Calinan Note 2
-
Slm muridler.dun note 2 calindi.telefon kapaliydi.sarji tamdi.sarjtan cikardim ama telefonu acmadim.nasil bulabiliim.samsung sitesinde kayitliydi telefon.ordan takip esiyom telefon cevrimdisi.
-
birde googleplayden bak neredeymiş, orasıda çevrimdışıysa ibneler açana kadar bulamazsın teli
-
İşi bilen birisiyse telefonu açmadan önce basar hard reseti.Daha önce birisinin de htc telefonu çalınmıştı, savcılığa verdi ama bulamadılar.Savcılığa şikayettte bulundun mıu ?
-
inş benim gibi 2 sene sonra urfada bulmazsın hocam telefonu :)
-
Citizen bunu yazdı
İşi bilen birisiyse telefonu açmadan önce basar hard reseti.Daha önce birisinin de htc telefonu çalınmıştı, savcılığa verdi ama bulamadılar.Savcılığa şikayettte bulundun mıu ?
tatil oldugu için bulunamadım.pazartesi bulunacam şikayette.hard reseti bassa bile ımeı numarası degişmiyo.samsungun sitesinden takip ediyom.reset atarsa takip etmemi engellermi
-
l_i_o_n bunu yazdıCitizen bunu yazdı
tatil oldugu için bulunamadım.pazartesi bulunacam şikayette.hard reseti bassa bile ımeı numarası degişmiyo.samsungun sitesinden takip ediyom.reset atarsa takip etmemi engellermi
Bilgim yok o konuda.Zaten Samsunglara imei attırmak mahalledeki telefoncuda 20 liraya bakar.Sahibinden.com'daki ilanları bi incele derim belki hırsız ilan açar.
-
l_i_o_n bunu yazdıCitizen bunu yazdı
degişiyor
çok nadir ara modeller harici samsung her türlü yazılır
-
Jilet_Boris bunu yazdı
birde googleplayden bak neredeymiş, orasıda çevrimdışıysa ibneler açana kadar bulamazsın teli
+1
Ben butun telefonlarıma bu YONETICI olayını yapıyorum :D
Kilitlersın , Zilini Çaldırırsın , En onemlısı Harıtada yerını gorursun :) -
Bir de hacım SAMSUNG un ortalama tum modellerıne IMEI atılıyor ...
En azından %90 ki NOTE II de bu knuma gırer gııb gelıyor ve işin zor ...
İnşallah bulursun :( -
JiggSaw bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
+1
Ben butun telefonlarıma bu YONETICI olayını yapıyorum :D
Kilitlersın , Zilini Çaldırırsın , En onemlısı Harıtada yerını gorursun :)o googleplay store işi nasıl oluyo onu bilmiyorum.ancak cihaz hala kapalı.samsungtan takip ediyom.
-
pazartesi günü savcılığa dilekçe verecem.bi kaç kişinin telefonunu bulmuşlar.benim hattım takılıydı.tabi ben hemen kapattırım yenisini açtırdım.ancak ben açtırıncaya kadar bi çok kez çevremdeki insanlar telefonla aradılar.ve aradıgınız kişiye ulaşılamıyo dedi.bunu operatörün demesi için sinyalin telefona gidip kapalı oldugunu bulup bana aradıgınız kişiye ulaşılmıyo demesi gerekir.belki diyorum o sinyalden yeri tespit edilirmi