Bu Programın Adı Ne(Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bi program vardı yada şöyle kısaca söyliyim günün belirlediğim vakitlerinde tarayıcıyı açacak ve internet sitesine login olacak bu işlemi yapan programın adı neydi 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

flood yapıp login sayını mı arttırıcan yoksa :D denyo ile yapabilirsin, bende böyle bişey yapmayı planlamıştım. 

Butonlar olacak, tıkladığın siteye auto-login olacak.

auto-login demişken,

https://www.google.com.tr/search?q=auto-login+software&oq=auto-login+software&aqs=chrome..69i57j0l5.3517j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

şeklinde aratabilirsin.

💩
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

araya kayniyim. diyelim turkce ingilizce basit bir site yaptik. oyle hergun de 2 dilden veri giriyoruz ve sitede reklamlar var diyelim. proxy switcher programi ve macro recorder programi satin aldik diyelim. gunde 50 kere turk proxysinden, 30 kere de random ulkelerden proxy alip baglansin ve sitedeki reklama tiklasin diye macro kaydettik. google veya digerlerinin yakalama sansi var mi? sitede yasadisi hic bir hareketlilik gorunmuyecek. hersey seo kurallarina uygun olacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Triumph bunu yazdı

araya kayniyim. diyelim turkce ingilizce basit bir site yaptik. oyle hergun de 2 dilden veri giriyoruz ve sitede reklamlar var diyelim. proxy switcher programi ve macro recorder programi satin aldik diyelim. gunde 50 kere turk proxysinden, 30 kere de random ulkelerden proxy alip baglansin ve sitedeki reklama tiklasin diye macro kaydettik. google veya digerlerinin yakalama sansi var mi? sitede yasadisi hic bir hareketlilik gorunmuyecek. hersey seo kurallarina uygun olacak

büyük ihtimal çok rahat anlaşılır. çünkü kullandığın tarayıcının özellikleri ve maus kullanış tarzın hep aynı olacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı

büyük ihtimal çok rahat anlaşılır. çünkü kullandığın tarayıcının özellikleri ve maus kullanış tarzın hep aynı olacak

Daft haklı. Onun da çözümü vardır belki hocam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Önerisi olann

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

eğer bulamazsan söyle c#'dan yazalım sana ufak bişi

saybirs tarafından 06/Kas/13 18:54 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-satis
    e-satis's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar bende foruma benim yerime otomatik mesaj atıp konulara mesaj sayımı yükseltmek istiyorum nasıl böyle bi proğram warmıdır ?

Rizörvid
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    e-satis bunu yazdı

hocalar bende foruma benim yerime otomatik mesaj atıp konulara mesaj sayımı yükseltmek istiyorum nasıl böyle bi proğram warmıdır ?

Çok mesaj olunca ne oluyor hoca?

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-satis
    e-satis's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Efendi bunu yazdı
    e-satis bunu yazdı

Çok mesaj olunca ne oluyor hoca?

bu yazdığım bu forum için geçerli değil. Üyelik prestijini yükseltilmesi için yapılan üye mesaj sayısı kavramı var bazı sitelerde. Onun için.

Rizörvid
Toplam Hit: 1734 Toplam Mesaj: 11