Bunalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Müridler Bu aralar acayip bunalımdayım aklımın ucundan hep intihar etmek kendime zarar vermek geliyo...Ne yapsam olmuyo sanki herşey üstüme üstüme geliyo...Gerek Ailevi problemler gerek kendi hayatım hep ters hep ters moral yok geceler geçmek bilmiyo.Alkole vurdum kendimi perişan bi şekildeyim hiç aglamayan ben gizli gizli aglıyorum utandığımdan  elimden bişi gelmiyo konuyu acmam daki sebep insan paylaşa paylaşa dert azalırmış ya Tüm TAHRİBAT üyeleriyle paylaşıyım dedim... Lütfen Dalgaya vurmayın konuyu. Canım yanıyo İçim acıyo...

Allah kimseye Vermesin böyle bişi... 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Allah yardımcın olsun, Tamamda Sorun nedir bide onu paylaşsan.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    kardeşim boşver kötü şeyleri iyi şeylere bak çık dolaş biraz hayatı yaşa eğlenmene bak (:

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Eyvallah... Sorun: Herşey sorun en büyük sorunum Annem kanser.

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    son günlerdede aynen bana böle oluyo dükyandayım oturuyom yeminle söylüyom duvarlar üstüme geliyo dısarı cıkıyom bu sefer insanlar araclar sunlar bunlar daraltıyo kendini yormaya erken uyumaya bak baska caren yok haa bu arada ustam olabildigince sessiz kalmaya özen göster cidden nefes aldıgımı hissediyorum bazen :-l
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

turuncu bunu yazdı:
    -----------------------------
    son günlerdede aynen bana böle oluyo dükyandayım oturuyom yeminle söylüyom duvarlar üstüme geliyo dısarı cıkıyom bu sefer insanlar araclar sunlar bunlar daraltıyo kendini yormaya erken uyumaya bak baska caren yok haa bu arada ustam olabildigince sessiz kalmaya özen göster cidden nefes aldıgımı hissediyorum bazen :-l

Aynen ... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Hacım, sevgi herşeyi çözer. Hayat güzeldir, herşeye rağmen. Nice kanserliler gördüm yaşamaz denilen ama bir şey vardı sevgi denilen. İşte onun sayesinde yendi. Annene üzüntülü olduğunu belli edip yaşamını azaltacağına, sevgi bahçesinde gezdir ömrünü uzat.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hocam geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Sadece sen değilsin ki..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:
    kardeşim boşver kötü şeyleri iyi şeylere bak çık dolaş biraz hayatı yaşa eğlenmene bak (:

Böyle bi durumdayken eylenemiyorsun işte .yüzün biraz olsun gülümse miyo hep asık .ve insanların sana bakışı deişiyo kimse halinden anlamıyo. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoca annen`e geçmiş olsun.. .. alkolle vs vs aglayarak.. kendını sen bunalıma sokuyosun vs kendıne zarar vermek.. bu düşüncelerden kurtulursan.. daha iyi olabılır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

fisek bunu yazdı:
    Eyvallah... Sorun: Herşey sorun en büyük sorunum Annem kanser.

Her şeyden Önce Sabırlı olmalısın, Mücadeleci Azmini yitirmemelisin, Derler ya Dünyada Olacak en Son şey Ölümdür Yada Ölümden gayrı Yoktur denilir ya, Ölümüde kabullenmiş olmalısın Aynı Yaşamın kendisi gibi, Kendin ile Bütünleşmeli Kendinle Barışmalısın. Kanser Bir derttir, Yaşamın aslında kendisi bir Derttir, Amma Velakin Unutmaki Hepimiz Ölümsüz Varlıklarız, Sevdiğin Yokluğuna Dayanamam dediğin kişilerin her Zaman Göçseler Dahi yanında Bir yerlerde olacaklarına İnan. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 8829 Toplam Mesaj: 77