C# Webbrowser Kontrolü Problemi
-
beyler yapay olarak +1 yapan bir uygulama yazıyorum,herşeyi kodladım iyi güzel, ama c# webbrowser controlüyle gmail hesabıma elle login olup +1 bassam bile saymıyor,
ie 9 la giriyorum rahat normal bir şekilde +1 i basıyorum problem olmuyor,
sorum şu, bu kontrolün ne farkı varda böyle bir problem çıkartıyor bana?
bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim, teşekkürler
edit:beyler kısra sürede vermem gereken bir proje,aciliyeti var , yardımlarınızı bekliyorum -
beyler problemi çözecene 10 $ paypal : )
-
browser kontrolün headerları farklı gidiyor olabilir hocam google engellemişse controlden gelen header'ı işlemez.
-
bende vb.Net'de webBrowser kontrolü ile ilgili bir proje yapmıştım sana şunu söyleyeyim;
c# yada vb.Net internet explorer'in sürümünü kullanmaz ie6 yada 5 kullanır.
bu kanıya nerden vardın diye sorarsan; ie9 yüklü makinada programı açınca geçmişte hiçbir site yokken ie6 yüklü bir bilgisayarda programı açınca geçmiş'e programda girilen siteler kaydoluyor.
eğer siteden veri çekme, veri girme, tıklatma ile ilgili soruların varsa sorabilirsin.
-
önce şunu söyliyim user agent olarak ie 7 compability mode gidiyor,
ama user agenti i9 unkiyle aynı yapıyorum, yine birşey farketmiyor,
controlün vresion propertyisi 9.0 bu arada -
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------bende vb.Net'de webBrowser kontrolü ile ilgili bir proje yapmıştım sana şunu söyleyeyim;
bu kanıya nerden vardın diye sorarsan; ie9 yüklü makinada programı açınca geçmişte hiçbir site yokken ie6 yüklü bir bilgisayarda programı açınca geçmiş'e programda girilen siteler kaydoluyor.
eğer siteden veri çekme, veri girme, tıklatma ile ilgili soruların varsa sorabilirsin.
-----------------------------
ya tıklayma işni ben yapıorum da, ben kendi elimle tıklasamda işlemiyor problem orda, -
nessaj bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
bende vb.Net'de webBrowser kontrolü ile ilgili bir proje yapmıştım sana şunu söyleyeyim;
ya tıklayma işni ben yapıorum da, ben kendi elimle tıklasamda işlemiyor problem orda,
-----------------------------anladım dediğim gibi ie eski bir sürüm kullandığı için olabilir, firefox'un vb.Net'e entegresi gecko'yu deneyebilirsin.
-
geckoFX i denedim(bir çok component denedim), ondada setattribute gibi fonksiyonlar hata veriyor, ayrıca invokemember fonskyionu yok, yani click yapamıyorsun
-
lazım olur
-
nessaj bunu yazdı:
geckoFX i denedim(bir çok component denedim), ondada setattribute gibi fonksiyonlar hata veriyor, ayrıca invokemember fonskyionu yok, yani click yapamıyorsun
-----------------------------aynen dostum bende gecko kullanmak istemiştim ama onda sanırım istediğin butona tıklatma, input'a veri girme sağlıklı bir şekilde yapılmıyor.Yada biz yapamıyoruz :) eğer gecko'da bu kontrolleri yapabilirsen banada haber ver.
-
gecko dicektim millet atlamış geç kalmışım =)
webbrowser kontrolunun farklı headerlar attığını sanmıyorum theather mode falan ayarını bir kurcalasana belki o değişik bişey yapıyordur