"Çok Seksisin" Deyip, Uçağa Almadılar!
-
neresi açık bu kızın kardeşim, ayıp etmişler
-
oyuncak gibi la :| :D
-
acirci bunu yazdı:
-----------------------------
DeceroN bunu yazdı:
Türkiyede olsa abavv yer yerinden oynardı :D
haklısın walla hoca onlar yapar laik biz yaparız gerici oluruz yok olmadı Türkiye Endonezya benziyecek şimdi acaba ABD mi Endonezya benziyor :)
ABD LAİK BİR ÜLKE DEĞİL! arkadaşım dünyada iki tane laik ülke var. Biris Türkiye Birisi Fransa ben başka bilmiom bilen varsa sölesin. . . . . -
bu karıya özel jet alırım ben bea (abazalıgın gözü çıksın)...
-
YOBAZ AMERİKA :D
-
KURN44AZ bunu yazdı:
acirci bunu yazdı:
DeceroN bunu yazdı:
Türkiyede olsa abavv yer yerinden oynardı :D
haklısın walla hoca onlar yapar laik biz yaparız gerici oluruz yok olmadı Türkiye Endonezya benziyecek şimdi acaba ABD mi Endonezya benziyor :)
ABD LAİK BİR ÜLKE DEĞİL! arkadaşım dünyada iki tane laik ülke var. Biris Türkiye Birisi Fransa ben başka bilmiom bilen varsa sölesin. . . . .
dostum bilgilerdirmen için tşkrler de mesele o değil zaten ABD laiktir diye bir ibarede kullanmadım onlar dediğim diğer avrupa ülkeleri Onlarda böyle uygulama yapılınca normal oluyor insan hakları falan her şey süper oluyor burda bu gibi bir uygulama yapılsa Deceron hocanın dediği gibi yer yerinden oynar laiklik elden gidiyor insan hakları ihlali falan olurdu. neyse anladın sen onu ;) -
abi saçma sapan şeler bide abd'de.way amk :D
-
Abi beni de çok sexysin! Deyip almıyorlar buna bi son verilmeli!!!!!!!!!
-
vah vah kızcağıza kim teselli verecek şimdi?
ipucu: mesela ben:D
edit: resime baktımda kızın giyiminde ne var neredeyse eteğine basıp düşecek
-
hadi haber çakma haber sexy kızdamı bulamıyo bu haberi piyasaya ilk yayan mal herif :D Nesi seksi lan bunun ıykkk :D
Toplam Hit: 6030 Toplam Mesaj: 37