Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Cloud Storage Host ( Tavsiye )
Cloud Storage Host ( Tavsiye )
-
Hacıtlar merhaba, ortalama 15 gb video dosyasını sunabileceğim sınırsız trafikli storage host tavsiyesi istiyorum.
-
Onedrive yükleyip direk linki al playerında oynat hocam.
-
Bayağı dosya var hocam ordan başolmaz
-
vultr.com'dan aldığım 5$ lık servera lamp kurup file server olarak kullanıyorum. Block storage özelliği ile 250 gb daha ssd mount ettim, hem çok performanslı hem de sorunsuz çalışyor.
-
wm-t bunu yazdı
vultr.com'dan aldığım 5$ lık servera lamp kurup file server olarak kullanıyorum. Block storage özelliği ile 250 gb daha ssd mount ettim, hem çok performanslı hem de sorunsuz çalışyor.
bandwidth?
-
wm-t bunu yazdı
Hocam 1 TB trafik yeterli olmayabilir benim için
-
Realist bunu yazdıwm-t bunu yazdı
Hocam 1 TB trafik yeterli olmayabilir benim için
Eğer resim dosyası tarzı statik dosya hostb edeceksen cloudflare i cache server olarak kullanıp bw yi düşürebilirsin
-
scaleway aylık 3€'ya 200mbps limitsiz bandwidth sunuyor. 50GB ssd. +50GB ssd 1€ aylık olması lazım. paketleri inceleyebilirsin. cloud servis olarak bir tavsiyem yok, bilmiyorum.
-
mail ru cloder tavsiye ederim
-
Scaleway i denedim ancak hat yetersiz kalıyor
-
sadece videoysa olay, vimeo ya bakabilirsin : https://vimeo.com/upgrade