Burdur Bedelli Gidecek Var Mı?
-
KuZeTaR bunu yazdı
Burdurda yaptım ben de:D Tırtıl olmazsanız sıkıntı yok. 2 kuru pastil ve 2 kutu nurofen götür, akıllı telefonu siktir et.
3 üncü p.eğt.tug. tırt.arç.sür.eğt.a./burdur merkez
bu mu hocam sıkıntılı ?
-
KotomineKirei bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
Burdurda yaptım ben de:D Tırtıl olmazsanız sıkıntı yok. 2 kuru pastil ve 2 kutu nurofen götür, akıllı telefonu siktir et.
bu mu hocam sıkıntılı ?
Aynen hocam, benim zamanimda cok fena sikmislerdi adamlari. Kosuyolardi, pazar gunu bile kamuflajla geziyolardi. Iclerinden birisi cope sicti diye 4 saat boka selam durmuslardi. Ama genel olarak tavirlari iyi komutanlarin, gozun korkmasin. Ha ben temmuzda yaptim, eylul gibi tayinle yeri degismis olabilir komutanin.
-
KuZeTaR bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
bu mu hocam sıkıntılı ?
Aynen hocam, benim zamanimda cok fena sikmislerdi adamlari. Kosuyolardi, pazar gunu bile kamuflajla geziyolardi. Iclerinden birisi cope sicti diye 4 saat boka selam durmuslardi. Ama genel olarak tavirlari iyi komutanlarin, gozun korkmasin. Ha ben temmuzda yaptim, eylul gibi tayinle yeri degismis olabilir komutanin.
selam mı durdular :D
-
LynXMaSTeR bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
bu mu hocam sıkıntılı ?
selam mı durdular :D
Aynen abi 4 saat boka selam durdular, komik geliyor ama ulkenin gercekleri :D
-
Hayırlı tezkereler
https://www.youtube.com/watch?v=pDMqI6Bw0h0 -
burdura gidecek olanlar ? gidenler ? telefon sokma için ne dioyrsunuz ?
-
KotomineKirei bunu yazdı
burdura gidecek olanlar ? gidenler ? telefon sokma için ne dioyrsunuz ?
Aliminyum folyoya sar telefonu
-
acemiliğim boyunca hep hasta oldugum yerdir.
-
Yarın sabah gidiyorum, gidecek varsa görüşelim.
-
ocak 10 gibi burdur'dan geldim. hayatımda bidaha burdur a gitmek istemiceğim kesin. tsk ya saygım var ufak tefek seyler unutulur soncta görevimizi yaptık geldik. sadede gelirsek berbat biyer bu saatten sonra gidecek varsa içlik don falan götürsün. telefon falan sıkıntıymus gibi duruyoda bi yandan da sosyal medyadan uzaklasmak internetten kopmak iyi geliyo insana. her kafadan insan var tanısa tanısa günler bitti. boktan muhabbetler de oldu keyifli muhabbetlerde. tsk nın kara düzenine biraz isyan edesiniz gelebiliyo da geçip gidiyo sonra. rutbe olarak omuzda değilde kolda rütbe olanlar biraz daha sıkıntı. memur kafası var. astekler kafa insanlar sorun olmuyo. son haftası kötü bolca yürüyüş yemin toreni hazırlıkları. 3 mermi verdiler can sıkıntısına yukardaki rakam tabelasına sıktım g3le tutanak tutcaz dediler kaldı .d
şimdilik bukadar ekleme yaparım hastalıktan kurtulursam..