Botnete Çözüm.!
-
eHH Herkesin Belası Olan Botnete Çözüm Üretmek İçin Açılmış Bi Başlık Olsun.
Arkadaşlar Botnete Çözüm Üretebiliyormuyuz Düşünce Üretelim.
Botneti Engelleyen Çözen V.s Gibi Bir Sistem Varmıdır? -
Engellersin ama tamamen engellemen imkansız gibi bi şey.
Engellersen de tarihe geçersin :D
-
DDoS saldırılarını engellemek göreceli olarak mümkün degildir..Saldırganın ipsini blocklamak yada drop etmek sadece adamın senden daha az sistem kaynagı çekmesini saglar bunun haricinde sitene gelen veri akışı durmadıgından ve bunuda durduramıcagından malesef bu tarz saldırıların bir önlemi mevcut degildir
-
80.port u kapat :P
-
80 portunu kapatırsan sitelere ulaşım olmaz çok akıllısın:)
Alternatif'i vardır Denemek Laaım Elbet Bi Yolu Vardır Durdurmanın -
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
80.port u kapat :P
-----------------------------daha kolayi var bilgisayari internete sokma kesin cozumdur.
-
Sunucu İnternete kapamanın ne alakası var?
-
botneti tamamen engelleyemezsin.
ama cisco,founder ve juniper gibi routerlar ile paketleri filtreleme yapabilirsin.%40 - %50 oranında yarar sağlar.
bana sorarsan juniper öneririm.özellikle filtreleme yazılımı en sağlam aleti 58 bin euro civarı.
onun dışında yazılımla engelleyecem diyorsam allah kerim =) -
Tahribata dene saldırmayı hele bi botnetle =)
-
şimdi Holyone ustam bu sozunu botnete karşı cozum var demiş gibi algıladım yanlış mi algıladım bılmıyorum ama öyleyse zamanında sanki isko saldırıp kapatıyo falan bu tarz duyumlar geliyodu hep o konuyuda anlatabılırmısın
-
Ben onu engelleyeli 6 ay oldu :)
Site nası kapanmıo sanıosunuz :)))
Tek yapmam gereken serverın masaüstüne erişip tek bir batch fileı calıştırmak :) Onu calıştırabildiğim anda 30 dakika içinde biter...
Bu arada o isko meselesi fln eskiydi, biz yöntemini bulalı 6 ay oldu...
Hatta 10ur la birlikte yaptığımız bi muhabbet vardı :) 4000 botu salmışlardı tahribata :) Zevkten boşalacaktım nerdeyse :)))))))
Toplam Hit: 4563 Toplam Mesaj: 23