BTK'dan Zorunlu İnternet Tarifesi
-
Tüm servis sağlayıcıların böyle bir paket çıkartması zorunluymuş. Kota bitimi sonrası hız 1 megabite düşüyor Mayıs'taki düzenleme etkilemiyor.
Gerçi Kablonet her şey dahil 2 sene taahhüte 10 megabit hız 25 GB kotalı 30 liraya veriyordu.
BTK'nın yayınladığı fiyat listesinde sabit ücretler hariç diyor. 20 lirada sabit telefon vergisi falan bi ayar çekerler olur yine 50 lira.
-
1 mbit nedir ya dilenciye sadaka gibi olmuş.
biz 3 yetmğyor diyoruz . onlar 1 verelim diyor .
anlaşıldı fena zikecekler .1 mayısta.
-
mevzuyu bilmeyenlere iteleyecekler işte 1 mbit hızı.
Ama 1 mayıs bana hiç ümit vermiyor.
-
kotalı internet yaygın iken kota aşımından milleti ziktiler baktılar herkes sınırsıza geçiyor ya da neti kapatıyor bizde böyle bişey yapalım mı demişler nasıl olmuş
-
lan olum resmen sinir krizi geçirecem .
tahütsüz net sordum şu anda 192tl bağlantı ücreti dedi lan + 27 tl damga vergisi vs vs vs dedi :S
-
şuan tam anlayamadım kafam başka yerde bunlar 3 mbit idi AKK yı geçinde onu 1 e çekeceklermiş
-
samaccc bunu yazdı
lan olum resmen sinir krizi geçirecem .
tahütsüz net sordum şu anda 192tl bağlantı ücreti dedi lan + 27 tl damga vergisi vs vs vs dedi :S
İşte milleti böyle taahhüt vermeye itiyorlar. Taahhütü bozuncada bu ücretleri kitliyorlar.
-
Baslıktanda anlasılacagı gibi Bu Toptan Al-Sat DSL İnternet Bizden Kampanyası yani özel bir kampanya...genel degil
-
Şimdi tekrar aradım .
79 tl 16mbit 50gb akk sonrası 3mbit
18 tl yalın internet erişim ücreti
192 tl bağlantı ücreti
10 tl damga vergisi
7-15tl arası devre alma ücreti . (tarifeye göre değişim gösteriyormuş)
316+192+10+10+72 =600tl
4 ay için aylık 150 tl güzel para . girsin çıksın gönlümü rahat tutayım . nede olsa zorla bağlamıyorlar değilmi .
-
Anasini sikin ulen su ulkenin daha beterlerini yaparsiniz insallah.
-
But toptan satış. Yani TTnin diğer İSP'lere sunduğu tarife diye anladım.