Bu Diyet Sağlıklımı
-
arkadaşlar bilen bilir uzun zamandır össye hazırlanıyorum buyüzden baya kilo almıştım bende dedim diyet yapam kendim kafamdan bir diyet listesi yaptım bugün başladım ama sağlık konusunda endişelerim var oyüzden size bir danışayım dedim
liste:
kahvaltı:1bardak şekersiz yeşilçay,1 salatalık,1 domates,küçükbirdilim peynir
öğlen:1elma,1muz
akşam:200gr haşlanmış tavuk
-
hacı kafana göre diyet yapma. uzman bi diyetisyene git yardım al. devlet hastanesine gitme. mümkünse özel bi diyetisyene git. önce tahliller falan yapar ona göre diyet listesi verir. sağlığından olma sonra.
-
Bu tarz diyet listeleri hic bi zaman saglikli olamaz cünkü kendini sartliyorsun, vücuduna hep ayni besinleri veriyorsun ve daimi olarak sürdürebilecegin bi düzen olmadigi icin normal yemeye basladiginda maksimum hizla verdigin kilolari ve fazlasini alirsin tekrar.
Sadece gün icinde yediklerine dikkat et, besinin tek yönlü olmasin, az ve sik ye, bol su tüket, bildigimiz kilo aldiran seylerden kacin ama cok canin cekerse de ye ama abartmadan. Bir gün fazla kacirirsan ertesi gün daha dikkatli ol, bir de hareket edersen saglikli sekilde kilo verebilirsin. Yatmadan 4-5 saat öncesi bir sey yemezsen iyi olur, sahsen en büyük faydayi buna dikkat ederek gördüm. Kolay gelsin...
-
tahribatta diyetisyenler vardı da benm mi haberim yok :)
-
hoca saçmalama sakat bu
öğle yemeğini nekadar çok yersen akşam yemeiğini okadar az yersin :)
-
ölüme yolculuk denir buna :)
-
daha cok kilo yapar bunlar :)
-
Erkeksen hiç kasma daha fazla ye spor salonunda kasa dönüştür;)
-
muzu hafta da bir ye
-
sadece bunları yersen zayıflarsın ama salıksız bi zayıflama olur obezler günde 8 öğün yerler metabolizmaları hızlansın die benim tawsiyem çok yağlı we tuzlu olmadan öğün sayını arttırman we doymadan sofradan kalkman tabi beyaz ekmektende uzak durman lazım
not: ben bu dediklerimin tam tersini yapıorum ama kilo almak benim için sadece hayalde kalıo bu yaşıma kadar bi kere 53 kilo oldum onda da bi hastalandım 5 kilo brden attı bünyem :( ondan hiç zorlamıorum rüzgarda birz zor oluo o kadar ,)
-
bunun tam tersi lazım bana..
Nasıl kilo alacaz arkadaş? Öküz gibi yiyorum yatarken kalkarken amudayken felan hertürlü yiyorum yok arkadaş bırak kiloyu kalori barınmıyor bünyemde.