[Cebit 2009]-Cebit Kadiköy Grup Listesi
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
9'da en geçse 9:30 da metrobüs durağında felan olsak geç olcak yav bari en geç 8:30 da herkes boğada olsun
-----------------------------aynen katılıorum 9 da bogada olsa herkes 9 buçukta metrobüs duragında olsak 11 buçukta tüyapta olmammız çooook zor
-----------------------------hocam zaten buluşma saati 08.30 bi 5-10 dkde orda bekleriz gelmeyenleri trafikti falandı gecikme olabilir..sonrada basar gideriz..08.45 max. boğada bekleme süremiz olur zaten..daha erklenden çok erken olur hacı bence 08.30 iyi gibi...
-
DeaD_BY bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------CureShooT bunu yazdı:
9'da en geçse 9:30 da metrobüs durağında felan olsak geç olcak yav bari en geç 8:30 da herkes boğada olsun
-----------------------------aynen katılıorum 9 da bogada olsa herkes 9 buçukta metrobüs duragında olsak 11 buçukta tüyapta olmammız çooook zor
-----------------------------hocam zaten buluşma saati 08.30 bi 5-10 dkde orda bekleriz gelmeyenleri trafikti falandı gecikme olabilir..sonrada basar gideriz..08.45 max. boğada bekleme süremiz olur zaten..daha erklenden çok erken olur hacı bence 08.30 iyi gibi...
-----------------------------bu saatten sonra değişemeyeceğine göre tamamdır yarın görüşürüz bakalım kazasız belasız atlatalım :D
-
ben belki geliyorum demiştim.Zaten gelemicem de.
-
hocam benide yaz =)
-
benide yaz hocam :
535 591 0494...
-
hocam %50 bnde gelıcem bu anı kaçırmak ıstemıyorum cebite kesın gelıcem ama kadıkoyde zamanında olamazsam kusuruma bakmayın :/
-
17 kişicikmiyiz? tariqat bugün son gün hadin gemi kalkıo :)
-
tbt bayrağı şeyettiremmi ? kartona fln :D
-
8.30 da görüşmek üzere beyler..
-
İçimden bir his geç kalacağız diyor :D:D veya 17 kişilik grubu gören polis üzerimize gaz bombası atacak..