Bu Programın Adı Ne(Acil)
-
arkadaşlar bi program vardı yada şöyle kısaca söyliyim günün belirlediğim vakitlerinde tarayıcıyı açacak ve internet sitesine login olacak bu işlemi yapan programın adı neydi
-
up
-
flood yapıp login sayını mı arttırıcan yoksa :D denyo ile yapabilirsin, bende böyle bişey yapmayı planlamıştım.
Butonlar olacak, tıkladığın siteye auto-login olacak.
auto-login demişken,
şeklinde aratabilirsin.
-
araya kayniyim. diyelim turkce ingilizce basit bir site yaptik. oyle hergun de 2 dilden veri giriyoruz ve sitede reklamlar var diyelim. proxy switcher programi ve macro recorder programi satin aldik diyelim. gunde 50 kere turk proxysinden, 30 kere de random ulkelerden proxy alip baglansin ve sitedeki reklama tiklasin diye macro kaydettik. google veya digerlerinin yakalama sansi var mi? sitede yasadisi hic bir hareketlilik gorunmuyecek. hersey seo kurallarina uygun olacak
-
Triumph bunu yazdı
araya kayniyim. diyelim turkce ingilizce basit bir site yaptik. oyle hergun de 2 dilden veri giriyoruz ve sitede reklamlar var diyelim. proxy switcher programi ve macro recorder programi satin aldik diyelim. gunde 50 kere turk proxysinden, 30 kere de random ulkelerden proxy alip baglansin ve sitedeki reklama tiklasin diye macro kaydettik. google veya digerlerinin yakalama sansi var mi? sitede yasadisi hic bir hareketlilik gorunmuyecek. hersey seo kurallarina uygun olacak
büyük ihtimal çok rahat anlaşılır. çünkü kullandığın tarayıcının özellikleri ve maus kullanış tarzın hep aynı olacak
-
Daft bunu yazdıTriumph bunu yazdı
büyük ihtimal çok rahat anlaşılır. çünkü kullandığın tarayıcının özellikleri ve maus kullanış tarzın hep aynı olacak
Daft haklı. Onun da çözümü vardır belki hocam -
Önerisi olann
-
eğer bulamazsan söyle c#'dan yazalım sana ufak bişi
saybirs tarafından 06/Kas/13 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar bende foruma benim yerime otomatik mesaj atıp konulara mesaj sayımı yükseltmek istiyorum nasıl böyle bi proğram warmıdır ?
-
e-satis bunu yazdı
hocalar bende foruma benim yerime otomatik mesaj atıp konulara mesaj sayımı yükseltmek istiyorum nasıl böyle bi proğram warmıdır ?
Çok mesaj olunca ne oluyor hoca?
-
Efendi bunu yazdıe-satis bunu yazdı
Çok mesaj olunca ne oluyor hoca?
bu yazdığım bu forum için geçerli değil. Üyelik prestijini yükseltilmesi için yapılan üye mesaj sayısı kavramı var bazı sitelerde. Onun için.