Çernobile Gitsem Kanser Olur Muyum?
-
jawsap67 bunu yazdı
çernobil günlüklerimi neydi adı onun filmi vardı önce onu izlemeni öneriyorum aksiyon katar dahada gezine gidersen eğer
izledim dün.Filmde gayet güzelmiş :D
-
Şimdi Dogoru mu anladım Siz Chernobile mi gideceksınız imkansız Chernobil santraline hayla giriş ölüm tehlikesioluşturuyor Pripyat' şehrine gidiyorsanız o ayrı tabi hane çok okudum okadar tehlikeli degil artık orası hane bülbül ötmez muhabeti yok şuanda gene mutasyona ugramış hayvanlara rasla imkanında çok düşük onlarda canlı çünkü onlar da ölüyor radiasyondan dolayı üstelik de bir eglencesi yok o işin Holyone in dedigi daha mantıklı bence !
-
emuxa bunu yazdı
Şimdi Dogoru mu anladım Siz Chernobile mi gideceksınız imkansız Chernobil santraline hayla giriş ölüm tehlikesioluşturuyor Pripyat' şehrine gidiyorsanız o ayrı tabi hane çok okudum okadar tehlikeli degil artık orası hane bülbül ötmez muhabeti yok şuanda gene mutasyona ugramış hayvanlara rasla imkanında çok düşük onlarda canlı çünkü onlar da ölüyor radiasyondan dolayı üstelik de bir eglencesi yok o işin Holyone in dedigi daha mantıklı bence !
Sen gurbetçi misin arkadaşım?
-
Yok be bilgim iyi sadece :) eşimin işi Nükler Reaktörler vs gibi şeyler ile ugraşyoz işi bu :)
-
emuxa bunu yazdı
Yok be bilgim iyi sadece :) eşimin işi Nükler Reaktörler vs gibi şeyler ile ugraşyoz işi bu :)
Yok müdür bey, gramerinden dolayı sormuştum. Yoksa mutasyona uğrayan hayvanların da canlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
-
KrypT bunu yazdıemuxa bunu yazdı
Yok müdür bey, gramerinden dolayı sormuştum. Yoksa mutasyona uğrayan hayvanların da canlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
ben zombie hayvan olmuşlar artık sanmıştım.Kafadan vurmadan ölmüyorlarmış aynen The Walking Dead da ki gibi :D :D
-
KrypT bunu yazdıemuxa bunu yazdı
hane biraz mantıklı düşünürsen anlarsın niye böyle dedigimi ama hane gene tembelim düşünemiyorum dersen açıklama yapıyım sana o hayvnlar "canlı" hane sonuçta radiasyondan etkilenip öldügü için kaçtane insan radiasyonya maruz kalıp canlı kalıyorsa onlarda da olay o umarım açıklıyıcı olmuştur senini için Başkanım.
u235 bunu yazdı
emuxa tarafından 01/Ara/12 18:06 tarihinde düzenlenmiştirKrypT bunu yazdıemuxa bunu yazdıYok be bilgim iyi sadece :) eşimin işi Nükler Reaktörler vs gibi şeyler ile ugraşyoz işi bu :)
ben zombie hayvan olmuşlar artık sanmıştım.Kafadan vurmadan ölmüyorlarmış aynen The Walking Dead da ki gibi :D :D
Fazla Film seyrediyorsun !!! biraz ara ver çık dışarı gez Dolaş.
-
-
KrypT bunu yazdı
Taşaklara alümyon folyo sarıp da git.
Allah seni ne yapmasın emi :D hasta hasta yatağımda uzanırken birden başladm bağırarak öğğüz gibi gülmeye :D annem kriz geçirdiğimi zannedip koşa koşa içeri girdi lan :D
-
u235 bunu yazdıemuxa bunu yazdıKrypT bunu yazdıemuxa bunu yazdı
hane biraz mantıklı düşünürsen anlarsın niye böyle dedigimi ama hane gene tembelim düşünemiyorum dersen açıklama yapıyım sana o hayvnlar "canlı" hane sonuçta radiasyondan etkilenip öldügü için kaçtane insan radiasyonya maruz kalıp canlı kalıyorsa onlarda da olay o umarım açıklıyıcı olmuştur senini için Başkanım.
u235 bunu yazdı
KrypT bunu yazdıemuxa bunu yazdıYok be bilgim iyi sadece :) eşimin işi Nükler Reaktörler vs gibi şeyler ile ugraşyoz işi bu :)
Fazla Film seyrediyorsun !!! iraz ara ver çık dışarı gez Dolaş.
Bir Türkçe kursuna yazılır mısın lütfen
Bilgine bazen hızlı yazarken yazım hataları oluşabilyor sunuç olarak burda belge doldurmuyoruz ya sonuç olarak. Или тебе так написать ?