Ciftlikbankparakurtarma.Com (Sömürmeye Devam)
-
_PesimisT_ bunu yazdı
CiflikbankparakurtarmaComdanParaKurtarma.com u satın aldım bekliyorum :P
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Btc kullanmasını bilen biri, bu sisteme para kaptırmaz, çiftlikbankın küçükbaşları ise btc yi bilmez anlamaz yav,
Buyzuden de bu adamlar para kazaniyor :) Vicdan denen zayiflik olmasaydi bende feci sekilde vurgun yapardim :D
Üstat çok şükür 1950 yılından beri ticaret yapıyoruz köklü bir aile şirketiyiz şirketin başın da şu an benim emin ol niyetimi bozsam çek karnemi alıp organizeye çıksam abartmıyorum 100 milyon lira piyasayı tokatlar kaçarım, ihtiyacım varmı yok istesem yaparmıyım evet, ama böyle bir şeyi yaparmıyım asla,
robin 100 milyon sana paramı ya
-
Siz konuşa durun tosun paraları Dubai’de eziyor.
http://milliyet.com.tr/tosun-un-keyfi-yerinde-dubai-de-5-gundem-2648766/
-
DevilKingtr bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Btc kullanmasını bilen biri, bu sisteme para kaptırmaz, çiftlikbankın küçükbaşları ise btc yi bilmez anlamaz yav,
Buyzuden de bu adamlar para kazaniyor :) Vicdan denen zayiflik olmasaydi bende feci sekilde vurgun yapardim :D
Üstat çok şükür 1950 yılından beri ticaret yapıyoruz köklü bir aile şirketiyiz şirketin başın da şu an benim emin ol niyetimi bozsam çek karnemi alıp organizeye çıksam abartmıyorum 100 milyon lira piyasayı tokatlar kaçarım, ihtiyacım varmı yok istesem yaparmıyım evet, ama böyle bir şeyi yaparmıyım asla,
Robin, lutfen dar gelirliliğin alemi yok.
foruma rakam yazarken 500.000.000 TL den aşağı bir rakam yazma.
100 milyon ne ya. :P
-
mkyb bunu yazdı
Siz konuşa durun tosun paraları Dubai’de eziyor.
http://milliyet.com.tr/tosun-un-keyfi-yerinde-dubai-de-5-gundem-2648766/
Helal olsun Milliyet'e bak neler yapmış :)
"Milliyet.com.tr, Mehmet Aydın’ın bitcoin hesaplarından yaptığı son işlemlere ilişkin detaylara da ulaştı. Bu detaylara göre Aydın’ın son işlem yaptığı bitcoin cüzdanında yaklaşık 10 milyon liralık bitcoin var. Aydın bu bitcoinleri iki parça halinde yönetiyor. Birden fazla hesaptan da Aydın’ın hesabına akış var..."FBI,CIA hep sırada Milliyet'in bu acar muhabirini alabilmek için :D
-
-
cortlamış
-
Çok var
https://ciftlikbankmagduruyum.com/?product=ciftlik-bank-para-kurtarma-seti
-
AbdullahAzad bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Robin, lutfen dar gelirliliğin alemi yok.
foruma rakam yazarken 500.000.000 TL den aşağı bir rakam yazma.
100 milyon ne ya. :P
Sizin yüzünüzden site kapandı, :)
-
Ya bu siteye ne zaman bişi yazılsa hemen patlatiyonuz gitti paralar