Bunalım...
-
bu işin sonunda hapcı olmam diorsan;
trance müzik dinlearmin tiesto setlerini indir.bide kendini bi şeye ver dizi kitap falan ne düşünüyorsan düşünme.
-
dostum öncelikle allah annene acil şifalar versin.alkol alman hiçbir sorununu düzeltmez beynini uyuşturup ilerde pişman olacağın şeyler yapmana sebep olur.biz ne anlatsakta boş bir savaş veriyorsun ve bu savaşta mümkün olduğunca güçlü olmaya çalış.sabırlı ol unutma allah hiç bir kula taşıyamayacağından fazla yük vermez.alkolu bırak yakındakilerinle dertleş kimeyi bulamazsan biz burdayız istediğin zaman yaz
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------
Eyvallah... Sorun: Herşey sorun en büyük sorunum Annem kanser.
-----------------------------
bu porblemin çözümünü moğolistanlı doktorlardan teşekkül , izmir kemeraltında alternatif tıp merkezi var.oraya gidin.ancak randevu almak baya zor oluyor. kanser olupta iyileşende çok kişinin olduğunu söylüyorlar.
diğer dertlerine gelince kafana takılan fişi çek gitsin herşey olcana varır. boşuna kafa yorma . günlük yaşa.yarına bir şey erteleme .zoraki eğlenmene bak zoraki gülmeye çalış. sabret herşey güzelleşir bunu kesin bil. yeterki isyan etme .
-
Tüm Sorun Sadece Annen ise Allahtan Acil Şifalar Diliyorum, Sana tavsiyem Madem onu Bu kadar Seviyorsun, Onun Mutlu olmasını Sağlamalısın, Asla Üzmemelisin onu, Psikolojik iyileşmeye Sevkolmasınada Vesile olmalısın.
Psikolojik iyileşmeye Sevketme Yolları Şimdiki Doktorlarında Sıkça Başvurduğu bir Tedavi Yöntemidir.
-
öncelikle geçmiş olsn
dostum bu durumlarda yapılcak en güzel iş
cigara içmek oluyor kafan bombos bambaska bi dünyada yasıosun
tavsiye ederim
-
Her zaman solerim hayat ne olursa olsun her zaman yasamaya degerdir acik sozlulukle eklemek isterim ki bende defalarca dusunmustum umarim kolay yolu secmek yerine mucadele etmeyi secersin :)
-
Geçmiş olsun demeden edemicem..
Kendi annemden biliyorum, bu yüzden ameliyat oldu, 1-1,5 sene yattı sürekli, hiç iyi olmayacak derken bi baktım annem günden güne toparlanmış.
Bence neden biliyo musun? Bizim güçlü olduğumuzu bildiğinden, bu öyle bişey ki moral ve umut tedavi sürecinde inan ki 1. etken..
Sen güçlü göründüğünü sanıyorsun ama annen hissediyordur sendeki bu çöküşü.
Kendini toparla ve sadece annenin iyileşmesi gerektiğini düşün.
O zaman kendi hayatın da emin ol düzene girecektir.
-
oncelıkle annen'e gecmıs olsun hocam gercekten ALLAH büyüktür
neyin ne olacagı bellı olmaz sizler devamlı yanında olursanız
devamlı destek olursanız iylesmesı muhtemel olasılıklar içinde
çokta kötüye yorup kendine zarar vermenede gerek yok güzel şeyler düşün!
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun demeden edemicem..
Kendi annemden biliyorum, bu yüzden ameliyat oldu, 1-1,5 sene yattı sürekli, hiç iyi olmayacak derken bi baktım annem günden güne toparlanmış.
Bence neden biliyo musun? Bizim güçlü olduğumuzu bildiğinden, bu öyle bişey ki moral ve umut tedavi sürecinde inan ki 1. etken..
Sen güçlü göründüğünü sanıyorsun ama annen hissediyordur sendeki bu çöküşü.
Kendini toparla ve sadece annenin iyileşmesi gerektiğini düşün.
O zaman kendi hayatın da emin ol düzene girecektir.
-----------------------------Çok Güzel bir Noktaya Parmak Bastın Stigma Demeden Edemeyecem Anneler Evlatlarının Hemen hemen Her Duygusal Dürtüsünü hissederler, Allah vergisi bir Duygudur. Kesinlikle En Anlamlı Yorumu Sen yaptın Bence. ;)
-
Geçmiş Olsun Umarım En Kısa Zamanda Seninde Çaban Ve Moralleri Yüksek Tutmanın Katkısıyla Düzelir Annen..
Hiç Şüphem Yokki Böyle Bir Durumda İçkiymiş Bunalımmış Bunları Bi Kenara Bırakıp Herzamankinden Daha Pozitif Çıkıcaksın Annenin Karşısına
Çıkıcaksınki Bir An Önce Bu Dertten Kurtulucaksınız Allahın İzni İle... Tekrar Geçmiş Olsun