folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bu Ucuzluğun Farkı Nerden Geliyor!!!

Bu Ucuzluğun Farkı Nerden Geliyor!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şu adresten mp4 player alabilirmiyiz ya
    ordan türkiyeye siparis verebilr miyim? http://stores.ebay.co.uk/eugamez

arada çok büyük fark var hemalhemsat veya gittigidyorda emsalleri 88YTL den başlıor ama bu sitede bu ürünler 19$ ama en pahalısı bu fiyat.Yardımcı olursanız çok ii olur (bilen kişiler)

"FeaR oF ThE DarK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    dün computerwolf ile bu konuda konuştuk da.. Bu tip alımlarda vergi alınıyor diye biliyorum.. yurtdışı çok uzuk buraya gelirken vergilerle pahalanıyor ürünler, birde burdaki mağazalar koyuyor üstüne bir fiyat al sana böyle :)

site ingiliz sitesi sanırım (co.uk).. güvenilir mi bilmiyorum.. belki domaini bilerek ebay.co.uk şeklinde aldılar... Sağlamlığını bilmek gerek,yoksa valla kötü olur senin için.İngilizleri sevmem pek zaten

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    saol birader peki türkiyeden o hemal yada gittigidordan almama ne dersin arkdaş aldı baya memnun ses kalitesi sony kadar oluyo bende dinledim fiyatı 88 uygun mu

"FeaR oF ThE DarK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca kullanmadığım marka hakkında yorum yapmam ama şöyle bir fikir vereyim

sony ve o dediğin markayı al karşılaştır..
    ikisininde özellikleri mevcuttur, pil şarj süresi, garanti, teknik özellikler ,türkçe destek, türkiyedeki servisleri, şoklama süresi v.s. gibi bir çok özellik var karşılaştır arasında pek fark yoksa iyidir :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    abi gerçekten yaw bu okadar ucuz ise işin içinde bi kazık yoksa ben 30 tane alırım ya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca benim mp4 player çinden geldi 44 milyona ordan aldılar.programı var 4gb sıkıştırırsan mp4 olarak 4 bin parça alıyor.Ses kaydı video ajanda telefon defteri oyun gibi özellikleri var.Gerisini sen hesapla sadece söyledim sony diye yani içine 2 filmi koyup yolculukta izliyorum ama kendinden hafızalı olduğu için kötü oluyor.

Tekrar aldırtırsam kendinde hafıza olmasın sonradan eklenenlerden aldırmak isterdim ama bunada şükür bea..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    iriver ları tavsiye ederim sony den daha iyi ses kalitesine sahip.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    yurdısından gelen her ürüne ötv + kdv + kargo + satıcının karı girdiğinden cok pahalıya gelio...

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    peki zumsuk hoja sana gelişi sadece 44 ytl ye mi patladı bunun siparişi nerden veriyoz söylermisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    valla bu makinaya benimde çok ihtiyacım var. hoja bi koltuk çıkta şuna bizde sahip olalım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    hoja valla çok ii olur ama alacak olan arkadaşlar için gittigidor yada hemal ii gib yani uygun piyasaya göre ama o 44 ytk işi için arkadaş bi baksa tahribatta herkes mp4 lü olur hehe

"FeaR oF ThE DarK"
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 15