folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çevre Nasıl Edinilir ?

Çevre Nasıl Edinilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    patates bunu yazdı

aynı durumdan müzdarip biri olarka .

ne ümitsiz vakayız. tbt den biri benim şirkette boş posizyon var neler yapabilirsin diyen çıkmamış

şirketi olan adam hiç bir vasfı olmayan birini neden alsın? 

bana göre her şey insanın becerisi ve yeteneğindedir tabi zeka + akıl önemlidir, bunlar yoksa zaten sürünmeye mahkumdur o kişi. Ben şu lafa çok iyi inanıyorum, herkes istediği hayatı yaşar.. Mücadele edersin, zorlarsın, birileri yatakta pineklerken sen sabag 5-6 lara kadar çalışırsın.. Karşılığını öyle ya da böyle alırsın. Bunu yapmayan adama da acınmaz. Her zaman dediğim gibi önemli olan "mor inek" olabilmekte.. Mor inek olabilmek için ne yapıp yapmadığımızı sorgulamak gerek, çevremizdekilerden bir farkın olması lazım ki dikkat çekilsin.. Torpille girenler var bir yerlere bunu hiç bir zaman değiştiremezsin ama mor inek olursan o zaman kendin için bir şeyleri değiştirmeye başlarsın.. Risk alacaksın hocam, yukarı çıkmak için risk alacaksın.. Hatırlarsan seni bir yere yönlendirdim ve anladığım kadarıyla gitmeyi düşünmüyorsun.. Ama bu riski alsaydın emin ol ki hayatın çok değişecekti.. Ondan sonra da kalkıp da kendini ümitsiz olarak nitelendiriyorsun ya haklısın :) 

Beni yanlış anlama, ben senin iyiliğin için yazıyorum bunları, başka bir amacım yok.. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan kendinden başla değişime ve bu değişimler sana artı değer katsın, mor inek olma yolunda ilerletsin.. Bana göre işin püf noktası bu ve de gerektiğinde risk de almayı bileceksin.. 

yok alınıcak birşey yok. yazdıklarındada haklısın zaten.

Ben sadece durumla biraz dalga geçmiştim.

şimdi sen böyle uzun uzun yazınca hoca bana taktı gibi oldu:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Yoga ya başla :D

Aganta Burina Burinata
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    FahrenHeiT bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

bu konu bi tek banamı bu kadar garip geliyo adam nasıl çevre edenirim diye konu açmış sizde kalkıp taktik falan veriyonuz

olabilir

sana garip gelmiş. bence gayet normal. hele yaş ilerledimi daha zor. adama kalkıp gel benle arkadaş ol da diyemiyosun. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mytanersasmaz
    mytanersasmaz's avatar
    Erkek

Facebook Grupları iyi bir taktik :)

İmza atacak yer arıyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    FahrenHeiT bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

bu konu bi tek banamı bu kadar garip geliyo adam nasıl çevre edenirim diye konu açmış sizde kalkıp taktik falan veriyonuz

olabilir

sana garip gelmiş. bence gayet normal. hele yaş ilerledimi daha zor. adama kalkıp gel benle arkadaş ol da diyemiyosun. 

Bu insanın mizacıyla alakalı bi durum bütün gün bilgisayar başında otur sonra da çevrem yok diye yakın anlamsız dişarida hayat var:|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Yorumlara verdiğin cevaplar "Up , Olabilir ,Up, Up"  sıkıntı var :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

nekadar çok arkadaş okadar çok kazık okadar çok çıkar çatışması

herkes ile muhatap ol ama bir mesafe koy kişileri kafanda yaptıkları durumlara göre fişle ilerki durumlarda puanlamaya göre davranış göster

hayatım böyle geçiyor :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

herkes ile muhatap ol ama bir mesafe koy kişileri kafanda yaptıkları durumlara göre fişle ilerki durumlarda puanlamaya göre davranış göster

abi sen  nasi  mutlu oluyorsun :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    samato bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

abi sen  nasi  mutlu oluyorsun :D

hocam tbtdeki neşem sosyal hayatta yok sosyalde sertimdir. ufak bi sinirde kafa göz dalarım tbt benim için terabi bi tbt bide counter strike :)

ama herzaman birşeyleri birileri için katlanmak zorunda kalıyorsun :)

qYOg45.jpg (834×582)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı
    Nomm bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı
    Serdarr bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı
    Nomm bunu yazdı
    FahrenHeiT bunu yazdı

okul ve askerlik bitti çevremde arkadaşım kalmadı.

iyi bir iş bulabilmek için referans ve tanıdık gerekiyor.

siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz

örnek: derneklere üye olma, mason olma gibi :)

Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)

Bi ara sosyalleşelim senle o zaman :D

Beni de unutmayın. Bende yalnızım. 

Beni de yazın hocalar :D

başka yerdenn alıntı yapın bu ekip doldu .

Öyle deme hocam. Bu da bir çevre edinme yolu. Bizde kapı herkese açık. Bir de hep erkek takilmayalim. :P

Agalar dans okulları tatile giriyor denebilir yaz mevsimi pek istediğiniz sonucu elde edemezsiniz şu aralar ama denenebilir. Ucuz bişey olsun isterseniz kadıköy belediyesi her sene bi dans kursu açar ben diim 40 sen de 60 tane kız olur genelde :D fazla da bi ücreti yoktur pekte bişey öğrenemezsin dans adına sadece bi kaç kız arkadaşın olur fazladan :D Bide kaliteli dans okulları var, ABDA gibi gidersin paşalar gibi dansınıda öğrenirsin çokça da geniş bir çevren olur her alandan insanı tanıyabilirsin. Benim tavsiyem ABDA gibi bir dans okuluna gitmen olur. Dansı bir kere öğrenirsin ve tam öğrenirsen her yerde işine yarar her gittiğin dans gecesinde tanımadığın zilyon kızla sırf dans ettiğin için tanışırsın gelip onlar seninle tanışır çünkü bizim ülkede erkekler fazla rağbet göstermiyor :D Bizlerde şanslı olanlardanız diyelim bi sınıfta 30 kız oluyor 10 tane erkek var yada yok :D Dans gecesine gidiyorsun sağa bakıon kız sola bakıon kız bize muhtaçlar çünkü dans etmeye gelmişler çoğu oturuyor. Sende seçiorsun aralarından :D Bide www.hocam.com var :D 

Hep beraber gidip yazilalim.

Ordaki insanların amacı sadece dans olarak kalsa ne güzel olurdu dimi.Müridler alınmasın gırgırına sohbet dönüyorda güzel ülkemde böyle yerler genelde ''garı kaldırma'' yeri olarak görüldüğü için eşimizi sevdiğimizi yollayamaz olduk.Sadece genel bir görüştür üsteki müridlere lafım yoktur tekrar alınmasın kardeşler :)

طדṮ
Toplam Hit: 7905 Toplam Mesaj: 63
çevre dernek kulüp