Brute Force Yapan Site Kontrolcüsü
-
Başlık garip oldu farkındayım. Hydra'yı bilenler bilir. Webdeki formlara user/pass brute force yapabiliyoruz. Bunun benzeri web sitesi açık mı değil mi kontrol edecek bir program arıyorum. Örneğin:
abc.com/profile/1 adresine girmeyi deneyecek. Site belirttiğim hatayı verirse abc.com/profile/2 adresini deneyecek. İstediğim sayıya kadar denesin. Hata vermezse "çalışıyor" gibi bir uyarı verecek.
hydra'nın ^PASS^parametresini bu iş için kullanırım diye düşündüm ama olmadı.
-
url yoksa herhangi bir hata kodu döndürüyorsa pythonla basit bir şekilde yapılabilir
-
0x656e bunu yazdı
url yoksa herhangi bir hata kodu döndürüyorsa pythonla basit bir şekilde yapılabilir
python bilmiyorum malesef. PHP ile de yapmak istemedim sunucum ifşa olmasın diye. Birileri yazana kadar vb6 ile yapıyorum şimdilik :D
-
edit:
import httplib SITE = "abc.com" YOL = "/profile/" SINIR = 50 i = 1 while (i <= SINIR): conn = httplib.HTTPConnection(SITE + ":80") conn.request('HEAD',YOL + str(i)) response = conn.getresponse() print "Adres: " + SITE + YOL + str(i) + " -> " + str(response.status == 200) i = i + 1 conn.close()
-
wfuzz kullanabilirsin linux üzerinde çalışıyorsan. wordlist olarak verdiğin 1, 2, 3 ... gib bi bir liste verirsin. 404 dönen sonuç yoksa çalıştığı anlamına gelir.
-
mfe25 bunu yazdı
wfuzz kullanabilirsin linux üzerinde çalışıyorsan. wordlist olarak verdiğin 1, 2, 3 ... gib bi bir liste verirsin. 404 dönen sonuç yoksa çalıştığı anlamına gelir.
Ya htaccess le 404 ana sayfaya yönlendirilmişse
-
0x656e bunu yazdımfe25 bunu yazdı
Ya htaccess le 404 ana sayfaya yönlendirilmişse
Tüm HTTP response kodlarını çıktı olarak verebiliyor. Kullanım amacına göre yalnızca 200 dönen değerleri de inceleyebilir. Veya bütün 301 cevaplarının aynı sayfaya yönlenip yönlenmediğini görerek de çıkarım yapabilir.
-
Öncelikle amacımı anlatayım: Sabah yine spam smslerden birisi geldi. Hemde melih gökçek ile ilgili. Üyelikten çıkmak için link vermiş: onay.li/JC95
Acaba başka firmalar var mı diye JC94'ü kontrol ettim başka bir firma çıktı. 1-2 deneme daha yaptım boş sayfalarla karşılaştım.Onay.li firmasının tüm sistemlerinden çıkmak için bütün linkleri bulmaya karar verdim, sonrası bu konu açıldı. Cevaplar gelene kadar VB ile basit birşey yaptım. Yakaladığım linkleri paylaşacağım.
Edit: evet farkındayım, durdur butonu için fonksiyon yazmadım :)
NoktaliVirgul tarafından 24/Eki/15 12:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Sitedeki güvenlik kodunu OCR'den geçirip herkesin numarasını bu sistemlerden çıkartmak da güzel bir çözüm olabilir ama VB ile OCR biraz zor :)
-
tam amacını son mesajınla anladım hocam. aşağıdaki kod işini görür. (editledim) + (ufak bir geliştirme)
import itertools import httplib import socket import time def exists(path): try: conn = httplib.HTTPConnection("onay.li:80") conn.request('HEAD', "/" + path) response = conn.getresponse() length = response.getheaders()[2][1] conn.close() return int(length) != 20 except (httplib.HTTPException, socket.error) as ex: print "Baglanti kuramadım, 5sn bekliyorum..." time.sleep(5) print "Tekrar deniyorum..." return exists(path) wlfile = "results.txt" f = open(wlfile, "w") for pat in itertools.product("0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ", repeat = 4): pattern = ''.join(pat) if exists(pattern): f.write("onay.li/" + pattern + "\n") print "onay.li/" + pattern + " -> URL BULDUM!" else: print pattern
moi tarafından 24/Eki/15 14:03 tarihinde düzenlenmiştir -
kime lazım olur bilmiyorum ama onay.li sitesine kayıtlı tüm firmaların listesi:
onay.li/AB46 Firma: Emlakgezen Fotoğrafçılık onay.li/AC53 Firma: BEYAZ TV onay.li/AE76 Firma: BebekAnneleri onay.li/AG86 Firma: deneme onay.li/AH87 Firma: TATLIDİL ECZANESİ onay.li/AK43 Firma: Hediyelik Tasarım onay.li/AM94 Firma: RyotoSPA onay.li/AR46 Firma: Ada Gazetesi onay.li/AU68 Firma: TURYAP ÇARŞI onay.li/AX36 Firma: NETSES İLETİŞİM VE GAYRİMENKUL HİZ. onay.li/AX37 Firma: ALFA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ onay.li/AY85 Firma: Vatan Ajans & Ticaret onay.li/BA49 Firma: MALTEPE AMERİKAN KÜLTÜR onay.li/BC35 Firma: ALP Mühendislik Danışmanlık ve İlaçlama Hizmeteri onay.li/BC39 Firma: DESTECH DOMAİN onay.li/BC78 Firma: ZEA BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. onay.li/BD57 Firma: BULVAR ECZANESİ onay.li/BE34 Firma: BAHÇELİEVLER ECZANESİ onay.li/BE45 Firma: ARAPÇEŞME ECZANESİ onay.li/BF74 Firma: Tork Bilgisayar onay.li/BG68 Firma: AİS OTO.TUR.MÜH.SAN.TİC onay.li/BH77 Firma: Bulut Partner onay.li/BJ35 Firma: MN Eğitim DinDersi.com onay.li/BM74 Firma: BAŞAKŞEHİR BİRİKİM TEMEL LİSESİ onay.li/BN59 Firma: SMARTKONTOR onay.li/BN69 Firma: NETGSM FİRMAADIM onay.li/BR74 Firma: Weider Türk onay.li/BU93 Firma: Bilgisayar Hastanesi onay.li/BV74 Firma: Pet Anaokulu onay.li/BV97 Firma: 5365538932Öner NARİN onay.li/BY49 Firma: SABA ECZANESİ onay.li/BY74 Firma: Hasarli.Com onay.li/CB84 Firma: Hasarli.Com onay.li/CE79 Firma: MRB onay.li/CF63 Firma: BFB SİGORTA onay.li/CP94 Firma: AkpaMedikal onay.li/DA56 Firma: Klasspor onay.li/DE58 Firma: gonca kırdım onay.li/DE69 Firma: ZUHAL ECZANESİ onay.li/DH49 Firma: Arya Bilişim onay.li/DK47 Firma: Retro Güvenlik Sistemleri İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti. onay.li/DM83 Firma: Arya Bilişim onay.li/DN67 Firma: DAŞ ECZANESİ onay.li/DR73 Firma: FREEDOM onay.li/DT84 Firma: AHMET TARIK TÜKENMEZ onay.li/DV59 Firma: saman onay.li/DY34 Firma: DDDD onay.li/EA46 Firma: MERSİN ESNAF VE SANATLAR ODALAR BİRLİĞİ onay.li/EB78 Firma: ÖZLEM ECZANESİ onay.li/EC57 Firma: Gama Tasarim onay.li/EF89 Firma: Sms Ekb İçin onay.li/EG54 Firma: HACETTEPE ECZANESİ onay.li/EH38 Firma: GLOBAL ANALİZ onay.li/EK69 Firma: KLASGAME onay.li/EM35 Firma: TÜRKER ECZANESİ onay.li/EM48 Firma: NEHİR ECZANESİ onay.li/ER53 Firma: ZİNDE MEDYA ENERJİ onay.li/ER68 Firma: CEMİL AYAREVİ PROGOLD TÜRKİYE onay.li/EV76 Firma: Sinan A.Ş. onay.li/EX78 Firma: Eflatun Bayanlara Özel Spor Salonu onay.li/FB38 Firma: VAN BİLİŞİM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ onay.li/FB56 Firma: KARBEYAZ CAFE onay.li/FE43 Firma: Zaman Hosting & internet Hizmetleri onay.li/FE54 Firma: 4 YAPRAKLI onay.li/FE56 Firma: dfghj onay.li/FE85 Firma: KÖSEL ECZANESİ onay.li/FJ54 Firma: Birikim Eğitim Kurumları onay.li/FJ63 Firma: Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi ve Tatil Köyü onay.li/FM87 Firma: AŞKAR ECZANESİ onay.li/FP45 Firma: TRESMO onay.li/FU48 Firma: ÇAĞLA ECZANESİ onay.li/FU54 Firma: HİRA ECZANESİ onay.li/FV98 Firma: Eflatun Bayanlara Özel Spor Salonu onay.li/FX89 Firma: FREEDOM onay.li/FY69 Firma: Şeref Kuaför onay.li/FZ54 Firma: MainTC Bilişim Hizmetleri onay.li/GB95 Firma: Hediyelik Tasarım onay.li/GB97 Firma: Ucuzgiy.com onay.li/GC68 Firma: AOFisletme.Biz onay.li/GD46 Firma: KÜÇÜKÇALIK sağlık hizmetleri ltd. şti. onay.li/GF34 Firma: ATILGAN PERFORMA onay.li/GF68 Firma: Ege Optik onay.li/GF95 Firma: GOKTURKNET onay.li/GH86 Firma: Ferdi DİRİM onay.li/GJ59 Firma: ANKA SERVIS onay.li/GP85 Firma: netgsm onay.li/GR37 Firma: GarMak Makine onay.li/GT49 Firma: Finans Aracılık Danışmanlık onay.li/GX75 Firma: GarMak Makine Ltd. Şti. onay.li/GZ35 Firma: kaya iletişim onay.li/HB66 Firma: FERHAT ECZANESİ onay.li/HD95 Firma: NAZİF AYDIN onay.li/HG65 Firma: AHMET TARIK TÜKENMEZ onay.li/HG86 Firma: Moda FEYZA onay.li/HJ56 Firma: MELTEM ECZANESİ onay.li/HJ86 Firma: ALTUNBAŞ ECZANESİ onay.li/HN67 Firma: Osman GÖKÇEK onay.li/HP54 Firma: İLKE ECZANESİ onay.li/HR76 Firma: A4NAKLİYAT.COM onay.li/HR98 Firma: Sahil Balık Evi onay.li/HT64 Firma: Fffff ye eklenecek firma ADI onay.li/HY39 Firma: KÖSEL ECZANESİ onay.li/HZ45 Firma: XXX onay.li/HZ79 Firma: züleyha öktem ltd. şti. onay.li/JA39 Firma: Deftersot Yazılım Hizmetleri onay.li/JC94 Firma: KÜÇÜKÇALIK Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. onay.li/JC95 Firma: 0850 304 77 85 onay.li/JE39 Firma: MalzemeBilimi.Net onay.li/JE43 Firma: ARGE EGITIM onay.li/JF38 Firma: Akademi Tur onay.li/JF45 Firma: CİHAN ECZANESİ onay.li/JF86 Firma: HARPUT ECZANESİ onay.li/JM63 Firma: DERMOKOZMETİKA onay.li/JP96 Firma: Hediye Okyanusu Yazılım Ve Ticaret Hizmetleri onay.li/JR84 Firma: FAYDA YAZILIM onay.li/JU64 Firma: GarMak Makine onay.li/JW95 Firma: ARTUMGENC SMS SİSTEMİ onay.li/JX65 Firma: Express Gazetesi onay.li/JX83 Firma: DESTECH DOMAİN onay.li/KA79 Firma: ZeroBilisim onay.li/KC45 Firma: YİĞİT ECZANESİ onay.li/KF54 Firma: Birikim Eğitim Kurumları onay.li/KM67 Firma: Weider Türk onay.li/KU56 Firma: FİLİZ ECZANESİ onay.li/KU89 Firma: TURKEY DANCE CAMP onay.li/KU95 Firma: Tork Bilgisayar onay.li/KX48 Firma: Bilete.com onay.li/KY57 Firma: HAZEL onay.li/KY89 Firma: ÇİĞDEM ECZANESİ onay.li/MF85 Firma: BAŞARI ETÜT MERKEZİ onay.li/MG78 Firma: UCANNET TELEKOM onay.li/MG95 Firma: Bilete.com onay.li/MK95 Firma: KERVAN onay.li/MK98 Firma: BAŞARI ETÜT MERKEZİ onay.li/MN73 Firma: VAN BİLİŞİM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ onay.li/MU83 Firma: TÜSİAR onay.li/MV96 Firma: TOLGA ECZANESİ onay.li/MW43 Firma: AAA onay.li/MX93 Firma: Nakliye Yük Borsası onay.li/MY58 Firma: Berk A.Ş. onay.li/NE36 Firma: AKILLIBIDIK onay.li/NH49 Firma: Söve Market onay.li/NP63 Firma: Firma ismim onay.li/NT47 Firma: GÜLER ECZAESİ onay.li/NU93 Firma: E.ALTUNTOP onay.li/NV63 Firma: HANNAS onay.li/NV68 Firma: Sachane.com onay.li/NV69 Firma: LEMAN ECZANESİ onay.li/NW76 Firma: FEHİMAN ECZANESİ onay.li/NW83 Firma: HAZEL onay.li/NW89 Firma: Ucuzkitapal onay.li/NX68 Firma: Goktug AYYILDIZ onay.li/NY65 Firma: TUGBAVENN onay.li/PB48 Firma: Mutlak Web Bilişim Hizmetleri onay.li/PC35 Firma: Zeaweb onay.li/PC89 Firma: goruntuluset.com onay.li/PC96 Firma: netgsm onay.li/PG98 Firma: NİSH ECZANESİ onay.li/PH65 Firma: MOBİLJET TELEKOMÜNİKASYON LTD.ŞTİ. onay.li/PT58 Firma: Defnet Bilişim Hizmetleri onay.li/PU36 Firma: BADER onay.li/PU78 Firma: AkpaMedikal onay.li/PV54 Firma: Missproject Interaction onay.li/PV76 Firma: Berk A.Ş. onay.li/PW43 Firma: E.ALTUNTOP onay.li/PZ56 Firma: ERAY SANAT hiphop ve break dans dersleri için bilgi mesajı onay.li/PZ65 Firma: MDEMIRTASSGRT onay.li/RH34 Firma: Hediye Okyanusu onay.li/RH43 Firma: Arespest onay.li/RJ43 Firma: AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI onay.li/RK78 Firma: DOĞUŞ SÜPERMARKET onay.li/RP37 Firma: Onur Ökmen onay.li/RT99 Firma: MERVE DAĞLI onay.li/RV59 Firma: MalzemeBilimi.Net onay.li/RV94 Firma: Arıt KÖYÜ MUHTARLIĞI onay.li/RY48 Firma: Gönen Belediye Başkanlığı onay.li/TD84 Firma: izofis onay.li/TH84 Firma: ÇAĞDAŞ ECZANESİ onay.li/TK48 Firma: CEMRE ECZANESİ onay.li/TR38 Firma: KUCUKSUSLU onay.li/TU58 Firma: Epronix Yazılım ve Güvenlik Sistemleri onay.li/TW43 Firma: 3BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI onay.li/TX64 Firma: BARO TESİSİ onay.li/TY36 Firma: ÜCRETSİZ AYDIN HABERLERİ onay.li/TY38 Firma: Antonina Turizm onay.li/TZ65 Firma: Dörtyol Belediye Başkanlığı onay.li/TZ79 Firma: adidas onay.li/UE38 Firma: CANAN ECZANESİ onay.li/UF93 Firma: NAR ECZANESİ onay.li/UF96 Firma: TÜSİAR onay.li/UM35 Firma: pıtışlar onay.li/UM83 Firma: DDDD onay.li/UR78 Firma: TURKEY DANCE CAMP onay.li/UT45 Firma: GÜL EMLAK onay.li/UV85 Firma: httpwww.batutelekom.comdefault_bayi.asp onay.li/UW56 Firma: UKBA TURIZM onay.li/UW58 Firma: Oyun Sandığı onay.li/UW89 Firma: fatih0640 onay.li/UZ35 Firma: TOKLU ECZANESİ onay.li/VE47 Firma: kök danışmanlık onay.li/VE89 Firma: AOFisletme.Biz onay.li/VF56 Firma: BİS onay.li/VG34 Firma: Antonina Turizm onay.li/VG39 Firma: BELGİN ECZANESİ onay.li/VH89 Firma: ATAŞ TAŞIMACILIK onay.li/VK37 Firma: sule onay.li/VM78 Firma: kalanlar a.ş onay.li/VP84 Firma: Oyun Sandığı onay.li/VY94 Firma: ABI HAYAT ECZANESİ onay.li/VZ87 Firma: ZAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ onay.li/WA97 Firma: jkjkjkjk onay.li/WG76 Firma: ZeroBilisim onay.li/WG78 Firma: Neskar Oto onay.li/WH87 Firma: GÖKSU ECZANESİ onay.li/WK46 Firma: Tem Bilgisayar onay.li/WM73 Firma: Epronix Yazılım ve Güvenlik Sistemleri onay.li/WU54 Firma: Master Bilgisayar Güvenlik Sistemleri www.masterpccenter.com onay.li/WU89 Firma: Missproject Interaction onay.li/WY97 Firma: HediyeOkyanusu.Com onay.li/XB43 Firma: RyotoSPA onay.li/XC67 Firma: XXX onay.li/XE45 Firma: KEMER ECZANESİ onay.li/XK64 Firma: YAKAMOZ onay.li/XK75 Firma: HAZEL onay.li/XN84 Firma: Weeb Group onay.li/XP57 Firma: adidas onay.li/XT78 Firma: Firmaaa onay.li/XU48 Firma: MINIROME onay.li/XV59 Firma: 5326485171Ali NARİN onay.li/XW83 Firma: MUZMAN NET onay.li/XZ38 Firma: ŞİRİNEVLER BİRİKİM TEMEL LİSESİ onay.li/YB58 Firma: KUŞDİLİ MORE & MORE onay.li/YC65 Firma: Bayram A.S. onay.li/YC73 Firma: PENDIK BIRIKIM TEMEL LISESI onay.li/YE34 Firma: Ottoman Bilişim onay.li/YE43 Firma: gUSTO onay.li/YE64 Firma: KLASGAME onay.li/YH64 Firma: AYSUN ECZANESİ onay.li/YJ43 Firma: ÇAĞDAŞKENT ECZANESİ onay.li/YM44 Firma: kalanlar aş2 onay.li/YM56 Firma: HANNAS onay.li/YM69 Firma: httponay.liWM73 onay.li/YT65 Firma: CANSARIBAS onay.li/YW93 Firma: Hediye Okyanusu Yazılım Ve Ticaret Hizmetleri onay.li/YZ48 Firma: GÜNDÜZ ECZANESİ onay.li/ZB33 Firma: EmlakGezen Fotoğrafçılık onay.li/ZB78 Firma: Ucuzkitapal onay.li/ZC56 Firma: ece onay.li/ZC67 Firma: ŞULE ECZANESİ onay.li/ZE58 Firma: xxxx onay.li/ZE95 Firma: Sms Ekb İçin onay.li/ZH93 Firma: Vatan Ajans & Ticaret onay.li/ZJ87 Firma: Baharoğlu Giyim onay.li/ZN88 Firma: HİTİT ECZANESİ onay.li/ZT43 Firma: trafikveiskazalari.com onay.li/ZU84 Firma: Tem Bilgisayar onay.li/ZW46 Firma: ÜNSAL GROUP onay.li/ZX45 Firma: ŞEYMA ECZANESİ onay.li/ZY65 Firma: NUKHET ECZANESİ