Bot Yazdırılacak
-
http://www.zapkolik.com/ daki en çok izlenen videoları video.bilenyok.com a çekecek bot yazdırılacak hocalar.
uğraşan varsa pm atsın detayları görüşelim
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------http://www.zapkolik.com/ daki en çok izlenen videoları video.bilenyok.com a çekecek bot yazdırılacak hocalar.
uğraşan varsa pm atsın detayları görüşelim
-----------------------------asp yazarım hocam, yada sunucuda çalışan videoları direk db ye ekleyen bi program yazabilirim.
Not : pm attm
-
Wordress kullaniyorum bu arada
-
anasayfadaki çok izlenenlerdenmi bahsediyon hocam ?
rss yok galiba
-
yazdırıldı 15 liraya.konu kilitlenebilir.
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------yazdırıldı 15 liraya.konu kilitlenebilir.
-----------------------------modlara amele muamelesi yapma la :)
dead bence senin içinede bi bot kaçmış :)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
Forumun amina koydun biraktin bi siktir git artik surdan ya midem bulandi senin mal mal konularini gormekten ya -
KaRaKuLe bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
Forumun amina koydun biraktin bi siktir git artik surdan ya midem bulandi senin mal mal konularini gormekten ya
-----------------------------sen bi de gece görecektin burayı, bilmiyorum belki de görmüssündür :
bu foruma yas sınırı getirmenin vakti geldi aslında.
-
abi 120 saat ban mı olur ya bence bunun tüm konuları silinmeli ve reflileriyle birlikte tüm üyelikleri abye şutlanmalı böyle bi mallık olur mu ya sinir etti beni geceden beri
-
bi de bana kızdı gece, "post kastıgımı anladın da niye atladın, ss alacaktım bok ettin" diyor ya ahahahah cok ayrı bi kafa bu cocugunki.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------abi 120 saat ban mı olur ya bence bunun tüm konuları silinmeli ve reflileriyle birlikte tüm üyelikleri abye şutlanmalı böyle bi mallık olur mu ya sinir etti beni geceden beri
-----------------------------bu adam yöneticilerin birinin dayısının oğlu felan mı anlamıyorum zilyon tane ban yemiş hala bir sürü mallık yapıyor ve anca bi 3-5 gün ban yiyo yok abi anlamıyorum