Calan Radyolari Vb Kayıt?
-
Selamlar, radyoda yahut hoparlorlerden çıkan herhangibir sesi kaydetmek için tavsiye edeceğiniz bir yol varmı? Mikrofon'un ucunu kesip line 'a tak demeyinde :) saolun
-
Dace kardeş pc ye mi kayıt edeceksin...Radyo yada kasetten pc ye kayıt yöntemi var ama sen ses kayıt cihazına mı edeceksin pc yemi bi yazsan hemen.
-
Pcden çalan müziği kaydedecem.. winamp radyoları vb..
-
pc den çalan müzik..valla bir ara Showtv de mp3 ler online veriliodu o zaman bir yöntem le ben kaydetmiştim kaliteli bir şekilde neydi programın adı ya...bir sn arşive bakem bii...güzel bir programdı ya.
-
soundblaster cd'siyle gelen programlardan biri yapio o i$i. hoparlorden cikan her sesi kaydedio. ama adini unuttum :)
-
reklam yapmak gibi olmasın ama inndir.com'da bunla ilgili programlar var.seç begen hangisi işine gelirse onu kullan. hem ses kayıt özelliklerini streo mix yapmayı unutma!
-
http://www.bilvanis.net/modules.php?name=Downloads
DECA kardeş!! senin aradığın program burda!! ses proramlarına bak zaten hemen görürsün. güle güle kullan!!! ( link çalışmazsa kendi elinle yaz ok?)
-
microfonu hoparlör'ün önüne bırak ordan çıkan ses microfona girsin çok güzel kayıt yaparsın, klavye seslerinide kaydediyo ama olsun idare et artık :))
-
kardeş banada lazımdı bi zamanlar öyle bir proğram... hani derlerya aryan bulur diye çok aradım ben ama şimdi hangi siteden indirdiğimi unuttum ama şöyle yardımcı oluyım sana.... proğramın ismi TOTALRECORDER çok iyi bir proğram tavsiye ederim...
-
Saolun beyler tavsiyeleriniz için... Ama halen olmadı isteğim...
-
kardeş mail adresini ver ben sana istediğin programı göndereyim
Toplam Hit: 2204 Toplam Mesaj: 11