folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Champix İle Sigara Bırakma Deneyimi

Champix İle Sigara Bırakma Deneyimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

1 yıldan fazla oldu bu ilaçla bıraktım sigarayi. Yan etkileri kesinlikle var aşırı yorgunluk, dikkat dağınıklığı ve acayip rüyalar olarak gördüm etkileri.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

champix kullanmış biri olarak diyeyimki, öle 3-4 günde çıkmıyo yan etkileri. sen daha günde 1 hap kısmındasın. etkiler 10ncu günden sonra çıkıyor. bende 2nci ayın sonuna doğru, tansiyon düşüklüğü yaptı. sabahları kalktığımda, tansiyonum hep 9-5 10-4 falandı. doktor hemen bıraktırdı. tabi ilacı bırakınca sigaraya devam :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

sigarayı bırakmada bu ilacın üstüne yok,

çok çok ciddi çok çok kaliteli  bi ürün 2.5 paket günlük sigara içerken  bıraktırdı  bana , diger sigara bıraktırma ürünlerini yöntemlerini bi kefeye koyun bunuda diger kefeye agır basar, 

yan etkileri varmı var hemde her kişiye göre tamamen farklılık gösteriyor  ama hayatınızı geri veriyor  bence yeterli, sigara bagımlılıgının ne kadar büyük bişey oldugunu görmeniz için aslında uygun bir örnek diyelim,

ilacın uzun süreli kullanımında tamamen kurtuluşu görüyorum  devam dozlarını kulak asmayıp tmm  yeterli diyip almayı kesersen başlıyorsun,  sanırım medikal cevrede tartışmasız rakipsiz tek ürün

intihara meyilli kişiler, stres tönetiminden bi haber arkadaşlar yada kontrol sorunu yaşayanlar  anlık duygu değişimi yüzünden  kesinlikle kullanmamalı

ilacı kullanırken prospektüsünü devamlı ve devamlı  okunması gerektigini üstüne basarak söylüyorum  :) 

:) mutluyum, huzurluyum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

selamlar öncelikle herkese gunaydın. Bir cok arkadaş yorum yapmış sağolsunlar. öncelikle bi konuya açıklık getirmek istiyorum, insanın içinde sigara bırakma isteği yoksa aman sadece ilaçla olursa olsun derse bırakamıyor, cevremde benimde orneklerim var arkadaşım olarak. yani bırakmak için insanından çaba göstermesi gerekiyor.

2. olarak değinmek istediğim konu ise intihar vakaları. bu konunun tamamen asparagas olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. her zaman her ilaç için (beyinle etkileşim içinde olan) bu intihar durumlarını ortaya çıkarma ihtimali var diye biliyorum ben. üniversite de verilen dersler arasında ilaç hammaddeleri bilmemneleri diye bi ders vardı ordan hatırımda kalmıştır büyük ihtimalle. evet bu yan etkilerini bende okudum prospektüsünde ve hemen araştırdım. bir kaç yorum, fikir, tıbbi tanı vs okuduktan sonra ilaç üzerinde oynanan bir oyun olduğunu rahatlıkla gördüm. (ya da ben öle kanaat getirmek istedim bilemiyorum) ama kimyasal bir şey vücudumuza giriyor ise elbetteki yan etkileri olacaktır bunu kabullenmek durumundayız. her güzel şeye giden yolda mutlaka bir iki kere boka basarız dimi genelde ? bunu öyle düşünmek lazım.

bu ara 5. gün ile ilgili olarak yazacaklarımı da gün sonunda yazmak istiyorum. daha herhangi bir durum yok. saat 5 ten beri ayaktayım ve 2 adet sigara içtim.

ilacın 4. günün'e dip not yeni sigara paketi almadım....

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

evet 6. günün ilk dozunu aldım. bugün biraz tuhafım. asnırım günde 2 doz almak biraz vucudu zorlamaya başladı gibi.

5. GÜN

bugün kendimde baya bi değişiklik farkettim. sigaranın artık sadece alışkanlık olduğunu ve irade ile kolayca karşı konabilecegini artık daha derinden hissediyorum. Cumartesi gününe yani sigarayı bırakmak icin seçtiğim güne 2 gün kaldı ama ben bugun yarın bırakabilirim gibi kendimde kuvvet buluyorum. sanırım sigarayı bıraktıktan sonra ilacın yan etkilerini daha da fazla yazmaya başlayacaım gibi geliyor. cunku her sigara içme sayım azalan gunde yan etkiler cıkmaya basladı. korkulack bir sey degil yan etkiler aslıdna. sabahları uyandıgımda sanki akşamdan 1 35lik devirmişimde sabahına hafif baş agrısı yapmış gibi. bundan daha oteye gidemez. 

artık sigara içmekten zevk almıyorum. hani ilk sigaramızı yaktıgımızda cigerlerimize giden ilk dumanda boyle icimiz bi guzel olurdu, kafamız yerine gelirdi ya, artık o olmuyor. onun yerine ilk dumanı cektigimde midemde bir kasılma, sigaranın tadından bir igrenme beliriyor. GECELERİ gördügüm gerçekçi ruyalar da sanırım 1 sefere mahsusmus bir kere gordukten sonra bir daha olmadı. aman aman bi yan etkisi hala yok. aksine karnım daha sık acıkmaya baslamıs gibi hisesediyorum :D 5. günde önemli bişi yoktu anlaşılacagı üzere.. 

hadi selametle yemeğe gidim ben kazınıyor midem :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

wassh bunu yazdı:
    -----------------------------

evet 6. günün ilk dozunu aldım. bugün biraz tuhafım. asnırım günde 2 doz almak biraz vucudu zorlamaya başladı gibi.

5. GÜN

bugün kendimde baya bi değişiklik farkettim. sigaranın artık sadece alışkanlık olduğunu ve irade ile kolayca karşı konabilecegini artık daha derinden hissediyorum. Cumartesi gününe yani sigarayı bırakmak icin seçtiğim güne 2 gün kaldı ama ben bugun yarın bırakabilirim gibi kendimde kuvvet buluyorum. sanırım sigarayı bıraktıktan sonra ilacın yan etkilerini daha da fazla yazmaya başlayacaım gibi geliyor. cunku her sigara içme sayım azalan gunde yan etkiler cıkmaya basladı. korkulack bir sey degil yan etkiler aslıdna. sabahları uyandıgımda sanki akşamdan 1 35lik devirmişimde sabahına hafif baş agrısı yapmış gibi. bundan daha oteye gidemez. 

artık sigara içmekten zevk almıyorum. hani ilk sigaramızı yaktıgımızda cigerlerimize giden ilk dumanda boyle icimiz bi guzel olurdu, kafamız yerine gelirdi ya, artık o olmuyor. onun yerine ilk dumanı cektigimde midemde bir kasılma, sigaranın tadından bir igrenme beliriyor. GECELERİ gördügüm gerçekçi ruyalar da sanırım 1 sefere mahsusmus bir kere gordukten sonra bir daha olmadı. aman aman bi yan etkisi hala yok. aksine karnım daha sık acıkmaya baslamıs gibi hisesediyorum :D 5. günde önemli bişi yoktu anlaşılacagı üzere.. 

hadi selametle yemeğe gidim ben kazınıyor midem :D

yemekten sonra bi sigara ? :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhantigli
    orhantigli's avatar
    Erkek

hocam konuyu takipteyim. unutma buraya yazmayı. tamamen bıraktığını ve arkadasın dediği gibi yemekten sonra(özellikle kahvaltı) sigara içtiğinde zevk alamıyosan hemen alıcam ilacı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

ilk hafta dozajları sadece test amaçlı yapmışlar sigara bıraktırıcı etki 8.gün başlıyor.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

sanacasta bunu yazdı:

ilk hafta dozajları sadece test amaçlı yapmışlar sigara bıraktırıcı etki 8.gün başlıyor.

cok haklısın ama ama ilk o aldıklarında insanı yoruyor... 6. gün nasıl gecti bi sonraki mesajımda...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

6. GÜN

bugün bi mal gibiydim. ya aşırı yorgunluk vardı üzerimde ya da ilacın etkisi ile neredeyse 14 saat uyudum... tabiki aralıksız uyku degil, kalktım yemek yedim, dus aldım falan sonra tekrar yattım... resmen uyku tatlı geldi. sigara konusunda ise akşam arkadaşlarla dışarı cıkmasaydım 7 tane icecegimi sanmıyordum. ama dısarı cıkınca alkol alamayınca sigaraya verdim kendimi... cok zor bir olaymış aslında bu sigarayı içmekte iömemekte... içen insan içmediginde ne yapacagını bilemiyor, icmeyen insanda icerken ne yapması gerektigii bilmiyor. en boktanıda ikisinin arasında kalmak. elim gidiyor alışkanlıkla sigara paketine, icinden sigara cıakrıyor bir tane, sonra gözlerim görüyor, napıom lan ben diyorum kendime canım sigara istemiyor diyip yerine koyuyorum. aslında sunu anladım bugun, bagımlılıktan cok irade ile yenilmesi gereken kısım ALIŞKANLIK. bende inadına sigara paketini hemen yanıma koydum. artık göz göre göre ona dogru bakıp, kendimi dizginlemeye calısıyorum. eger bagımlılık konusunu halledecek bu ilac ama alıskanlık kısmı gene bakacak, bunu erken anladıgım icin hic deilse erkenden calısmalarıma baslayıp kendimi egitmem yararıma olacak.

bi önceki gün yazdıgım baş ağrısı sanırım benim kendi yorgunlugumdan kaynaklıymış. cunku dun dinlenince tamamen ortadan kayboldu. su an sabah saat 8 e geliyor. bir arkadas sormus sabah kahvaltısından sonra sigara icmessen söle alalım demeiş :) bende diyorum ki sabah kahvaltısını gec benim sabah uyandıgımda direk emzik gibi agzıma tıktıgım ilk sigaramdan aldıgım zevki bile kesti. AMA demiyorum ki 1. hafta zart diye kesiyor. sakın yanlıs anlamayın, bu ilacın herkesin üzerinde etkisi farklı olabilir. dün tanıstıgım biri de kullanmıs bu ilacı, ama o sigarayı 1. günü bırakmıs daha sonra ilaca devam edip bi daha da icmemiş. 

Az önce kahvaltımı yaptım.. üzelerek soyluyorum ki yarım sigaramı gene ictim. ilaca başlarken o bırakacagın gunu secip işaretliyorsun ya tamamen onun kurbanı oldum.. bugun CUMA len dedim kendime yarın cumartesi sectigim gün yarın, bi daha icemicem yakem bi tane dedim yaktım öle :D yarısına gelince bi midem hopladı, attım giti sonra... 

* DİPNOT vucudu, saglıgı, akıl saglıgı zayıf olanlarda hapın kafa yapma ihtimali mevcuttur... (Dun yogunluktan harap ve bitap dusunce farkettim bu ozelligide.) kafa yapma ihtimali diyince cok ucmayın da size anlayacagınız bir ornek vereyim en guzeli karsılastırma kolay olur boylelikle. 2 duble rakı koy masaya yanına a peynir, kavun. yarım saatte hepsini sil supur. o hafif cakırkeyif moduna yakın kısım gibi...

Toplam Hit: 7117 Toplam Mesaj: 38