folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bugün Mutlaka Sözcü Alın

Bugün Mutlaka Sözcü Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

sonunda yalan söylemeden gazete basmayı başarabilmişler. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

sözcünün de, ahaber kadar gözümde değeri yok. Hepsi palavracı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

sözcünün de, ahaber kadar gözümde değeri yok. Hepsi palavracı.

Örnek verebilirmisin?? Mesela sözcüde yazan yılmaz özdilin palavra bir haberini?? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Hastayım burda normalde hükümeti yalayıp yutanların dur bari kendi tarafıma da laf çakayım ki rol kestiğim belli olmasın tavırlarına.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.

tipik yandaş kafası işte  işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa  herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu 

zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu 

memleket bitmiş gerçekten yazık

hocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.

yazdıklarımı bir daha oku.

okududm senin genel manada nasıl bir zihniyete sahip olduğunuda bildiğim için yazdım zaten   yandaş olduğun için böyle yazman gayet  doğal 

hakikaten şaka gibisiniz.zihniyetimi bildiğin için yanlışı söylemem anormal mi kalıyor?

bende senin zihniyetini biliyor... ne kadar saçma bir cümle başlangıcı sana uymim.

Sen ortaya bir yanlış koymuyorsun direk çamur atıyorsun sırf muhalif bir gazetede ve sırf senin gibi düşünmüyorlar diye yapıyorsun bunu araya da tepki almamak için yandaş gazetelere de ufaktan dem vurarak konuşuyorsun dediğim gibi zihniyetini biliyoruz burada senin nasıl bir yandaş olduğunu 

ben ortada bir militanlık yada yalan haber göremedim varsa yanlış adamlar dile getirdiler 

ciddi ciddi hemen her zaman fetöye neredeyse söven yayın yapan sözcüye kalkıp fetöcü olduğuna inanıyorsan hiçbir şey demiyorum gerçi senin zihniyetin buna da inanır şaşırmam 

senin muhalif gördüğün gazete militandır. götüne değil arkasındaki güçe güvendiği için tabiri caizse kamikaze saldırısı yapıyor her seferinde bak cumhuriyete o da aynıdır.

ülkede solun dileyim en büyük eksiği temsil edilemiyorlar. atatürkçüyüm diyene kuyruk oluyorlar mesele türksolu vardı başındaki fetöcü yavşak vardı.

ben hepsi aynı bokun laciverti derken sen bunu "ufaktan" ve sadece yandeş gazeteler için yazdığımı düşünüyorsun. 

sen bir militanlık göremezsin sıradan ak partili bir insan da yandaş diye tabir edilen bir gazeteyi aldığında da bir yanlış görmez çünkü işine geleni yazıyordur.

bir adım geriye gelip açını genişletsen yine söyliyeceğim hepsinin aynı bokun laciverti olacağını görürsün.

ben sana hala bir yakıştırma yapmıyorum bir insan olarak seni muhatap alıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ya bakın beyler bu ülkede herker özgürce eleştirilebilmeli hibir şey gizli kalmamalı  asın özgürlüğü bunun gerektirir
    hükümette eleştirilebilmeli muhalefette eleştirilebilmeli 

akit gerçekten ilkeli yayın yapsa yani gerçekten gazetecilik yapsalar onada eyvallah deriz alırız okuruz iftira yok insanların milli değerlerine hakaret .Atatürk'e hakaret eden yayınlar yapmalar vs  

kalkıp bazı aklı kıtlarda sözcüyle akiti a haberi bir tutuyor sözcünün bir tane hükümet için yaptığı yalan haberi söyleyin yok söylemeyez

zihniyet bu iftiracı zihniyet işte rahatsız oluyor ve bok atıyor baka bir şey değil 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

camları silecek kağıt arıyordum iyi oldu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Biri şu espri kasmaya çalışanlara komik olmadıklarını söylesin de şaklabanlığı bıraksınlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı

Biri şu espri kasmaya çalışanlara komik olmadıklarını söylesin de şaklabanlığı bıraksınlar.

eziklikliklerinin şebeklikleriyle bastırıyorlar

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

camları silecek kağıt arıyordum iyi oldu.

o kağıt pislik temizlemez, pislikleri ortaya çıkarır tabi alışıksınız yandaş kağıtlarla pislikleri temizlemeye çalışmaya

Toplam Hit: 12513 Toplam Mesaj: 88
sözcü bomboş sayfa