Çok Mutsuzum :(
-
Velhasıl ülkücü olmanın içmekle mikmekle bir alakası yok. İman ister doğru, Allah korkusu ister doğru bizde bunlar Allahın izniyle mevcut... Ama ülkücülük daha önce vatan için anadan babadan serden vazgeçyi ister ve Allah şahittir ki ben bunları yapacak kabiliyete sahibim...
Ama içkide içerim normaldir... -
hocalar konumuz ülkücülük veya ülkücü içermi deil
Atatürkü'de siyasete alet etmeyelim
konumuz ortadoğuda olanlar -
musket bu nasıl bi zihniyettr hocam?
neo cok güzel demiş bana dokunmayan yılan yaşasn dersen gelir senide sokar 1 gn ! cnkü o yılandır! dn seni sokmamş olması yrn sokmayacağı annamına gelmez!
ayrıca diğer tarf bizm din kardeşimz !! -
Yawww yok yaa... Bana diyor ki içki için ülkücü olamaz atamda içiyor...
-
Peygamber Efendimiz den başka hatasz kuL yok mikrop ;)
-
tüm petgamberler günahsızdır
-
ayrıca filistin meselesine gelince ya abi nasıl adamlar canlı terörist olmasın ya aynı durumda olsam bu devleti kendini üstün ırk diye gorenler ele gecirsin bu candaki nefes tükenene kadar kanımın son damlasına kadar kan akıtmazsam namerdim e o zaman avrupalının amerikalının canı can da filistinlininki lübnanlınınki patlıcan mı zengin çocukları g8 liler siktirsin gitsin ipneler ne zengin çocuğu orospu çocuğu alayı
ama ümidimiz tükenmedi çünkü daha toprağın üstündeyiz çok şükür -
arafat malı mülkü cukkaladı filistin halkını bi yandan yüceltti bi yandan g.tüne tekmeyi çaktı. Sonrada Gel Sen Bu Memleketi Kurtar. İşimiz Gücümüz Yok. Elimizden Geldiği Kadar Destek Oluruz. Biz Türkler ki Zamanında Tank Geçmesi İçin Atalarımız O Tonlarca Ağırlıktaki Araçların Altına Yattılarda Yol Oldular. Arafat Ne Yaptı ?
-
Peygamber Efendimiz den başka hatasz kuL yok mikrop ;)
Benim konu o değil ki ben dedim ki içki içen bi adam ülkücüde olabilir bunu bi arkadaşa açılmaya çalıştım... Yoksa benim yanlışlarımı toplasan burdan köye yol olur... -
kedmesh ..Psikolojik olarak belki haklılar , düşünsenize ülkenize elini kolunu sallayarak giriyorlar , ve her türlü pisliği yapıyorlar , o durumda belki bizllerde canlı bomba olmayı tercih ederiz...
fakat bide bunun islami boyutu var birincisi Allah'ın verdiği cana kastedderek kendini öldürüyorsun İkinciside masum bir çok insanın ölümüne sebep oluyorsun...
Ne diyebilrizki Rabbbim yardımcımız Olsun..
Toplam Hit: 5413 Toplam Mesaj: 37