C,C++ İcin Onerceginiz Kitaplar
-
evt beyler C,c++ icin onerceginiz kitaplar varmi yazarlari ile birlikte plsss herbiri ayri olsun abim tr den getiricekte o yuzden
bide sorum olck C ile hangi programlar yazilir c++ ile hangi programlar yazilir mesela brute force ne ile..?
-
HERBERT SCHILDT bu adamın hemen hemen bütün c c++ c# kitaplarını öneririm...sıfırdan başlayan birisi için bile mükemmel.
-
bende a'dan z'ye C klavuzu var...ama daha bakamadım :) inş bakıcam...algoritma ogrenmek lazım.
-
deitel in kitabı vardı. sistem yayınclıktan çıktı galiba. C kitabı piyasaın en iyi kitabı sayılabilir.
-
brute force vs.. gibi programları herşeyle yazarsın. illa da c c++ olcak diye bi şart yok.
-
eywallah beyler saolun!
bide bi soru daha sorcaktim :) c ile c++ arasinda ne fark simdiden teskkeur ederim
-
ben sana bi kitap daha önerebilirim Nesneye Yönelik Programlama Dr. Yalçın Özkan diğer kitabı bilmiyorum ama bu kitapta fena değil faydalı olabilir.
gelelim diğer soruna C++ c programla dilnin gelişmiş halidir. C++, c dilini büyük ölçüde kapsamaktadır.
-
kesikkafa saol da sormak istediim tam olrk bu deildi tam olrk suydu
simdi c ile c++ de program yaziliyosa bi fark olmali c++ nasil program ve c nasil programi yazar?
-
C ogreneceksen Dennis Ritchie ve brian kernighan kitabindan ögren.. kendileri bu dilin yazarlari olur..The C programming language..kitabin adi..
C++ ogreneceksen(ki c yi ögrendikten sonra c++ u yutarsin- c nin object orientiert hali) yine dilin kendi yazarinin kitabi var.. Bjarne Stroustrup... eger limewire de taratirsan iki kitabi da bulabilirsin.. ingilizcen iyiyse orginalinden okumani tavsiye ederim.. -
eywallah evt beyler ben bi kac kisiye sordum su c ile c++ arasindaki program fln farkini bana dedilerki c++ daha kolay mis e ozmn c orenmye gerek yok biri bana farkini guzel bi sekilde an;latabilrmi?
plsss cok merak ediyorum :)
???
-
evt beylwr cvp yokmu plss?