Bunalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    sadece benım profılıme bak ve bu şaka degıl end0t0ksin@hotmail.com bıraz ekle bence tam adamına çattın ;) yada underzero emrow murat var ondan sonra sıteden onlara bı sor bırde profılımdekı yorumlara bak ondan sonra yat kalk allahına şükret :)

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

nigdeli bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşım sırf sana cvb yazmak için şimdi giriş yaptım normalde pek giriş yapmam okur çıkarım ama yazmadan edemiycem. arkadaşım şimdi bu yazımı okuyunca git bi banyo yap abdest al namaz kıl , belki bazılarına saçma gelecektir ama namaz kılmak insanın içini ferahlatır. Namazından sonra annen için bol bol dua et unutmaki dua müminin silahıdır. düşünsene her bunalan kendi kafasına sıksa nolurdu...! intihar eden insan bütün ibadetlerini eksiksiz olarak hayatında yapsa dahi öldüğünde imansız olarak ahirete gidiyor bunu unutma...! allaha emanet ol

Eyvallah ... 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

kardeşim üzme kendini.. intiharı feln düşünme.. Allahın verdiği canı bırak o alsın sana düşmez.. Kanserde Allahtan, şer de mutlulukta herşey ondan..

bak ben 6 ay önce çok ağır kalp ameliyatı geçirdim daha 22 yaşımda.. doktorlar ameliyatın %90 riskli ameliyat olmazsanda 1 ay içinde kaybederiz seni dediler.. bu riskle girdim ve çok şükür Allaha hayattayım başarılı geçti..Bak inanmıyorsan sana hastane resmimi gösteriyorum..

http://www.indiriyosun.com/must/hastane.jpg

Ne kanserler var çaresi bulunuyor, kanserden kurtuluyorlar bunun en önemli ilacı  moral.. sen iyi durumda olacaksın ki annene çok iyi moral verebilesin o elektriği pozitifliği hissettir ki kendi derdi veya olumsuz şeyler aklına gelmesin..

Hayat bu kimin ne zaman başına ne geleceği hiç belli değil.. Aklını başına topla asıl bu bunalımlara inat sen ayakta kalmalısın dimdik durmalısın ki annenin iyileşmesinde faydan olsun.. herşeye olumlu yönünden bakmaya çalış unutma çaresiz bir hastalık değil kanserden kurtulan çok..! kendine iyi bak işle güçle, annenle meşgul ol yalnız kalıp düşüncelere dalma ve bir sağlık ocağından yada doktora git anlat durumunu depresyon yada yatıştırıcı hap kullan bu günleri böyle geçir.. Allah yardımcınız olsun tekrar geçmiş olsun kardeşim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    sadece benım profılıme bak ve bu şaka degıl end0t0ksin@hotmail.com bıraz ekle bence tam adamına çattın ;) yada underzero emrow murat var ondan sonra sıteden onlara bı sor bırde profılımdekı yorumlara bak ondan sonra yat kalk allahına şükret :)

Ekledim Senden bendensin ... 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    geçer hacı.çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.her şeye rağmen hayat çok güzel.bu da geçer.

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    fisek bunu yazdı:
    RIPER bunu yazdı:

Sende benim gibi yap kendini kes, alnını doğra, kollarına yazılar yaz git gece gündüz iç kus, kusmuğunun üzerine yat uyu, reçeteyi salla ailendekilerin manyama zamanlarından kalma anti depresanlara vur depresan bağımlısı ol, ot mot bok herşeyi iç, intiharı dene şah damarını kesmeye şeyin yemeyince bileklerini doğra, kız arkadaşın senden korktuğu için ayrılsın.

İnsanlar elbet çekip gidiyor,tavsiyem kendini yaşamaya bağlayacak birşey bul.Beni bağlayan şey tek şey heavy metal.

-----------------------------,

Gücüm yetse Evde Silah dolu sıkıcam bi tane olcak biticek ama arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum SOnra demesinler Oguzhan bu kadar güçsüzdü hayata yenik düştü diye ama kimseyede caktırmamaya calışıyorum ama olmuyo işte. 

hocam annenin bu hastalığının en iyi ilacı huzur ve mutluluktur emin ol , sen şu anda kendine sıksan bi tane belki bi anlık o kurşunun kafatasını delmesi dışında hiçbişe hissetmessin ama peki ya sonra annen ? .. baban ? kardeşlerin varsa onlar?...sende daha iyi biliyosunki mahvolurlar...ama şu anda senin ve ailenin yapması gerekenler annenin rahatsızlığınıda göz önünde bulundurarak tedavisi ile birlikte ona manevi destek olmak, her zaman onunla sıkıntınızı belli ettirmeden eğlenmeniz ve güzel anlar geçirmesini sağlamaktır , kanser artık ağır hastalık sayılmıyor ve bunu atlatan onlarca kişi tanıyorum inşallah annende iyileşecektir,hiç canını sıkma .. bi de canını sıkmak istemem ama annen ne kanseri ?  

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öncelikle ALLAH annene acil şifalar versin.

Aynı şeyleri  bende yaşadım, hatta daha kötüsünü yaşadım. Ama bu yaptıklarının hiç birini yapmadım. Yanında iyi arkadaşların olsun. Bunlar sana sigara,alkol uzatan arkadaşlar değil derdini sıkıntı seninle paylaşan arkadaşlar edin. Bunlar seni gerçekten rahatlatacaktır.Çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. Ailenle varsa ablan, abin olmadı babanla zamanını geçir. İçmek yerine bu zamanını annene ayırmalısın unutma ki bu hastalığın en büyük ilacı sevgi.

İntihar falan olayı da boş. Bu çözüm olmaz kurtuluş olur belki ama kötü bir kurtuluş olur çıkar bunları aklından.

Tekrar acil şifalar dilerim.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:

kardeşim üzme kendini.. intiharı feln düşünme.. Allahın verdiği canı bırak o alsın sana düşmez.. Kanserde Allahtan, şer de mutlulukta herşey ondan..

bak ben 6 ay önce çok ağır kalp ameliyatı geçirdim daha 22 yaşımda.. doktorlar ameliyatın %90 riskli ameliyat olmazsanda 1 ay içinde kaybederiz seni dediler.. bu riskle girdim ve çok şükür Allaha hayattayım başarılı geçti..Bak inanmıyorsan sana hastane resmimi gösteriyorum..

http://www.indiriyosun.com/must/hastane.jpg

Ne kanserler var çaresi bulunuyor, kanserden kurtuluyorlar bunun en önemli ilacı moral.. sen iyi durumda olacaksın ki annene çok iyi moral verebilesin o elektriği pozitifliği hissettir ki kendi derdi veya olumsuz şeyler aklına gelmesin..

Hayat bu kimin ne zaman başına ne geleceği hiç belli değil.. Aklını başına topla asıl bu bunalımlara inat sen ayakta kalmalısın dimdik durmalısın ki annenin iyileşmesinde faydan olsun.. herşeye olumlu yönünden bakmaya çalış unutma çaresiz bir hastalık değil kanserden kurtulan çok..! kendine iyi bak işle güçle, annenle meşgul ol yalnız kalıp düşüncelere dalma ve bir sağlık ocağından yada doktora git anlat durumunu depresyon yada yatıştırıcı hap kullan bu günleri böyle geçir.. Allah yardımcınız olsun tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Sanada geçmiş olsun.Saol... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    hocam annenin bu hastalığının en iyi ilacı huzur ve mutluluktur emin ol , sen şu anda kendine sıksan bi tane belki bi anlık o kurşunun kafatasını delmesi dışında hiçbişe hissetmessin ama peki ya sonra annen ? .. baban ? kardeşlerin varsa onlar?...sende daha iyi biliyosunki mahvolurlar...ama şu anda senin ve ailenin yapması gerekenler annenin rahatsızlığınıda göz önünde bulundurarak tedavisi ile birlikte ona manevi destek olmak, her zaman onunla sıkıntınızı belli ettirmeden eğlenmeniz ve güzel anlar geçirmesini sağlamaktır , kanser artık ağır hastalık sayılmıyor ve bunu atlatan onlarca kişi tanıyorum inşallah annende iyileşecektir,hiç canını sıkma .. bi de canını sıkmak istemem ama annen ne kanseri ?

Rahim... 11 saatlik bi amilyat geçirdi Herşeyi aldılar Rahim yumurtalıklar falan Şimdi başka yerlere atlıyo sanırsam CA  125 test sonucları falan bi yükseliyo bi cıkıyo.Kanser kötü bişi bi gün ordaysa yarın başka yerde cıkıyo.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun
Toplam Hit: 8830 Toplam Mesaj: 77