Çakralar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Sevgili tahribat,

Biliyorum bu konuyla ilgili içimizde dalga geçenler olacaktır :D ki bende geçiyoru mara sıra ama bunu yaşamak istiyorum.

Şimdi sabahın köründe kalkıp bacaklarımı bağdaş kurdum  ( bacaklar kütük gibi kurdum ama ağrısından 5 dk duramıyorum ) sonra bi dinlendim düşüncelerimi arındırdım ama bi booka yaramadı afedersiniz. Yapabilen var mı çakrasını açabilen. bi arkadaşım yapabiliyor ve (kendisi kız tabi ) bana bi keresinde orgazm olduğunu söyledi çok yoğun bi şekilde :S nasıl yapıyorlar nana ben taç çakramı açmak istiyorum bilader yapabilen var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Hacı nasıl ya boşalmış mı oha çüş yani senin yanında da yapabiliyo mu :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

simiramis bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı nasıl ya boşalmış mı oha çüş yani senin yanında da yapabiliyo mu :|

ahah .d

kıza bak be bu zamanda öyle kız bulunmaz diyim sana .p

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

Nasıl Çakra Açılır?

Alıntı:

Çakralar..
    Çakralar bir enerjidir ve toplanarak akarlar.Güvenli ve akacakları bir yol isterler.. Önünde hiç bir engel istemezler. Ancak hayat çok karmaşıktır. Bir sürü engeller olabilir önünüzde, bunları kesinlikle açmanız gerekir.
    Vücudun çeşitli yerlerinde dağılmış 7 çakra vardır.Her enerjinin bir amaçı vardır.
    Enerji akışlarının akacakları yolunun engellenmemesi gerekir demiştir ve bunlara en büyük etken duygusal sorunlardır.

Dikkatli olmak lazım bu işlere girdiniz mi 7 sinide açana kadar 30 senenizi verebilirsiniz.

İlk Çakra !

Bel kemiginin hemen altında bulunan çakradır. bu hayatta kalma çakrasıdır ve korku kapatır.
    Hayatta en çok neyden korkarsınız.Korkularınızla yüzleşmeye hazır olunuz.Görecekleriniz gerçek degildir.Sizi hayatta kalmak ilgilendirdiginden bırakınız.Ama korkularınıza yüzleşmek zorundasınızdır.Yüzleşmezseniz açamazsınız

İkinci Çakra!

Bu çakra zevk çakrasıdır.Bunu kapatan da suçluluk duygusudur.Ruhunuza ağırlık yapan anıları düşünmelisiniz,kendinizi düşündügünüz şeyleri düşünmelisiniz.Düşündüklerinizin yaşandıgı gerçegini kabul etmelisiniz. Ama zihninizi kapatmasına zihninizi engellemelerine izin vermemelisiniz.Olumlu bir etken olmasını istiyorsanız önce kendinizi bağışlamalısınız.

Üçüncü Çakra

Miğdede bulunur.Bu çakra irade gücü çakrasıdır. ve onuda utanç kapatir. Utançlarınızı düşünün , kendi kendinize yaptığınız en büyük hayal kırıklıklarınızı düşünün. İnkar etmemelisiniz aksi taktirde bu çakrayi asla açamazsınız.

Dördüncü Çakra

İnsanin kalbindedir. Sevgi çakrasıdır ve bunuda üzüntü ve keder kapatır.Bütün kederinizi önünüze döküp yüzleşmelisiniz.Sevgide enerji biçimidir ve çevremizde döner durur.
    Yeni bir sevgi biçiminde yeniden dogmayı ögrenmelisiniz ., bırakınız kederiniz akıp gitsin.

Beşinci Çakra

Boğazınızda ki ses çakrasıdır. Gerçeklerle ilgili çakradır ve onuda yalanlar kapatır.Hemde kendi kendimize söyledigimiz yalanlar. Gerçek ve doğanız hakkınızda yalan söyelemeysiniz. Kabullenmek zorundasınız.

Altıncı Çakra

Alnın tam ortanısında yer alır.Kavrayışla ilgilidir onunda yanılgılar tıkar. Bu dünyada ki en büyük yanılgı herşeyin birbirinden farklı oldugu yanılgısıdır. Aslın da farklı diye biribinden ayırdıgımız herşeyin hepsi özünde bir ve tektir.Hepimizi insanız ama birimizden ayrıymışız gibi yaşarız. Örnk Metal bir topragin bir parçasıdır saf ve rafine halidir.

Yedinci Çakra

Düşünce çakrası kafanızın tam ortasında yer alır.Saf kozmik enerji ile ilgilidir onuda kapatan bu dünyaya bağlanma amacınızdır. Sizi bu dünyaya ne bağlıyorsa onları düşünmelisiniz. Bu çok zordur hepsini unutmalısınız. Sevdikleriniz ,aşık oldugunuz kişi… Unutmayı ögrenemezseniz başaramazsınız.

Kaynak : Avatar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

hacı o 2. çakrayı açmış baksana 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

arkadaşın nasıl açıyomuş çakralarını bize de anlatsana

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam kız yanlış yere oturmuştur.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

@ Ardaguley

bende okuyodum ciddi ciddi :D bi baktım kaynak:avatar haahha :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

hoca seninki bağdaj kurarken ters bir hareket yapmış olmasın ?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

Sevgili tahribat,

Biliyorum bu konuyla ilgili içimizde dalga geçenler olacaktır :D ki bende geçiyoru mara sıra ama bunu yaşamak istiyorum.

Şimdi sabahın köründe kalkıp bacaklarımı bağdaş kurdum  ( bacaklar kütük gibi kurdum ama ağrısından 5 dk duramıyorum ) sonra bi dinlendim düşüncelerimi arındırdım ama bi booka yaramadı afedersiniz. Yapabilen var mı çakrasını açabilen. bi arkadaşım yapabiliyor ve (kendisi kız tabi ) bana bi keresinde orgazm olduğunu söyledi çok yoğun bi şekilde :S nasıl yapıyorlar nana ben taç çakramı açmak istiyorum bilader yapabilen var mı?

Senin bu bayan arkadaşın transandantal meditasyon denerken enerjiyi yanlış yerde toplamış, ısı ve kan akışı neticesinde o dediğin olur, fakat sakıncalıdır. Çakraları açmak dediğiniz mevzuysa illaki transandantal meditasyonla yapılacak diye bir şey yok; Yeni başlayanlar için yörünge meditasyonu daha uygun ve temiz bir sistemdir, yapılışı gayet basittir, dizlerinin yüksekliğinde tahta bir iskemle bul, ayakların çıplak olsun, yeni havalandırılmış bir odaya geç, ayaklarının altındaki zemin ya düz olsun ya da penye bir şeyler koy ki ayak altındaki ısıyı hisset, duvara döneceksin, vücudunu sıkan herşeyi çıkaracaksın iç çamaşırı dahil, gözlük vs hiç bir şey olmayacak. iskemlenin ucuna oturacaksın fakat düşecek kadar da değil, ayak parmaklarını hafif açacaksın, sağ elini sol elinin içine dıştan tutarak alıp göbek deliğinin üstüne temas ettireceksin, dik duracaksın, nefesini diaframdan alıp vereceksin, dilinin ucunu dişlerinin bitip damağının başladığı noktada tutacaksın, ilk dönemde yapacağın tek şey iç organlarını dinlemek, kalp atışına odaklan yada nefesine odaklan. farkında ol düşünme gözlerin kapalı olsun. bütün organlarını hissedebilmen bir ayını alır. daha sonra chi enerjisini hissetmeye başlarsın, beyninden damağına, damağından boğazına, karın boşluğuna akıtmayı öğrenirsin, bir kitap almanı da tavsiye ederim, ya hocayla ya kitapla git ki ısı yüzünden iç organlarına zarar verme. olup olmadığını şöyle anlayabilirsin, sırtın yanmaya başlayıp baldırların iyice ısınıyorsa, diaframdan nefes alırken her kalp atışını duyuyorsan doğru yoldasın. günde bir saat çalışırsan bir yılın sonunda vücudun kendi kendini dinlendirmeye başlıyor güzel bir sistemdir tavsiye ederim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

var tabi hocam enerjinin yoğunlaştığı yerler üstteki arkadaş güzelce açıklamış

Toplam Hit: 5472 Toplam Mesaj: 31