeş sen aidat verion mu verion ben veriom mu veriom sanane yapram diyicen kullanırım istediğim gibi
öyle olmuyo işte, içeri bisiklet koymak için aidat vermiyosun sonuçta. orası ortak kullanım alanı, herhangi bi kişi bu durumdan şikayetçiyse istediği gibi kullanamaz. he binanın girişinde terste kalan filan bi boş alan vardır oraya koyar da insanların geçtiği yerler sıkıntı yani, yönetici de milletten şikayet gelmesin diye koydurmuyo büyük ihtimal.
-
Alpere söyle çalınmaya karşı kasko oluyormuymuş olursa yaptır bence,
-
hsyN bunu yazdıNomm bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıNomm bunu yazdı
14.kata çıkarmada 1.kattaki yada 2.kattaki komşunla konuş o kattaki demire bağlamayı rica et.
Dicenki kardeş sen aidat verion mu verion ben veriom mu veriom sanane yapram diyicen kullanırım istediğim gibi
öyle olmuyo işte, içeri bisiklet koymak için aidat vermiyosun sonuçta. orası ortak kullanım alanı, herhangi bi kişi bu durumdan şikayetçiyse istediği gibi kullanamaz. he binanın girişinde terste kalan filan bi boş alan vardır oraya koyar da insanların geçtiği yerler sıkıntı yani, yönetici de milletten şikayet gelmesin diye koydurmuyo büyük ihtimal.
Demek istediğim de bu zaten ortak kullanım alanı ;) Seninde orada hakkın var unutma hötse höt diyicen bunlara benimde bisikletim var çatır çatırda bırakıyorum. Bikaç kez bıdıbıdı ettiler sana söylediklerimi söyledim 5-6 sene oldu daha ses seda yok ortak kullanım alanı :D Kendi katına ky yahu çokmu zor dikine koy asansöre çıkart mis gibi kafan rahat olur..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Alpere söyle çalınmaya karşı kasko oluyormuymuş olursa yaptır bence,
Ahahahahhaa Dj Alper konuya şiddetle bekleniyor :)
O değilde en güzeli eve çıkarmak. Asansöre dikine koyarsan bence eve kadar çıkarırsın. Ben olsam öyle yapardım.
-
Nomm bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıNomm bunu yazdı
her aidat ödeyen bir şey koyarsa artık uçarak geçerler koridordan.
-
Hocam öncelikle bisiklet parkı olayı sakat dışarıda her türlü çalınır, olay bir halat veya zincirin kırılmasında bitiyor. En temizi eve çıkarmak. Ostim falan olayına hiç girme bi işe yaramaz. Bunu bisikleti iki kez (yaklaşık 1500 TL'lik bisikletti ikisi de) çalınmış biri olarak söylüyorum sana. Polise gelince... Çalınan bisikleti bile sallamıyor adamlar... Sadece teşebbüse kılını kıpırdatmaz haberin ola. En temizi asansör ancak bu sefer de yok tekeri sağa sola değiyor toz-çamur yapıyor, üstümüz kirleniyor diyenler çıkacak apartmandan. Milletimiz bisiklete genel olarak kıl, yapacak birşey yok...
-
Neyin izin vermiyör .mq . git bahçenin en görünen Göz önünde yerine kitle sen . o yönetici arabasını nereye park ediyor mus .da sana bisiklet için izin vermiyor
deli oluyorum ya yayalar bile bisikleti taşıtyan saymıyorum .arabalar üstüne kırıyor.
git yöneticiye kilit parami ver senin yüzünden bisikleti dışarı kitlesi kilidimi bozdular parasini ver de
samaccc tarafından 10/Eki/15 09:40 tarihinde düzenlenmiştir -
çalınan bisikleti bile sallamayan polis çalınamayan bisikletin için hiçbirşey yapmaz.
-
hsyN bunu yazdıNomm bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıNomm bunu yazdı
Koyduğum yer çok geniş bir koridorda duvara asılı çöpün yanıydı. Zaten o çöp koridoru daraltıyor bisiklet daha fazla daraltmıyor. Ama burası evmiş, içeride bisiklet mi olurmuş? Nasıl bir milletiz anlamıyorum. Konya'da bizim apartmana motor koyuyorlar. İçerisi leş gibi benzin kokuyor kimse bir şey demiyor.
-
apartman girişinde yerde yer yoksa tavana as.