İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Çin Tayland Honkong Japonya Da Olan Piyasa Araştırması Yapabilcek Mürid
Çin Tayland Honkong Japonya Da Olan Piyasa Araştırması Yapabilcek Mürid
-
Müridler toptan kullaklık lazım örnek
bundan birazcık daha kaliteli olabilir kulaklık klavye mous 3 lüsü 300 500 adet getirebilcek uygun fiyat ile araştırma yapabilcek mürid varmı
-
kanka su an taylanddayım...3 gün sonrada çine geciyorum...
ama senin su derdin bitmedi gitti :D
toptan dediğin kaç adet :)
-
konuyla alakasi yok mycity ama lolde rankeden dustum ya niye biliyonmu laptopun power jack iptal oldu :( sonra bir karanlik coktu
-
swordfish bunu yazdı
kanka su an taylanddayım...3 gün sonrada çine geciyorum...
ama senin su derdin bitmedi gitti :D
toptan dediğin kaç adet :)
yazdım ya knk 300 500 adet kadar güzel klavye mous kullaklık lazım razer olabilir :D
-
10 - 15 adet lazım :D kaç para
-
up
-
500 düşük bir rakam, adam senle konteyner bazında anlaşma yapmak ister ve o zaman uygun bir fiyat yakalarsın.
eğer ürünü ithal etmek ve garantili bir şekilde satmak istiyorsan şunlar lazım ;
1- ithal etmek için şirketinin gerekli prosedürleri yapmalı ticari anlamda
2- gümrükçü bulmak gerekiyor ki ithalatı senin adına yapsın
3- sanayi bakanlıgına ürününü e-imza ile girişini yaptırıp garanti ve belgesi ve satış sonra hizmetler belgesini alman gerekiyor
-
streetw1se bunu yazdı
500 düşük bir rakam, adam senle konteyner bazında anlaşma yapmak ister ve o zaman uygun bir fiyat yakalarsın.
eğer ürünü ithal etmek ve garantili bir şekilde satmak istiyorsan şunlar lazım ;
1- ithal etmek için şirketinin gerekli prosedürleri yapmalı ticari anlamda
2- gümrükçü bulmak gerekiyor ki ithalatı senin adına yapsın
3- sanayi bakanlıgına ürününü e-imza ile girişini yaptırıp garanti ve belgesi ve satış sonra hizmetler belgesini alman gerekiyor
hım peki garantisiz yapcaz
-
Oyle garantisiz olmaz onlari ithal edebilmek icin garanti ver servis hizmetinin olmasi lazim...
-
swordfish bunu yazdı
Oyle garantisiz olmaz onlari ithal edebilmek icin garanti ver servis hizmetinin olmasi lazim...
aynen müşteri şikayet ederse garanti belgesiz ürün satıyor diye ticari hayatın sonlanmış olur anında.
-
streetw1se bunu yazdıswordfish bunu yazdı
aynen müşteri şikayet ederse garanti belgesiz ürün satıyor diye ticari hayatın sonlanmış olur anında.
hım ozman sword hele bi resimle knk orada uygun kullaklık mouse klavye 3 lüsü neler var görelim bi bi yol düşünürüz