Böyle Sevmelisin..
-
Kelimeler yetmezmiş bir yerden sonra çarkını çevirmeye sevdanın. Önce ayrılıkları bitirmelisin beyninde, sonra acıları kurutmalısın sayfalar arasındaki gölgede ve kaçıncı sayfada olduklarını asla bilmemelisin kuruyanların...
Ve... Gülücükler takılmalı hayat denizinden attığın oltaya... Kucaklar dolusu olmalı o derin gülücüklerin. Uzağımdaysan, uzaklıkları kapı önü etmelisin ayrılığa inat. Yanımdaysan en yakınım olmalısın. Üstüne üstüne yürümelisin zamanın. Üzüm karası gözlerin hayat suyum olmalı. Saçların rüzgâr olmalı, uçurmalı bilinmezliklere. Hiç düşünmemeliyiz mesafeler ile ayları. Ve hatta zaman olmamalı içimizde. Ben seni sende yaşamalıyım. Kış ortasında kapıma getirmelisin sevdanla baharı. Sevdiğinde güneş doğmalı şehre, bir daha sönmemeli. Bir anda dört mevsimi yaşatmalısın bana. İklimlerin en güzelini getirmelisin. Yüreğimin diplerinde savaşlar çıkarmalısın; savaşmalıyım hücrelerimle. Ben bıkmamalıyım en küçük mutluluklardan, ama sen sürprizlerle çıkmalısın karşıma. Sen düşüncelerimin başlangıçlarında ve bitişlerinde vazgeçilmezim olmalısın. Yabancı kalmamalısın, uzak olmamalısın, bitik durmamalısın. Masallar anlatmalısın aşka dair. Sevdaları işlemelisin yüreğinle. Ayrılık geçmemeli cümlelerinde. Yüreğindeki okyanuslardan hasret şiirleri haykırmalıyım sana. Bütün deli dalgalar fısıldamalı kulağına. Bazen küçük bir tebessüm vermelisin, bazen koca bir yürek, seni verdiklerinle değil yalın olarak ta sevmeliyim. Sevdamız sınırsız ve nihayetsiz olmalı. Senin tek sırdaşın ben olmalıyım. Korunca saklandığım sığınağım olmalısın.
Korkularında yanında olmalıyım, korkuları birlikte yenmeliyiz. Günlük hayatında nasılsan öyle olmalısın benimleyken. Sevmediklerini söylemelisin bana, bende sana... İçimde olmalısın yanımda yoksan bile, hissetmeliyim varlığını... Tutkunsam; bedeli ölüm olmamalı, senin vazgeçilmezin olmalıyım. Sen vazgeçilmezim olmalısın. Paylaşılmazın olmalıyım, sen paylaşılmazım olmalısın. Beni olduğum gibi kabul etmelisin. Ben buyum, böyleyim diyebilmeliyim korkusuzca. Durgunlaştığımda huzur bulduğum kucak, coşunca öptüğüm bayrak olmalısın. İç çekmelerimin nedeni, yazılarımın ilhamı, sohbetlerimin konusu olmalısın.
Bulmacaların olmalıyım, beni sen çözmelisin... Yap-bozların olmalıyım ki beni tamamlayabilesin... İpuçların olmalıyım yaşamında, hayatını kolaylaştırabileyim... Yüreğimdeki uçurumlardan düşmemelisin, içimdeki denizlerde boğulmamalısın... Beynimdeki çöllerde susuz kalmamalısın... Ben senin kabulünsem tüm savaşlara hazırım yaşam boyunca...
Saygılarımla.. -
Süper ötesi bir yazı cok sağol arkadas...
-
Sana mı ait??
Eğer öyleyse ne mutlu sana Böyle Sevmeyi Öğretene!!! -
Yok arkadaşın değil zaten de..Böyle sevmek için böyle de sevilmek gerekli zor ama zor olduğu için çok güzel..
-
coq güsel..
-
obaa süper ötesii olmuş yaw senmi yazdın bunu kim yazdıysa helal olsun walla mükemmel olmuş bence..
-
Süper yaaa :D
-
elite yüreiine sağlık yaaw
süper olmuş -
Seveceksin dostum,sevdiginde butun dunyayi karsina alsanda sevdiginden degil dunyadan vazgececeksin,Bugun yaninda olanlar yarin sirtindan vururlar adami.Sevdigine sahip cikacaksin...kaybetmeyeceksin onu...birakmayacaksin....hayati ayaklarinin altina alip eze eze yasayacaksin aski...birgun olsun ayaga kalkmasina izin vermeyeceksin hayatin...yoksa kaydirir adamin ayagini...mahveder herseyi...kaybedersin elindekileri ve cekip gidersin buralardan...kimse bilmez ne oldu...nereye gitti...gozyaslarin yanina yoldas olur...hersabah aglamakli uyanirsin yeni dunyanda...icin kan aglarken...dimdik durmayi ogrenirsin...ama artik geri donmeye cesaret edemezsin...ikinicisi ucuncusu yasanmaz askin...ask dedigin ilkdir....ilkin kaybettinmi sevme ondan gayri...kahrolursun....mahvolursun yok olursun....seveceksen birkez sevecek adam gibi sevecek sahip cikacaksin...askin icin nefes alsan dunya tirtirtitreyecek....dedigim gibi dostum gun gelip kaybedersen ilk askini ...fazla durma istifa et bu hayattan artik sen yoksun bitmissin...birileri unutursun der...olmaz unutmassin unutamazsin...birileri piskoloji dersleri vermeye kalkar...takma..aciyi yasa ne demekmis aci ogren....kaybetmeyi ogren....ogrendiysen kaybetmeyi sen artik bir hicsin dostum...tipki ben gibi tipki sen gibi tipki o gibi...hepimiz kaybettik!
-
ComputerW..hacı sen bu ara harbiden cosmussun (:
arkadaslma böyle bir yaziyi buraya getirdigi icin tskler.
Neyse .Elinize yüreginize saglik saygilar (; -
ComputerWolf abi çoşturmuşşsun gene yawww;)
Toplam Hit: 1897 Toplam Mesaj: 12