folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Günlerde Kürt Olmak

Bu Günlerde Kürt Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

UZUN LAFIN KISASI ;

MUHTELİF ZAMANLARDA MUHTELİF CEPHELERDE BİRLİKTE SAVAŞTIKLARI İÇİN HİÇ KİMSENİN AMA HİÇ KİMSENİN BU ÜLKEDEN BİRŞEYLER KOPARMAYA BU ÜLKEDE KAHBELİK YAPMAYA, HAİNLİK YAPMAYA HAKKI YOKTUR, OLAMAZDA.

İLLAKİ KARŞILIK TOPRAKLARDA YAŞAMAK TA, KARNINI BU TOPRAKLARDA DOYURMAK TA, BU ÜLKENİN HAVASINI TENEFFÜS ETMEKDE BİR NEVİ KARŞILIKTIR.

yukardaki yazıdan hiç bişey çıkartmadığın her halindne belli oluyor. sana tavsiyem bir kürdçe şarkı dinle.  sende işte inkar ediorsun. hiç düşünmedinmi o savaşlarda ölenlerin kemiklerşi nasıl sızlıor diye.e türkçe konuşmanı yasaklasam ne kadar hoşuna gidecek.  türkçe konuşma orada yaşa ekmeğini ye yeter. o zaman.

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

UZUN LAFIN KISASI ;

MUHTELİF ZAMANLARDA MUHTELİF CEPHELERDE BİRLİKTE SAVAŞTIKLARI İÇİN HİÇ KİMSENİN AMA HİÇ KİMSENİN BU ÜLKEDEN BİRŞEYLER KOPARMAYA BU ÜLKEDE KAHBELİK YAPMAYA, HAİNLİK YAPMAYA HAKKI YOKTUR, OLAMAZDA.

İLLAKİ KARŞILIK TOPRAKLARDA YAŞAMAK TA, KARNINI BU TOPRAKLARDA DOYURMAK TA, BU ÜLKENİN HAVASINI TENEFFÜS ETMEKDE BİR NEVİ KARŞILIKTIR.

yukardaki yazıdan hiç bişey çıkartmadığın her halindne belli oluyor. sana tavsiyem bir kürdçe şarkı dinle.  sende işte inkar ediorsun. hiç düşünmedinmi o savaşlarda ölenlerin kemiklerşi nasıl sızlıor diye.e türkçe konuşmanı yasaklasam ne kadar hoşuna gidecek.  türkçe konuşma orada yaşa ekmeğini ye yeter. o zaman.

Türk Milleti Olarak Yıllardır Bu TÜr Yazıları Zaten Okuyoruz. Kabahatinizi, Suçunuzu Dramatize Ederek Hİçbirşey Elde Edemezsiniz. Toz Pembe Hayaller Peşinde Koşacağınıza, Asker-Polis Taşlıycağınıza, Ona Buna Uşaklık Edeceğinize, KENDİ AKLINIZLA DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN. Emperyalist Ülkelerin Dolduruşuna Gelipte, Toz Pembe Hayaller Peşinde KOşmayın.

Tekrarlamakta Fayda Görüyorum.

+ Şunuda Ekliyorum

Bu Toprakların TAPU SİCİL BELGESİ "TÜRKLÜĞÜN" Elindedir. ( Ortak Payda Olarak TÜRKLÜK )

Bedeli ŞEhit ve GAzi Kanları ( LAZ-ÇERKEZ-ARAP-vs. ) İLe Ödenmiştir.

Bu Bedel Üzerinde OYnamak İsteyen Ahmaklarda Ya Akıllarını Başlarını Alırlar.

Yada Çok Ağır Bir Bedel Öderler.

+ Son Kez Bunuda Ekliyorum

1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir

2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir

3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.

Başkenti Ankara’dır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

saçmalık kürtlerin yaptıgıda bılmem neyınde  yaptıgı da

dunyanın hıc bır yerınde saf ırk yoktur hepsı karısmıstır

kaynaklardan 1000 yıl gıt hadı 1001 yıl once karısmadıgın ne malum

kurtler mıllıyetcılıgı bıraktıgı zaman bu sorun ortadan kalkacaktır

hepsı boyle degıldır ama olmayanlarında hatası buyuktur

zamanında pkkya kardesım noluyo bızım hakkımızı savunmak sızemı dustu benım dılımı kullanmak sızemı dustu deseydı bugune gelmezdık bılmem anlatabıldımmı

bu arada kurtlerın medlerle yakından uzaktan alakası yoktur medler ıran kokenlıdır kurtler ıse ortaasyadan gocettıgı ıcın turklerın bı boyu olarak kabul edılmektedır zaten bu zamana kadar azınlık gozuyle bakılmadı bakılsaydı ınkılap tarıhı kıtaplarında kurt tealı cemıyetınıde azınlıkların kurdugu zararlı cemıyetler ıcınde gosterırlerdı

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    arkadaslar kavga etmenin bi manasi yok bence... buyuk harfle yazmak bagirmak oluyor ve ayip oluyor... dikkat edin biraz...

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Atatürk ilkelerinden bahsederken niye hep "milliyetçilik" ilkesini alıyorda "halkçılık" ilkesini unutuyorsunuz...

sadece bir meraktı...

herkese iyi eğlenceler... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Android bunu yazdı:

saçmalık kürtlerin yaptıgıda bılmem neyınde yaptıgı da

dunyanın hıc bır yerınde saf ırk yoktur hepsı karısmıstır

kaynaklardan 1000 yıl gıt hadı 1001 yıl once karısmadıgın ne malum

kurtler mıllıyetcılıgı bıraktıgı zaman bu sorun ortadan kalkacaktır

hepsı boyle degıldır ama olmayanlarında hatası buyuktur

zamanında pkkya kardesım noluyo bızım hakkımızı savunmak sızemı dustu benım dılımı kullanmak sızemı dustu deseydı bugune gelmezdık bılmem anlatabıldımmı

bu arada kurtlerın medlerle yakından uzaktan alakası yoktur medler ıran kokenlıdır kurtler ıse ortaasyadan gocettıgı ıcın turklerın bı boyu olarak kabul edılmektedır zaten bu zamana kadar azınlık gozuyle bakılmadı bakılsaydı ınkılap tarıhı kıtaplarında zararlı cemıyetlerın ıcınde kurt tealı cemıyetınıde azınlıkların kurdugu zararlı cemıyetler ıcınde gosterırlerdı

Bu düşünceler AB tarfından sıcak dolarlar esliginde beslenen biri tarafından ortaya atılmıs asılsısz sacma sapan iddalar butunudur sacmalıgın daniskası tuzlu suyun bizzat yazıya dökulmus halidir kürtler orta asyadan gelmiş bunu baska yerde söylemeyin insların yuz kaslarını kullanmadan gulmelerini saglarsınız bu arada orta asyadan gelmediler diye assagladıgımı dusunmeyin sakın.Türk-İslam sentezcilignin bir oy toplama politikasıdır bu.Ne Türkler nede kürtler tarafından kabul görmemiştir zaten kabul görmesi sacmadır cunku herkesin nerden geldigi bellidir.ispatlanmıs kanıtlanmıstır bunu sadece belirttgim gibi kendine üç beden kucuk gelen ceket giyip kumas pantolon altına kundura eline tesbih alıp milliyetci nutuklar atan bir guruh var bilginiz uzere onlardan baskasıda kabul etmez cunku oylar bölunmesin.Tarihi carpıtmakla sorunları cözecegine inanlar hala varmı ya buna inanlar vermı hala.guldurmeyin kimseyi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    ne absı ne doları gıt arastır

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    Hocam belliki kürt şovenizminden hoşnut olmayan bir kürtsün tabiki bu çok güzel bişe ama Türk milletinin kaygısını anlayamıyorsunuz..biz kürtlere defolun gidin kürtsüz bir Türkiye istiyoruz demedik zamanında Kürtler biz Türkiye değil Kürdistan'da yaşamak istiyorz dedişer ve Kürdistan ütopyasının büyük bölümüde mevcut Türkiye topraklarına ait..bu fikir'de otomatikman her karış'ı için onlarca Türk'ün Kürd'ün kısacası Türkiye'nin bekaası için silah tutmuş savunmacının kanıyla elde edilmiştir bu coğrafya basit bir coğrafya değildir bütün dünya uygarlıklarının beşiği ve göz bebeğidir ama o kadar hoş ve gurur vericidirki bu topraklar bizim..ve bizim olduğu kadarda sizin..size hak sunuyoruz ve hiç bi şekilde ayrım da yapmıyoruz...yanlış anlama sözüm meclisden dışarı belki genel konuşuyor olabilirm ama..neyse asıl demek istediğim olay bu toprakların gerçek sahibi olan biz Türk'ler vatanımızda Kürtlerin sivrilmesini istemiyoruz şimdi millet diyor ah keşke o diyarbakır yok olsa siirt bitlis hakkari yok olsa..açık konuşmak gerekirse bunu bende aynen bastıra bastıra diyorum ama bu çok genel bir kavram yani DİYARBAKIR çok genel bir kavram ve o kadar kalıplaşmışki..diyarbakır dendiği zaman akla direkmen terörizm ve Türk düşmanlığı geliyor..yani sizler ; sizler derken kürt olupta Türk bayrağı ve Türk ana dilini Türklüğü benimsemiş olanlar zaten bu genel kavramın içinde değil...sen kendini git en şovenist en ırkçı en koyu milliyetçi Türk'e aslen Kürd'üm ama Türklüğü benimsedim de emin ol gereklikarşılığı alırsın o şahıstan..ki beni bilen bilir bende bu bahsettiğim sınıfa dahil bir kişiyim ama bak gördüğün gibi sana güzel bir açıklama yapmaya çalışıorm siktir lan pis kürt demiyorum...çünkü senin ülkemin aleyhine bir düşüncen yok ayrıca şunuda bilmeni isterim Türkiye Cumhuriyetinde Türk şovenizminden çok Kürt şovenizmi var Türk milleti o kadar hoşgörülü ve nezihki yine bütün olan bitenlerden sonra bile Kürtlere kardeş diyor...babam da siyasi düşüncelerimi az çok bilir ve babam beni kınıyor niçin böyle bir kin güdüyorsun diye.. ama artık Nihal Atsız'ında dediği gibi Türk'ün ayranı kabarmaya yakındır...yani bu böyle gitmez bi yerde patlak verdiği zaman çok kötü şeyler olabilir...bende o gün başı çekenlerden olucam..şunuda tekrar belirteyim sen ve senin gibilere karşı hiçbir önyargımız ve atgözlüğümüz yok sende benim kadar Türk'sün ...dağlıca saldırısında verdiğimiz 12 şehit olayından sonra kürtlerin en baskın olduğu küçükçekmece'de bile millet öyle galeyana geldiki artık Kürtler evinden çıkamayacak duruma geldi o meşhur kanarya mahallesi yerle bir oldu sokaklarda binlerce milliyetçi genç apo ya pkk ya ve genel olarak bütün kürtlere küfretti o zaman çıkıp bir tanesi bile bişe diyemedi...yani halk istediği zaman istediğini yapacak gücede sahip

fena halde katılıyorum. 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

imran26 hocam her yazımda belırtıım bu vatanı bolmeye calısmayan kurdu cerkezı.... kardesımdır dıye ama bır yerde cok yanlısın var kımse kımsenın dılnın falan yaskaladıgı falan yok tv ve egıtıme gırmesı yasakdı dogru ama hakkarıde vanda dıyarbakırda aklına gelmeyecek ucra koylerınde bulundum istanbulun gobeyınde kocaelınde kurt komsularım vardı ama hıcbırınde kımsenın kurtce konusmak yasak dedıgını duymadım..... hatta ıclerınde turkce bılmeyenlerı bıle vardı.... bu nasıl yasaktırkı turkce bılmeyenler cıkabılıyor? bır devletın ana dılı ne ıse onun egıtımını alacaksın hengı ozgur dunya ulkesınde resmı daırelerınde ana dıl egıtımı olarak devletın belırledıgı bır dılın dısında dıl egıtımı verılıyor... (anadıl egıtımınden  bahsedıyorum yan dılden degıl)  kusura bakmayın ama kurtlerın komplekslerı turklere karsı neden dersen : bugun adama dıyorsunkı kardesım turkce ogren adam dıyor ogrenmem neden kendı dılımı ozgurce konusacam.... dıyor cekıyor hollanda gıbı kurtlerı seve seve kabul eden ulkelere oranın dıllerını ogrenırken zoruna gıtmıyor.... be a.q. salagı desene o ulkeyede ben kendı dılmı ozgurce konusacam senın dılnı kabul etmıyorum dıye.... kusura bakma bu komplekten baska bırsey degıl....

Not: lafların sana yada ıyı nıyetlılere degıl laflarım kendını bılmeyenlere komplekslılere 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    Hocam belliki kürt şovenizminden hoşnut olmayan bir kürtsün tabiki bu çok güzel bişe ama Türk milletinin kaygısını anlayamıyorsunuz..biz kürtlere defolun gidin kürtsüz bir Türkiye istiyoruz demedik zamanında Kürtler biz Türkiye değil Kürdistan'da yaşamak istiyorz dedişer ve Kürdistan ütopyasının büyük bölümüde mevcut Türkiye topraklarına ait..bu fikir'de otomatikman her karış'ı için onlarca Türk'ün Kürd'ün kısacası Türkiye'nin bekaası için silah tutmuş savunmacının kanıyla elde edilmiştir bu coğrafya basit bir coğrafya değildir bütün dünya uygarlıklarının beşiği ve göz bebeğidir ama o kadar hoş ve gurur vericidirki bu topraklar bizim..ve bizim olduğu kadarda sizin..size hak sunuyoruz ve hiç bi şekilde ayrım da yapmıyoruz...yanlış anlama sözüm meclisden dışarı belki genel konuşuyor olabilirm ama..neyse asıl demek istediğim olay bu toprakların gerçek sahibi olan biz Türk'ler vatanımızda Kürtlerin sivrilmesini istemiyoruz şimdi millet diyor ah keşke o diyarbakır yok olsa siirt bitlis hakkari yok olsa..açık konuşmak gerekirse bunu bende aynen bastıra bastıra diyorum ama bu çok genel bir kavram yani DİYARBAKIR çok genel bir kavram ve o kadar kalıplaşmışki..diyarbakır dendiği zaman akla direkmen terörizm ve Türk düşmanlığı geliyor..yani sizler ; sizler derken kürt olupta Türk bayrağı ve Türk ana dilini Türklüğü benimsemiş olanlar zaten bu genel kavramın içinde değil...sen kendini git en şovenist en ırkçı en koyu milliyetçi Türk'e aslen Kürd'üm ama Türklüğü benimsedim de emin ol gereklikarşılığı alırsın o şahıstan..ki beni bilen bilir bende bu bahsettiğim sınıfa dahil bir kişiyim ama bak gördüğün gibi sana güzel bir açıklama yapmaya çalışıorm siktir lan pis kürt demiyorum...çünkü senin ülkemin aleyhine bir düşüncen yok ayrıca şunuda bilmeni isterim Türkiye Cumhuriyetinde Türk şovenizminden çok Kürt şovenizmi var Türk milleti o kadar hoşgörülü ve nezihki yine bütün olan bitenlerden sonra bile Kürtlere kardeş diyor...babam da siyasi düşüncelerimi az çok bilir ve babam beni kınıyor niçin böyle bir kin güdüyorsun diye.. ama artık Nihal Atsız'ında dediği gibi Türk'ün ayranı kabarmaya yakındır...yani bu böyle gitmez bi yerde patlak verdiği zaman çok kötü şeyler olabilir...bende o gün başı çekenlerden olucam..şunuda tekrar belirteyim sen ve senin gibilere karşı hiçbir önyargımız ve atgözlüğümüz yok sende benim kadar Türk'sün ...dağlıca saldırısında verdiğimiz 12 şehit olayından sonra kürtlerin en baskın olduğu küçükçekmece'de bile millet öyle galeyana geldiki artık Kürtler evinden çıkamayacak duruma geldi o meşhur kanarya mahallesi yerle bir oldu sokaklarda binlerce milliyetçi genç apo ya pkk ya ve genel olarak bütün kürtlere küfretti o zaman çıkıp bir tanesi bile bişe diyemedi...yani halk istediği zaman istediğini yapacak gücede sahip

indir ulan pantolonunu

hayalarını öpücem . :D

peki o halde neden çerkez değil neden laz değilde neden kürt bu ülkede meydana gelen gasp darp taciz tecavüz vb olayların araştırmasına indiğinde kişilerin %90 ı kürttür yada kürt kökenlidir. doğuda bahsi geçen şehirlerimiz kanla alındı kan dökülmedende verilmez kimse meraklanmasın . 2 3 tane çapulcuya papuç bırakıcak gözmü var bizde. zamanında kürtler savaştıysa çerkezlerde savaştı neden ayaklanmadılar bizde orayı isteriz burayı isteriz demediler kafalarına göre harita vb şeyler çizmediler. eşşeğe kürt demişler 1 hafta yem yememiş (pkk) . ayrıca dolapderedede gördü kürt namussuzları istesek nasıl tepki vereceğimizi gerekirse bi dolapdere daha meydana gelir . 

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 10953 Toplam Mesaj: 103